SE Satio olitiga Idou
Pa eto kad već vidim strip može i od mene jedan, mada ga ja nisam napravio al prikladan. Ovako je to nekako izgledalo kad sam i ja prije par godina zicao prvi mobilni od ćaleta.
Eh da, siguran sam da postoji netko kome je ovaj mobitel potrebniji nego meni. Daleko od toga da ga nebi htio imati, ali evo![]()

. Ovako je to nekako izgledalo kad sam i ja prije par godina zicao prvi mobilni od ćaleta.
.gif)
, kako je izjavio Fredrik Mansson „Uz Satio mogu uživati u bilo kojem obliku zabave, bilo kada i bilo gdje“ pravi izbor rijeci samo istina. To je mobite koji omogućava pristup svim medijskim datotekama na jednom mjestu nema toga što ovaj mobitel nemože i zato je savršen za mene jednostavno SAVRŠEN
. 12,1 megapiksela, ksenonskom bljeskalicom i intuitivnim dodirnim fokusom, 3,5-inčni nHD zaslon Mobitel koristi Symbian OS što omogucava još lakše upravljanje svim funkcijama SAVRŠENOOOOOOOOO . ŽELIM GA; MORAM GA IMATI JEDNSTAVNO MOOOORAM !!!!!!!
A kako često putujem, treba mi uredjaj na kojem mogu prekratiti vrijeme za vrijeme putovanja gledajući filmove. Kad jedrim treba mi gps za pronaći dobru valu za se usidrit i sakrit se od nevremena, a kad idem fotografirati, gps mi sluzi za dolazak do lokacije za koju sam cuo da je dobra, a ni 12mp kamera nece loše doć, da nemoram baš uvijek teglit cijelu opremu baš svugdje. Za surfanje izgleda prilično dobar, tu mi dobro dodje touch 

Touch screen samo je jos jedan plus za Satio..
)))
, a SE je poznat po dosta kvalitetnom kucistu, tako da vjerujem da i W995 zadrzava taj trend 

Bookmarks