Ma izgleda da svi imaju neki kvar. Meni je od prvog dana (a imam ga vec 9 mj.), problem sa ekranom. Imao sam problem sa dolaznim i izlaznim pozivima, ekran je pocrnio i nisam vidio ko me zove ili, kad sam ja nekog zvao, opet je pocrnio.To su mi popravili u servisu.
Drugi problem je sto ne mogu jos dan-danas dignut slusalicu na ekranu kad me neko zove, niti prekinuti prek ekrana, nijedna tipka na ekranu ne radi kod ulaznih poziva. Ok, dignem i prekinem sa zelenom ili crvenom tipkom. Ali to nije to!
Danas sam ga ponovo odnio u servis da to vec jednom rijese. Prvo je gospodja pitala sto imam instalirano u mobu ili na sd kartici da nije do toga. Velim, samo navigaciju i nist drugo. Aha, onda bumo ga resetirali, veli. To je napravila i nist se nije popravilo. Sad je mob ostal na servisu i vjerojatno ce u roku 1 tjedna nesto zamjeniti na njemu, pa cu javiti dal' su slozili.
Ah, da. Jos jedan problem se pojavljivao zadnjih dana. Mob se gasio sam od sebe prilikom razgovora. Dogodilo se nekoliko puta.

To su mi popravili u servisu.
.gif)
Odgovori uz citat

Bookmarks