Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 98
    Svježe registriran Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    Samsung Corby
    Operater
    VIP
    Godina
    41
    Bodovi
    3.114
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.114, Nivo: 13
    Bodovi: 3.114, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile Satio-kralj i čarolija zabave

http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/sonyericsson score = SATIO

Satio je avantura komunikacije i života. On je put do neponovljivog užitka i uspjeha.
    Ako tražite vrhunsko zabavu i komunikaciju,odabrat ćete ideal, a to je Satio. Sve što poželim Satio će za mene učiniti u par koraka ili u samo jednom dodiru.

Da Satio je za mene čarolija dodira. Mjesto gdje dodir sve pokreće. Tako mogu uslikati svoje najbliže jednim potezom prsta i pritiskom gumba. Fotke će jasno biti čarobne jer Satio koristi Cybershot tehnologiju sa vrhunskim optičkim procesorom Carl Zeiss od 12,1mpx.

Ukoliko slikam svoje prijatelje ili škvadru cijelu Satio je izuzetno pametan pa će prepoznati svaki osmijeh i prilagoditi najbolje postavke za sliku korištenjem Smile i Face tehnologije i pretvoriti sliku u istinsku čaroliju tog trenutka i mjesta.

Satio zna gdje su moji prijatelji i sve moje socijalne mreže bilo da je riječ o Twitteru, Facebooku i svim ostalim popularnim mrežama. Korištenjem Instant Messaging tehnologiju on the go mogu kontaktirati u svakom trenutku svakog frenda.

Gdje god se korisnik kretao bilo da šeta, bilo da se bavi sportom Satio omogućuje vrhunsku reprodukciju mp3 i svih ostalih poznatih formata kao i FM radio postaja.

Sve što poželite možete i usnimiti sa iznimnom kvalitetom od čak 30fps slika.

Satio je također vrhunski prijatelj kada ne znam kuda bih krenuo sa sobom. On zna i može naći najbližu videoteku, trgovinu, hotel korištenjem GPS tehnologije. Satio je vodič u kojeg se uvijek možemo pouzdati. Kada me uhvate trenuci dosadi Satio je u sekundi spremam reproducirati bilo koji video zapis u vrhunskoj kvaliteti i dosadu u trenutku pretvoriti u užitak.

Više se nikad nećete pitati za fotografiju....za godinu dvije...šet mjeseci...bilo kad...jer Satio uzima detalje mjesta na kojem je fotografija uslikama korištenjem geo-tagging tehnologije. Svaki vaš trenutak postaje vječna uspomena.

Prilikom slikanja nemam straha od efekta trešnje jer Satio vrhunski barata tom pojavom uz pomoć image stailization tehnologije.

Satio mi omogućuje gledanje svega što poželim na velikom 3,5" ekranu osjetljivom na dodir(full touch screen) zahvaljujući ARM Cortex-A8 600 MHz sa 3D ubrzanjem pa će na taj naći i moje igre teći bez ikakvih zastoja i omogućiti jedinstveni doživljaj igre. Za to je zaslužan i grafički procesor POWERVR SGX.

Prijatelje mogu nazvati i osobno im se nasmiješiti uživo jer Satio posjeduje dvije kamere, a jedna od njih je za 3G pozive

Ukoliko želite brdo aplikacija Satio posjeduje vrhunski operativni stabilni sustav Symbian i Java podršku kao i Flash za web. Također možete guba i jako brzo surfati preko svih mrežnih tehnologija GPRS/EGDE/HSDPA te wlan.

Satio je također i poslovna sila jer posjeduje sve čitače dokumenata PDF, doc i sve i u svakom trenutku možete sa zadovoljstvom pregledavati svoje poslovne i privatne dokumente.

Satio vam omogućuje prepoznavanje pokreta kao način upravljanja različitim osobinama mobitela kao što su igre i pozivi i mnogobrojne druge mogućnosti korištenjem Gesture Control. U stanju je pozvati vašeg prijatelja vašim glasom.

A sada malo umjetnički i kreativno o predivnoj bajci i stvarnosti po imenu SATIO:

Sa Satiom uspjeh postaje slađi. Satio čini uspjeh dostupan svima.
    Satio predstavlja spoj vrhunske tehnologije i spoj savršenstva.
    Satio je magnetski privlačan. Novi dodir komunikacije. Dodir savršenstava i tehnologije
    Satio je popularan poput filmskog hita.
    Satio je nešto čemu se možemo nasmiješiti. Predstavnik vrhunske zabave i igre.

Tehnologija nam je dala veliki dar. Ime mu je SATIO. Satio je dar tehnologije. Dar uspjeha.
    On ne misli. On zna. On je SATIO
    Kada bi svi mobiteli bili kao SATIO SATIO JE neodoljiv i svi ga žele

Kreirajte zabavu na svoj način. SATIO JE ZABAVA NA VAŠ NAČIN.
    Kada potpisujete dokument stavljate potpis. Satio je na isti način potpis vašeg uspjeha i zabave.

Satio je za mene SAMOURAI novog doba. SAMOURAI zabave i užitka.
    Satio je za mene novi vitamini. Vitamin zabave SATIO

Kada biste bili Satio pomislili biste nešto ovakvo:"Dodiri i zadivi me". Satio će ispuniti svaku vašu želju i zapovijed i pretvoriti je u vrhunsku zabavu u cilju vašeg uspjeha.

Satio je ime želje i zadovoljenja želja. Upravo njegovo ime i znači:" Ja zadovoljavam"....a to znači SAtio je vaš Aladin ispunitelj svih obećanja i želja.

Za kraj mogu reći samo:

Živi život, živi zabavu. Iskusi čaroliju zabave.SATIO
    Kralj jednostavnosti, kralj zabave.SATIO
    Započnite .... sa igrom zabave.Svojom igrom.Igrom života. SATIO
    Nova igra svaki dan. Igra zabave

SATIO JE Savršeno dobar za sve.

Upoznajte me detaljnije na http://tinyurl.com/SatioCarolijaZabave
    Zadnji uredio mbrcic : 22-01-2010 u 22:20

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Bodovi
    12.092
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.092, Nivo: 26
    Bodovi: 12.092, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 77,0%
    Ukupna aktivnost: 77,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink Sony Ericsson C901 GreenHeart

Najbolje što mobitel Sony Ericsson C901 GreenHeart ima među ostalim funcijama je snimanje videa. Ukoliko trebate dodatno svjetlo možete iskoristiti bljeskalicu ugrađenu u mobitel. DA dobro ste pročitali, radi!

Svoje omiljene videoisječke i zabavne trenutke koje ste upravo uhvatili na videu možete uvijek i svugdje podijeliti sa širom publikom ukoliko ga pošaljite na YouTube. Telefon je u potpunosti kompatibilan s YouTube-om!

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up Dobitnici prvog kruga

Dragi naši Mobilaši, sudionici kviza Želim ovaj mob, sretan vam Božić.
    Riječ "sretan" ponovit ćemo još jednom - kako bismo čestitali dobitnicima u kvizu. Naime, usrećit ćemo dva sudionika kviza s mobitelima Samsung S3650 Corby i Sony Ericsson C901 GreenHeart.

Da ne duljimo, dobitnici su Mario92 i binarni.

Čestitamo sretnim dobitnicima, koji su do svojih nagrada došli zahvaljujući najzanimljivije napisanim komentarima, koje su objavili na cafe.mobil.hr.
    Naime, svaki sudionik kviza trebao je na cafe.mobil.hr napisati nešto o mobitelu, kojeg je u kvizu dobio kao rezultat, dakle mobitel koji mu najbolje odgovara.

Kviz Želim ovaj mob ide dalje, jer slijede nove nagrade, koje ćemo podijeliti 25. siječnja. Jedna od nagrada je Sony Ericsson Aino.
    Do tada ispunjavajte kviz i obavezno ostavljajte svoje komentare na najvećem forumu o mobitelima - cafe.mobil.hr, te pozivajte i svoje prijatelje da sudjeluju u kvizu.

