ja bash sad tražim, rekli su na vijestima al sam zaboravil.
ljudi zanima me di da downloadam taj imenik o kojemu se priča na vijestima... seka oće vidjet to, a ja nemogu nać
ja bash sad tražim, rekli su na vijestima al sam zaboravil.
Može malo objašnjenje, u 3 crtice, o čemu se to tu radi???
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da, i mene zanimo o kakvom je to imeniku riječ..
možda je rođena s tim, a možda je to ČERNOBIL... :)
pročitaj http://www.monitor.hr/index2.php ...navodno su na popisu neke osobe iz javnpog života i HR glazbene i TV scene
Mene više zanima što će vama taj imenik?![]()
@ipavli19, kao sestri treba ha?![]()
treba sestri... joj da znaš kak si me sad raspi*dio!!! dobro... neću pokupit ban... treba sestri... oće videti ko je sve unutra da malo zafrkava ljude
Ma šta će ti (joj) to... I kako će zezat ljude?
zbog cega se ti uzrujavas, preporucam ti da pocnes duvat, u tvom slucaju preporucam kao medicinski recept.Izvorno postao ipavli19
Da zafrkava ljude? A to je, kao ubersmiješno? Neki bi mogli imati problema zbog idiota koji su imali viška vremena i indeksirali sve na koje su naišli, a neki bi se s tim još i zajebavali. Pa, koliko vam je godina, dovraga?Izvorno postao ipavli19
navodno da je i I. Kanader na popisu![]()
Nije. Božemesačuvaj patki koje ljudi tako razdragano vole širiti izmišljati.
Si ziher da je patka io s popisom? pa homići drže najvažnije pozicije u svijetu politike i javnog života, ne kod nas već i vani.
samo me zanima koga zanimaju tako glupi tračevi,i da su istine isti ku*ac!libo me racku ko je homić!sad mi to puno znaći u životu!
To su gluposti koje vole str8eri misliti kako bi imali štofa za homofobiju. A popis postoji, samo kaj nije Kanader gore. Ako je, onda koristi neki alias.![]()
Daj zamisli da je 99% popisa da su stvarno pederi, a ovih 1% je ubačeno iz fore... pa ti dokaži da nisi
@ipavli19, kaj se živciraš bezveze, pa moramo se malo zafrkavati..![]()
Pa to se bar lako dokže...Izvorno postao gog
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ti to iu iskustva?
BTW; afaik sanader nije ***** vidio sam mu kćerku, pa osim ako nije poštareva...![]()
Ja se dokazujem svakodnevno! I baš mi paše...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a čuj to je istina znači kaj pričaju o doktorima u kuti?![]()
Ja ne znam kaj je tebi tvoj doktor 'napričao'...![]()
![]()
LOL
misliš jel nose gaće ispod kute.![]()
![]()
to je tajna damgola i njegovog urologa...![]()
![]()
daj grozni smo, ostavimo ove gluposti za nogomet... ljudima zagađujemo temu...![]()
pih.......drugi put![]()
Bookmarks