nema toga sto se ne moze srediti. ja sam na svojoj nesto pogresno hakno pa nisam mogao uci u kontakte i pozive preko pocetnog ekrana i niti pozvati nekog sa yelenom tipkom,ali i to se progugla i nadje. samo udri. sve se sredi. sretno
Evo jedno noob pitanje: Što je najgore što se može dogoditi njoki 5800 ukoliko se nešto zezne prilikom hackanja sa onim HelloOX, drugim riječima, isplati li se za*ebavati s tim hackanjem softa?
Želio bih hackati al malo me to sve brine, pa ono pomozite mi oko dileme.
Thx![]()
RapidShare SUX big!
nema toga sto se ne moze srediti. ja sam na svojoj nesto pogresno hakno pa nisam mogao uci u kontakte i pozive preko pocetnog ekrana i niti pozvati nekog sa yelenom tipkom,ali i to se progugla i nadje. samo udri. sve se sredi. sretno
hmm, ako se mogu javiti tak sitni problemčići, onda ću za sada odgoditi hackanje, čisto zato jer imam previše posla na faxu oko ispita da bih se zafrkavao sa sitnim stvarima koje znam da će mi klat živce.
maloprije sam uspio instalirati aplikaciju uz potpisivanje i za sada mi se čini najjednostavnije tako pa ono, kad dođe vrijeme za hackanje...
SignSIS ne radi na win7, poludio sam e!
pozzz
RapidShare SUX big!
ma po meni samo stavi i mora radit po defaultu dobro osim naravno ak ideš prčakt one private fajlove ,e onda več malo mozes zeznut, a ovak nebi smjelo. takvo misljenje i ja imao dok nisam stavio neku glupu temu i onda mi obrisalo ikone one 4 na homescreenu., tj u postavkama bilo kao da jesu ...i dok stavio prst proslo preko kao da ima...al nevidljaiva ikona i ne reagira ...pa zbog toga bas haknuo mobač i prostupio podacima moba i sve radi ko beba zato ti je tu plus a da ne govorim za potpisivanje....
Jedino ti c2z patch zna stvarati bugove ako ga nisi dobro napravio. Ja ne znam kako zivite bez hacka :-)
Nema sanse da nista pokvaris, jer u najgorem slucaju imas hard reset kojim vratis sve na pocetak i obrises hack.
Mozes instalirati aplikacije bez potpisivanja, instalirati aplikacije koje modificiraju OS, moddati dijelove OS-a (pocetni ekran, pocetnu boot animaciju...), promjeniti funkcije "features" sa patchevima.
Ako firma koja je napravila program ne zeli platiti nokii licencu za koristenje nekih njihovih fajlova i patenata iz symbiana. Moras ju ti potpisati svojim certfikatom koji je unikatan. To onemogucava instaliranje virusa i drugih nepozeljnih programa na OS. Da bi se jedan program mogao instalirati bilo gdje na ROM mora imati barem 17cap certifikat. Kad hacknes mob imas 20cap certifikat za sv aplikacije hehe
mislim da ću odustati od hackanja v31 jer izlazi novi firmware v40 za 5800 i vele da nije hackabilan (još), pa se neću za*ebavati s time, jer ziher ću ga upgradeat.
Trenutno imam v31 i t-mobile-blue, pa ću strpljivo čekati na taj novi firm, a dok dođe možda ga haknu.
thx svima na trudu![]()
RapidShare SUX big!
dosao je novi firm jos prije par dana. Ostaje ti hack, ako ga imas sada... Ali ako ces radit hard reset onda ne mozes staviti hack na v40. (jos ga nisu napravili)
Bookmarks