Ugodni vam blagdani.
    Mobil.hr
    Zadnji uredio joker : 30-12-2009 u 01:22

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Bodovi
    4.496
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.496, Nivo: 15
    Bodovi: 4.496, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao joker Pregledaj post
    Dragi naši Mobilaši, sudionici kviza Želim ovaj mob, sretan vam Božić.
    Riječ "sretan" ponovit ćemo još jednom - kako bismo čestitali dobitnicima u kvizu. Naime, usrećit ćemo dva sudionika kviza s mobitelima Samsung S3650 Corby i Sony Ericsson C901 GreenHeart.

Da ne duljimo, dobitnici su Mario92 i binarni.

Čestitamo sretnim dobitnicima, koji su do svojih nagrada došli zahvaljujući najzanimljivije napisanim komentarima, koje su objavili na cafe.mobil.hr.
    Naime, svaki sudionik kviza trebao je na cafe.mobil.hr napisati nešto o mobitelu, kojeg je u kvizu dobio kao rezultat, dakle mobitel koji mu najbolje odgovara.

Kviz Želim ovaj mob ide dalje, jer slijede nove nagrade, koje ćemo podijeliti 25. siječnja. Jedna od nagrada je Sony Ericsson Satio.
    Do tada ispunjavajte kviz i obavezno ostavljajte svoje komentare na najvećem forumu o mobitelima - cafe.mobil.hr, te pozivajte i svoje prijatelje da sudjeluju u kvizu.

Ugodni vam blagdani.
    Mobil.hr
    Ja se zahvaljujem na nagradi.
    HVALA i SRETAN BOŽIĆ SVIMA !!!!

Forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Nokia N80 IE
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako se nagradna igra nastavlja, tako sam i ja ispunio kviz i dobio sam SE Aino.

Ovako na prvi pogled pomislim, ok jos jedan slide mobitel, dok nisam malo bolje pogledao i uocio da je ekran veci nego obicno i da su sve tipke na donjem dijelu mobitela.
    I onda pogledam malo po specifikacijama kad ono prava hi-tech igracka u relativno malim dimenzijama.

Duzi je popis svega sto ima, ali ja cu nabrojati sto je meni bilo najzamiljivije jer to cesto koristim.
    Ekran od 3 incha me odmah u startu razveselio, nakon toga vidim da ima i auto rataciju sto je baza kada se gledaju slike, filmovi i slicne stvari.
    Citam dalje i vidim da ima utor za kartice i to cak do 32GB sto mi dopusta da nakrcam brdo glazbe, filmova, slika i raznih podataka.

3G mrezu, edge i ostale nacine prijenosa podataka ne koristim bas cesto, tako da mi to nije toliko bitno, ali ovaj mobitel ima i WiFi sto me jako razveselilo, jer jako puno koristim wireless, bilo u kuci ili vani.
    Takoder veliki plus je kamera od 8.1 megapiksela, jer volim slikati, a jos kada je prava kamera na dohvat ruke onda je jos lakse
    Jos jedna od bitnih stvari na mobitelu koju zelim je GPS. A to ovaj mobitel takodjer posjeduje, i uz pomoc google mapa nemogu se izgubiti kada putujem u nepoznate krajeve.

Jedina stvar kod ovog mobitela mi se ne svidja je to sto ne posjeduje nikakv OS bilo Symbian, WM ili nesto trece. Trenutno imam Nokiu N80 IE, a i prije ovoga su bili svi sa nekakvim OS-om, tako da je to jedini minus ovom mobitelu.

Zato bi mi mobitel koji dijelite bio taman, uz sve ovo napisano i jos uz to jacu kameru i veci ekran, ima i symbian sustav

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SATIO...

Ja biiiiiiii..... Ja ga trebam dobiti, zato sto ako ga ne dobijem, morat cu ga otici kupiti, da bi prorocanstvo bilo ispunjeno, a to ce jako zaboliti moj novcanik... zato moooooolim vas....

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile .....Sony Ericsson Satio......

