trabas aktivirati BT na telefonu i staviti ga u prepoznatljiv mod. večina Motorola to ima na 60 sekundi.
Meni se čini da bi ti trebao obrnuto raditi telefonom tražiti slušalicu i naravno nju staviti u pairing mod.
Dobio sam od druga slusalicu da je isprobam posto on nema na fonu bluetooth,ali nece da mi prepozna telefon. Jel treba da se na telefonu izvrse neka podesavanja?
model slusalica Motorola HS850
Zadnji uredio shorty : 09-01-2006 u 22:21
trabas aktivirati BT na telefonu i staviti ga u prepoznatljiv mod. večina Motorola to ima na 60 sekundi.
Meni se čini da bi ti trebao obrnuto raditi telefonom tražiti slušalicu i naravno nju staviti u pairing mod.
dobar grah daleko se čuje
Trebas "upariti" mob i slusalicu..a mozda ce te i traziti kod.
Odi u postavke moba i u menijupretraživanje čaš pronač bluetooth. E tam sve imaš. Imaš opciju handsfree. Znači, mob staviš da traži hends free, a slušalicu staviti u prepoznatljiv mod (kako , zavisi od modela, pogledaj upute). Kad ti vidi slušalicu, ponudit če ti da je upariš sa mobom, a nakon toga če te tražiot pin slušalice. Obično je to neki jednostavni broj, tipa 1234 il sl. uglavnom taj broj bi isto trebao bit u uputama slušalice.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
standardni početni kod je 0000
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kod mene na BT Headset-F je 1234, tak da nemora bit.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Zavisi od slucaja do slucaja, u uputstvu za BT sigurno pise koji kod i to samo jedanput upises i gotovo. Imam logitech BT i V3 ga je odmah pronasao, ali sledi uputstvo dariesovo. Kad jednom ih uparis upalis mob i pocne odmah traziti BT nakon toga upalis BT i mob prijavi da su spojeni, jedino nisam uspeo da promenim zvono na BT-u, a i nisam se ni trudio mnogo.
Uspeo sam da ga povezem,malo je komlikovano ali sam uspeo!Hvala na pomoci.
sa svakom slusalicom i telefonom je isto. Znaci svima je komplicirano.
da nije tako svatko tko ima slusalicu bi mogao slusati razgovore u krugu 5-10 m.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks