Imao sam tri do sada,evo treća sreća da pokucam o drvo nikakvih problema. nadam se i dalje tako![]()
Nisam
Jednom, ali je riješeno
Više od jednom
Jednom ili više puta, s iznimno neugodnim iskustvima vezanim za servis
eto, jucer sam ga podigao... pise u nalogu, zamjenjen ekran, azuriranje softver (iako je bio ovj zadnji)
Sad je sve ok. Hvala bogu na garanciji. Ovo mi je prvi mob koji sam legalno kupio :-)
Imao sam tri do sada,evo treća sreća da pokucam o drvo nikakvih problema. nadam se i dalje tako![]()
Mobitel imam od 4 mjeseca, koristim ga stalno za svašta i nikad nikakvih problema, a i otporan je na udarce![]()
Evo meni danas po cetvrti put moram napraviti hard reset, zato jer se valjda mobitel preopteretio dok sam instalirao programe i ne mogu koristiti precice, imenik i biranje, tj. nista se ne dogadja. Precice su mi nestale, ali ako pritisnes tamo gdje bi trebale biti pojavi se samo kockica i to je to, iskreno ako mi se jos jednom to dogodi mobitel prodajem za 300kn
he he he kupujem! javi mi se slobodno!
Za sada moje je mišljenje o mobachu samo naj naj uz jedan nedostatak... ne mogu pisati sms u vožnji... možda je to i dobro, jer pošto ne mogu, niti ih ne pišem pa me možda spasio kakve kazne.. hmmm
Kupljen u 11mj 2009. i radi ko bebica, ekran bez greške, čak mi je i pao 3 ili 4 puta, od toga jednom na pločice u kupaoni... ne želim ga ureć al čini mi se izdržljiv, ako kod mene izdrži dulje od 6mj obzirom kako ja (ne)čuvam mob, možemo ga slobodno zvati tenk!
Ok, malo sam praznovjeran i ko budala kuckam o drvo... da ne ureknem!![]()
Zadnji uredio bizzzo : 13-01-2010 u 23:21
RapidShare SUX big!
vjeruj mi da je kazna za pisanje poruke za vrijeme voznje najmanji problem koji mozes imat![]()
"all in one"
Mozes i meni prodatal ugl da ti rečem, to se i meni dogodilo dok snimil jednu temu, ugl rješenje da ne resitiraš mobitel svaki put i gubiš živce ti je da
Obrišeš fajl imenom "10275102.cre" iz c:\private\10202BE9\persists\ i naravno kad to napraviš da restartaš mobitel i to to on se sam izpočetka "generira" i ti imaš sve ikone koje rade. 100% provjereno na mom slučaju! i radi. jedini uvjet ti je da mobitel hakiran da se moze pristupit tome i neki program tipa "X-plore" da možes pristupiti tim podacima i obrisati ih. Ja mislim da mi to bilo do teme,. ugl posle nisam stavio tu temu i nemam problema s tim, sretno
Za sada funkcionira odlično,kupljen u tele2 u 12mj. od opreme samo kablovi...
ja imam problema s ekranom.. i zviciraju me. kad mi mobitel malo duze stoji i to na hladno primjetio sam. Slika se zamuti. Touch jos uvijek radi al slika je zamucena skroz. Onda ga par puta otkljucami zakljucam i proradi. a kad ni to nece onda ekran protrljam od maicu i proradi.. do ceg bi mogli bit.. Sve mi se cin ida je kao osjetljiv na toplo-hladno..
da, 5800 definitivno ne voli hladne uvjete. kod mene, čim temperatura padne par stupnjeva ispod nule, ekran "umre" - one famozne vodoravne crte se pojave na ekranu i treba ga utoplit nakon čega sve opet normalno proradi.
istina. meni je ostao u autu nekih dva sata isto po hladnom vremenu i kad sam ga probao otključati samo se zamrznuo, nikakve funkcije nisu radile. na kraju sam vadio bateriju i vratio je unutra, tek onda je bilo sve ok.
al moj je preosjetljiv. Recimo stoji mi u džepu od jakete ekran se zamuti..Stoji mi u hlačama sve normalno. i da. Jos davnije bile su mi vodoravne crte u raznim bojama nako hipijevskipa sam ga otvorio i na vrhu ekrana sam pomakao ko neku foliju na kojoj su vodici. i od tad vise nemam takvih problema. Al sad me nervira ovo zamrzavanje.
sry na offtopicu al da ne otvaram novu temu. Dal netko zna gdje mogu kupit za nokiu 5800 onaj gornji dio ekrana tj. na kojem se nalaze senzori za dodir. Živim u zadru. Svugdje sam gledao i svugdje oni to žele sami ugradit i to je + još nekih 100kn. Pa me zanima dal imaj taj dio usimelu i da li oni imaju dosatvu?
Pa kontaktiraj Simel:
simel@simel.hr
Imaju dostavu,Overseas Express.
Poštarina je oko 40kn,bez obzira jel naručiš flat kabel ili nešto teže.
Dođe ti dan-dva kasnije nego što naručiš.
Bookmarks