...JEDAN OD NAJLJEPSIH MOBITELA...Idealan za svakoga...dobar za slusanje glazbe, gledanje filmova, a tek kamera uff snimanje savrsenih fotografija ma jednom rijeci mobitel je prezakon.. rado bi ga i ja na poklon, sad pogotovo u vrijeme ove krize mislim da bi ga svatko htjeo dobiti za poklon....kao i ja jer je nazalost skup pogotovo za novcanike onih koji ne rade... ((((((((...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    Sony Ericsson, Samsung
    Operater
    Vip, Tele2
    Bodovi
    8.640
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.640, Nivo: 22
    Bodovi: 8.640, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satio... Strava mobitel, ostavlja bez teksta jednostavno. Neznam sto bih napisao o tom mob. Nebih ga smio ni dotaknuti da ga 'neuprljam' hehe sluzio bi za gledanje samo. Kako bilo, svakako bi bio lijepa nagrada, poklon, dar, kako hocete. Ali nije to mob. za 'nas' sirotinju, to je za sminkere, ipak bilo bi ga lijepo imati i postati sminker hehe. Mozda ga nekada i kupim za 4-5 godina dok mu nepadne cijena za 'svaciji dzep' posto imam sada kantu od mob. koji mi se cesto gasi itd. a i njega sam cekao 3 godine dok mu cijena nije pala. Ma svaki bi mi na kraju mob. dobro dosao. Neka samo radi. Nekada i male stvari cine zadovoljstvo.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia N97
    Operater
    VIP
    Bodovi
    12.433
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.433, Nivo: 26
    Bodovi: 12.433, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony Ericsson Satio

Upravo ono sto i zelim.

Kada sam saznao za njega u 3. ili 4. mjesecu ove godine neprestano sam pratio razvoj tog mobitela. Cim sam prvi puta vidio kakve karakteristike ima mobitel odusevio me. Inace nisam ljubitelj SonyEricsson-a ali ovaj mobitel je jako velika iznimka!!! Super bi mi dosao sada kada nemam trenutno moba...

Za takav mali kompjuter tezina od 126g stvarno ne predstavlja nikakav problem a niti je on uopce tezak. 3.5" ekran mi se jako dopao jer bi mogao bez beda gledati omiljene serije ili filmove na njemu te ih pohraniti na 8GB mem. karticu koja se dobije uz njega,a hvala Bogu, tu i je i Symbian koji mi upravo i omogucava instaliranje aplikacija za gledanje Divx-a itd. koje volim te koje mi se dopadaju. 600 MHz procesor i 256MB RAM-a ce se pobrinuti za to da mobitel nikada "ne stuca" ma koja god aplikacija bila. Takodjer mi nece biti ni problem odigrati igre na njemu jer je tu PowerVR SGX koji se brine o tome,a ako mi "obicne" igre dosade,lako instaliram neku koja koristi Akcelaracijski senzor te Satio pretvorim u pravo malo cudo. 12 MPx kamera se brine o tome da curine i moje slike(pomocu Face Detection-a) super ispadnu pa da ih lako mozemo podjeliti na zajednickom Facebooku, a naravno za to bi se pobrinuo ili 3G ili WLAN(koje najcesce koristim). Ako se dogodi nesto jako zanimljivo u gradu,Satio mi moze pomoci da to lako zapamtim jer ima video snimanje u 30 fps-a koji mi dokazuju da video nece stekati i biti nekvalitetan.Uskoro cu moci polagati za auto pa bi mi njegov ugradjeni GPS super pomogao u savladanju "prvih kilometara" na cesti. A hvala Bogu pa mogu birati program za navigaciju. Kao secer na kraju mi dolazi njegov izgled,tako jednostavan i upadljiv,da nece biti osobe u kaficu koja nece "baciti" pogled na moj Satio makar na 5 sec...i jos kada bi znao sto se krije "pod haubom",sreci nikad kraja...
    Zadnji uredio mislav_os : 30-12-2009 u 01:11

