ne, zasada nema baš mogučnosti dodatnog filtriranja i brisanja spama, nisi jedini koji ima taj problem, a da ga je pokušao ukrotit na sve moguće načine![]()
Gledao sam neke stare teme, ili su stare po par godna ili nema ništa što bi mi pomoglo. Uglavnom, imam VIP-ov mailbox, sa ogromnih 5 (pet) MB prostora. Imam aktiviran spam filter i spam u 95% slučajeva završi tamo.
E sad, problem je što je broj tih poruka postao nepodnošljiv, dnevno i do 60 mejlova. Koristim nekoliko spyware programa, adaware... al ništa ne pomaže. Jel ima netko kakav prijedlog, osim da promjenim mail adresu (što mi baš i nije drago rješenje)?
ne, zasada nema baš mogučnosti dodatnog filtriranja i brisanja spama, nisi jedini koji ima taj problem, a da ga je pokušao ukrotit na sve moguće načine![]()
ja imam t-comov antispam/antivirus zastitu,zone alarm pro,ewido s ukljucenim shieldom i bit defender pro10 i vrlo rijetko mi prodje spam.
Skini McAfee anti-spam, to bi trebalo raditi, ako oćeš dat ću ti link, ali preko PM.
Zadnji uredio stigmata : 14-12-2006 u 17:18
koliko sam ja skužio kolega ima problem sa spamom jer ga vjerojatno živcira izvješće koje dobiva na mob, bar pretpostavljam da je tako, dakle, nema veze sa skidanjem inboxa na komp, što dalje kaže da nikakav AV ne pomaže, nego VIP mora imati malo bolji interni spam filter, da takve poruke uopće ne pristižu u inbox, nego da se sprječava još u dolazu prema korisniku....
dobro si ,imas pravo,krivo sam skuzio,sorryIzvorno postao zerobravo
![]()
![]()
![]()
ma sve ok, nema potrebe za editiranjem postova ako si krivo skužio, ja sam ga razumio što želi reć zato jer znam ljude koji imaju isti problem, zamisli samo kad ti ujutro oko pola 3 recimo, mob iznad glave zapišti, i ono neka spam poruka..... e to je taj problem.....Izvorno postao stigmata
Hm..da.. Hvala svima na pomoći, a.k. tenks na ponudi za link. Na žalost, niti to mi ne bi rješilo problem, koji je, kak zerobravo kaže, to kaj mi spam uopće dolazi na mail. Čak i veći dio završi u Spam mapi i nije mi tolko frka vidjet -viagru- u 3 ujutro, kolko mi smeta to kaj mi se puni mail tim glupostima... Jučer sam imao 61 spam poruku, od koje su 2-3 završile baš u inboxu..
Izvorno postao darkovsky
Nema problema... Samo me onda zanima kako češ ti to blokirati, neznam jeli ima drugih rješenja, osim zatvaranja maila...
Ma da, nema drugih rješenja.. Poslao sam mail u Vip, isto kažu da je najbolje promjeniti E-mail adresu... A budem još neko vrijeme trpio, pa kad mi dopi***, bum promjenio nick.
Evo samo da dam jedan svoj mali komentar.
Od svih mail accounta koje imam zadovoljan sam samo sa jednim - GMAIL.
Od nekih 40-70 spamova koji mi stižu dnevno samo nekih 10 završi u inboxu....MJESEČNO !!!
Ne znam koliko su ostali članovi zadovoljni no ja velim da nisam vidio bolju filtraciju spama od one koju oni imaju.
U čemu je tajna nemam pojma...![]()
Gmail je stvarno najbolji a i tamo rade po principu dojave spama koji se bilježi u centralu tako da više se nigdje ne propušta nego odma selekcija!Izvorno postao observer
Stvar je u kvantitetu prijava iz kojega proizlazi kvalitet anti-spama![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Dečki, nije riječ o ne/propusnosti spam filtera u inbox, nego u samoj količini pristizanja spama. Na Vip-u imam samo 5MB, tak da mi spam jako smeta, bio on u inboxu ili u spam mapi. Nije to G-mail da imam 2-3gige...
Bookmarks