Koji ti mobitel prijatelj ima i dali si stavljao svoju karticu u njegov mobitel. Neki mobiteli automatski kad detektiraju novu karticu ponude kopiranje SIM imenika u mobitel, pa je možda nepažnjom stisnuo. Ili te možda zeza preko BT hack-a.
Pozdrav,
Dana 04.01. 2010. mi se javlja prijatelj i kaže da su mu se dosta nepoznatih brojeva pojavila u njegovom mobu, a za koje zna da su moji prijatelji. Dakle kad sam pregledao danas njegov mobitel uistinu je većina kontakata bilo iz mog mobitela u njegovom, da stvar bude čudnija nisu bili svi kontakti Nisam mogao vjerovati, nismo nikad ništa prebacivali na mob. a i fizički smo udaljeni taj dan bili. Bluetooth mi nije bio uključen, a da i je mogu samo kontakt po kontak prebacivati. Moj broj je Vip njegov Tele2. Ići ću u VIP prijaviti ovo. Jel netko imao slična iskustva?
Stvarno čudno...Hvala i pozdrav.
Koji ti mobitel prijatelj ima i dali si stavljao svoju karticu u njegov mobitel. Neki mobiteli automatski kad detektiraju novu karticu ponude kopiranje SIM imenika u mobitel, pa je možda nepažnjom stisnuo. Ili te možda zeza preko BT hack-a.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Pa ne znam valjda pošto sam ja Vip pa možda zbog toga. Inače prijatelj ima LG neki na touch screen, ne nema taj BT hack. Karticu nismo nikad mijenjali. Bili smo fizički udaljeni taj dan ja na jednom on na drugom kraju grada. Malo sam se raspitao i taj dan 04.01. također mi prijatelj priča da se dopisivao s nekim na 095 broj i da su mu cijeli dan dolazile poruke na mobitel s tog broja iako se više ne dopisuju. U vipu su me otkantali sa glupim objašnjenjem. Ne znam ali ovo je čudno.
Nije da sam u toj branši ali lako moguće da je došlo do kakvih telekomunikacijskih smetnji. Unazad godinu i pol imao sam i ja slišnih problema s VIP-om, pri slanju SMS poruke dobivali bi se i facebook linkovi, što sam kasnije i pročitao da je VIP imao poteškoća s radom opreme.
HC4L
Jedino moguce je da su s mobitela slani kontakti u SMSu i da ih je drugi spremao. Sve drugo je SF![]()
...also known as El'AnDrA...
Bookmarks