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Satio
    Kviz kaže je smo Sony Ericsson Satio i ja jedna duša, a tijela dva
    Može bit da se karakter danas i može podudarit sa mobitelom tko zna?!
    Krase ga brojne značajke, oboružan je takvim spektrom mogućnosti, da je sposoban udovoljiti i najprobirljivijima. Štulić bi za njegove tvorce rekao: "Išli su do krajnjih granica. More je uzimalo od neba"
    U potpunosti sam oduševljen Sony Ericsson Satio mobitelom. Trajalo bi hvaljenje dvije gusto kucane strane, no istaći ću samo meni najdraže značajke.
    1-Touchscreen me lišava briga oko PRITISKANJA dugmića.
    2-Kamera od 12,1 mega pixela (sa urnebesnim dimenzijama slike i videom boli glava!) tako da su fotografije san snova
    3-Zaslon ima 16 miliona boja
    4-Podržava memorijske kartice do 32 GB, tako da na njega možete pohraniti fotografija i muzike kao na neki manji hard disk (a može poslužiti i kao manji eksterni HDD)!
    5-Sposobnost rada na 2G i 3G mrežama otvaraju neslućene mogućnosti njegove uporabe, a prijenos podataka je priča za sebe
    6-Podržava Google maps! (sad mogu bezbrižno kao Crvenkapica lutati po šumi )
    7-Pored emaila, ima i mogućnost IM-a, a uz WAP i HTML i RSS čitač
    8-Procesor mu je isti kao kod novog iPhone-a!
    9- Software je par exellance! (Symbian Series 60, 5th edition)
    10-Uz sve ovo, baterija na stand by drži 340 sati!
    Ne bih se uopće uvrijedio da ga od nekoga dobijem na poklon

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zanimljivo

Samo ovako pomoću Facbooka dobiti novi mobitel? Primamljivo i jako interesantno pogotovo za mene koji sam ovisnik o mobitelima. 1995 godine kupio sam prvi mobitel i od tada do danas ih promjenio ni sam ne znam koliko.
    Bilo je tu i Nokia i Samsunga,Sagema,Sony Ericssona,raznih modela.
    I sada imam dva mobitela Sony Ericsson i Samsung i moram priznati da sam sa SE jako zadovoljan,ali bi bio zadovoljniji i ovim novim Sony Ericssonom W 705.
    E sada treba i opisati zbog čega,ma zbog svega,zbog kvalitetnog kučišta,jer na nekim modelima do sada kućište se jako haba,a na ovom novom je izdržljivo,ali nij najbitnije samo to. Bitne su mi i sve funkcije koje taj aparat posjeduje,od kamere,muzike,...
    Putujem svakodnevno i takav mob bi mi baš dobro došao,s svojim glazbenim mogućnostima bio bi prava poslastica na mojim svakodnevnim putovanjima.

Ali kako do sada nisam nikada ništa osvojio na nagradnim igrama,ipak pokušavam,tko zna možda ću i ja postati ponosni vlasnik novog modela.

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony Ericsson Satio

ovo je jednostavno savršen mobitel..i ima čak i bolju kameru nego digitalac kojeg imam (samo 3.2 MP )..ali je nažalost samo moj daleki san zbog cijene..
    što se tiće sony ericssona, jako sam zadovoljan svojim k770i koji već skoro 2 godine radi kao nov..
    neda mi se sad nešto puno opisivat kako je Satio dobar i to sve i time se uvlačiti u guzicu joker-u jer mi to niti nije namjera..a ti vjerojatno odbija kad odabire tko će dobiti mobitel

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Sony Ericsson k510i
    Operater
    Tele 2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony Ericsson Satio
    Idealan jer je crn,touch screen,i naravno 12 mp,sto mi je jako potrebno jer se pocinjem ozbiljnije baviti fotografijom i trenutno nisam u mogucnosti kupiti neki aparat koji ima 12 mp, tako da je ovo savrsen mobitel za mene u svakom pogledu...
    XOXO

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Sony Ericsson Satio

Čemu komplicirati?
    Sony Ericsson Satiopo meni je savršen, to je ljubav na prvi pogled!
    .........svi dodatni komentari su suvišni.........

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger First ClassOverdrive10000 Experience Points
    Nagrade:
    Master Tagger

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Mi4 W10M | iPhone 8
    Operater
    Bonbon | A1
    Bodovi
    17.590
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.590, Nivo: 32
    Bodovi: 17.590, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Se Satio

Satio

Čim sam satio ugledao put prvi,
    on mi je još ostao u krvi.

