Evo, gledam neke slušalice- a starom bi dobro došle.
Pa me zanima ima li koja bitna razlika između njih?
Sve ih mogu dobiti za istu cijenu- tako da ona nije faktor...
Na ove tri mislim:
Nokia HB-104, Sony Ericsson HBH-703 i Sony Ericsson VH-310.
Jedina razlika koju sam ja vidio je da Nokijina ima gumbe za glasnoću na samoj slušalici...
Koristiti će se sa Nokiom 6300- ali pretpostavljam da rade sa bilo kojim mobitelom...
Također, udaljenost nije bitna, jer će mobitel uvijek biti u krugu metar- dva od slušalice.
Zadnji uredio georgy : 17-01-2010 u 16:09
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Hvala.Evo, sad sam u tramvaju- idem
je kupiti.
Pa može lock.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Daj javi obavezno kakva je jer bih se i ja bacio u kupovinu. Ako možeš onda odgovoriti na ovu temu...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64920
Jesam kupio
Čini se dobra.
Ne bih znao koliko je dobra- pošto nikada nisam koristio bluetooth slušalice...
Dovoljno je glasna, ima na sebi tipke za namještanje glasnoće i može se staviti na oba uha (ne odjednom).
Kvaliteta razgovora mi se čini normalna, kao i sama izrada.
Udobna je i uopće se ne osjeti.
Radi i sa iPhoneom, ako je netko imao sumnje
Piše da baterija traje 10 sati razgovora i oko tjedan dana može biti na čekanju.
Makar, vidio sam da VH310 može 20 dana na čekanju biti... ali mislim da je i 10 dana super.
Ali, ne znam da li se mogu dva mobitela istovremeno spojiti- mislim da ne (zbog načina uparivanja).
I sumnjam da neke "ne Nokia" slušalice koriste Nokia punjač.
Ako vas ove ostale dvije slušalice zanimaju, tj. mislite ih kupiti- pošaljite mi PM da ja vama pošaljem PM gdje (tko) ih ima jeftino u Zagrebu![]()
Možeš li testirati s dva moba?
Ne mogu
Kažem ti, zbog načina uparivanja...
Moram ugasiti slušalicu, držati tipku za paljenje dok ne nađem slušalicu i sparim () je sa mobitelom.
Ako hoću sada i sa drugim uparivati- opet je moram gasiti, čime se veza sa prvim uređajem gasi.
Tako da ova nema tu opciju.
I ja planiram uskoro da kupim neku za moj C905. Sta mislis da uzmem tu kao kod tebe??? Ja se u te slusalice bas i ne razumijem(ima mi frend neku,dobio iz Amerike,ali ja bluetooth slusalicu nisam nikada imao...).
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
stevan- ne razumijem se ni ja.
Ali, koliko sam shvatio- isti cjenovni rang= iste performanse...
Tako da uzmi koja ti se sviđa.
Da, primjetio sam jednu stvar.
Mikrofon je "preosjetljiv"
Slušalica je u autobusu, a ja doma čujem sve zvukove koje proizvodi autobus (a nisu tihi)... Mislim, razazna se glas- ali je i sve ostalo dosta glasno.
Ali, vjerujem da je to normalno- pošto je mikrofon "usmjeren" prema dolje. Vidio sam i neke skupe slušalice koje imaju mikrofon kao headset (slušalice za kompjuter) pa je kod njih to vjerojatno bolje odrađeno.
Ali, inače- slušalica se čini ok.![]()
ok,hvala! potrazicu malo slusalice u narednih par dana...
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
trebao bih pomoc..
ima dva mobitela i volio bih(ako se to uopce moze) da mi je BT slusalica spojena na oba i da se javljam s njom kad bilo koji zvoni bez da ju moram gasiti i uparivati s novim uredjajem.. Moze li se to?
Razlog imam vip karticu na N8800, a t-mobile na E71 pa dok vozim mogu razgovarati..
Vidim da ste zadovoljni s BH-104 pa sam razmisljao o njoj ukoliko ne nadjem ovu opciju za dva moba istovremeno.. Za koliko se moze nabaviti BH-104 slusalica? Vidim da je u mobisu 199kn..
Unaprijed hvala svima koji nesto odgovore..![]()
Kupio slusalicu, BH-104 za 200kn.. Super je, zadovoljan sam, dobro se cuje i ok mi sjeda u uho. U nokiji postoji model koji je spojen akivno istovremeno s dva mobitela, bh-904, cijena je 800kn sto mi je bilo puno novaca u ovom trenutku.
Pozz![]()
Bookmarks