Pomislio sam taj mob mora biti moj,
    i od tada više nisam svoj.

Kad bi ga dobio od njega se nikad ne bih odvajao,
    štoviše cijelo vrijeme bi se s njim na net spajao.

A 12 megapikselna kamera prava milina,
    ili bolje reći prava cyber-shot mašina.

Internet preko njega brži je neg vlak,
    a on ima i wifi čak.

O da tu je i veliki touchscreen,
    koji svaki mob mora imat da bi danas bio in.

Satio je pravi multimedijalni div,
    ima sve što će ti trebat dok si živ.

Ali ipak nesavršen ti si,
    jer u mome džepu nisi.

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    sony ericsson
    Operater
    vip
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

A mojoj osobnosti najviše odgovara (fanfare!)...

Osjećam se ogoljeno. Ne znam da li Vam je poznat taj osjećaj?
    Vjerojatno je i Vama netko rekao - "Ma daj, ja te poznajem najbolje" ili "Eto vidiš, ne moraš ništa ni reći a ja već sve znam o tebi".

I tako idete kroz život i polako uviđate da ti ljudi, što znaju vašu osobnost, imaju pravo sve dok ne riješite kviz i ostanete pozitivno iznenađeni!
    O čemu ja? Pa o Sony Ericsson Satio !
    Nevjerojatno mi je kako netko moju životnu energiju, moje raspoloženje može prepoznati i staviti u tako malen (sorry prijatelju Satio, ne vrijeđaj se odmah, ne mislim na 'tvoj uređaj'), mobitel, svega 112.0 x 55.0 x 13.0 mm .
    Satio moj, moram ti priznat da nisam savršen kao ti. Mislim, imam taj problem s upoznavanjem ljudi. Ali pošto smo sad prijatelji možda bi mi mogao i pomoći jer znaš što kažu 'Sjajne fotografije pokreću konverzacije!'
    .
    Heh, upravo vidjeh da i ti koristiš moju najdražu poslovicu - "Vidjeti znači vjerovati" tako da dok mi ne dođeš u Split možemo se jedino dopisivati preko cafe mobil foruma! Ali bilo bi lijepo da si tu, znaš da se slikamo. Lijepo je vidjeti i zajedničku fotografiju. Izgleda da sam se raspričao ali imaš ti pravo kad kažeš "Recite to fotografijom".
    Ah, da. Upravo se sjetih. Nisam ti reko da sam na faxu. Student sam ti. I moja memorija je na izmaku. Svaki dan nešto novo moram pamtiti. A ti? Briga tebe ti imaš SanDisk microSD™ support memoriju. E da si na mome faxu upravo bi dobivao priznanje. Znaš prijatelju, ja sam ti imao vrlo dobre blagdane, malkice i previše dobre jer sam nabacao i koje kilo viška. Ali nećeš ti. Ti se paziš da ostaneš na svojoj težini -126.0 gr . Imaš pravo, elegenacija prije svega.
    Uz fotografiju, jako ti volim i zabavu. Volim glazbu. A čujem kako ni tebi to nije strano. Znaš, pročulo se da si dizajniran da pružiš ljudima ono najbolje od zabave..
    Satio, prijatelju nadam se da ćemo se i upoznati do kraja ovog mjesca. Kad budeš dolazio sam odabari boju: crnu, srebreni ili bordo!

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SE Satio je vrlo dobar mobitel s brojnim naprednim funkcijama, lakse mu je nabrojat mane nego brojne prednosti, ali nema ni mane, osim mozda da je jaca baterija. Nego jeli vi ovo stvarno dajete mob. kao nagradu? Ili je ova igra namjestaljka a nagradu ce nakraju netko dobiti iz redakcije? Hehe nebi da cete mi odgovoriti ali ajde da pitam. Nemam ja vjere u nagradne igre jer me bas sreca i nemazi nesto kroz zivot ali rekoh ajde da pokusam nemam sto da izgubim hehe jedino mogu da budem na dobitku mozda. Po preporuci sam ovde i super je ovaj forum, ima stvarno dosta korisnih informacija.

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Samsung P-520
    Operater
    Vip i T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Jaaaaaaaaaaaako mi se sviđa Sony Ericsson Satio... Kamera predobra za odlično fotografiranje svega što mi dođe pod ruku. Obožavam touch screen mobitele i uskoro mi je rođendan ( 14. siječanj ) pa bi to bio najbolji rođendanski poklon. Weeeeeeeeeeeeeee!!!! Unaprijed hvala....
    )))))))))

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    nokia e66; iphone 3GS16GB
    Operater
    t-mobile; tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 43,0%
    Ukupna aktivnost: 43,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony Ericsson Satio

Kako trenutno koristim nokiu e66, a prije nje sam koristio k750 upoznan sam sa SE, ali i sa operativnim sustavom Symbian tel.

Sad samo mogu zamisliti kakav je spoj Sony-eve izdržljivosti i estetike sa symbianom kao operativnim sustavom. Iako sam dugo vremena pratio Iphone 3gs, vidjevši što nudi SE definitivno je SATIO moj sljedeći mobilni telefon.

Odlična kamera, WIFI, GPS, zaslon osjetljiv na dodir i sve to uz odličnu bateriju - mislim da trenutno ne može bolje za moje prohtjeve

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sony Ericsson Satio

Ovo je zaista idealan mobitel za mene
    Pod hitno trebam novi mobitel i zaista nije bitno koji je.Samo da me služi.
    Ovaj što imam star je skoro 2.godine i njega sam nasljedio od drugih.
    Bateriju sam već nekoliko puta ljepio samoljepljivom trakom jer mi je stalno ispada
    Dobro da me još uopće i služi!Kad samo zamislim ovaj vaš novi Satio,koliko bi tu svega stalo;od mojih omiljenih pjesama do snimljenih isječaka...Ne bi morao svako malo brisati neku sliku ili pjesmu da mi nešto novo stane
    Moram priznati da bi mi samo srce stalo da ga osvojim.Zašto ne bi ja bio taj sretnik i napokon nešto u svom životu osvojio

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

...e..e... baš sam taj sinoć sanjala, ko' stvoren za mene
    Sony Ericsson Satio... priča samnom ;-)

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    Samsung P-520
    Operater
    Vip i T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Predivan je mobitel. Sony Ericsson Satio. Savršen izbor za mene. Za fotografiranje bilo čega.....Ufff..... Navigacija da se ne izgubimo na poslu (hihi) radim na hitnoj.... Mjesta ko u priči za slikice i glazbu. O KAMERI DA NE RPIČAM.Rođendan mi je 14. siječnja da ne duljim - SAVRŠEN ROĐENDANSKI POKLON!!!!

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sony Ericsson Satio

Ljepota od mobitela!!!!!
    Tako bi lijepo stajao u mojoj ruci.
    Marka mobitela zakon,kvaliteta odlična.Karakterisike super,kamera odlična za uhvatiti svaku super fotku.Ma sve u svemu mobitel je super!!!!
    E da ga još i imam...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    57
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.257, Nivo: 28
    Bodovi: 14.257, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uh koji bi to bio prijelaz sa mog starog t29
    Na zalost odradio je svoje

Ako ga dobijem obecajem da cu po svojim mogucnostima trositi na njega bon od 50kn mjesecno...jbg vise nemam
    Zadnji uredio fliponja : 13-01-2010 u 18:44
    Bolje trbuh od pijače nego grba od štihače!!!

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj rezultat je bio SE Satio.
    Umjesto teksta imam jedan strip koji sam napravio posebno za ovu nagradnu igru.

Kliknite na malu sličicu za puni prikaz stripa. Nadam se da će Satio stići na moju adresu.

Zatvorena tema
Stranica 2 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Želim ovaj Samsungov mob
    By joker in forum Samsung
    Odgovora: 87
    Posljednji post: 20-06-2010, 15:14
  2. Želim vam svima sretan uskrs!
    By F.E.A.R. in forum Chataonica
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 14-04-2009, 23:42
  3. Motorola V3- zelim ju unistiti