Skini ga s neta? A može poslužiti i bilo koji drugi registry editor, tipa Resco Registry.
Samo budi oprezan što god da radio. I preporučljivo je nakon svake izmijene napraviti soft reset, pogotovo ako se navodi.
Skini ga s neta? A može poslužiti i bilo koji drugi registry editor, tipa Resco Registry.
Samo budi oprezan što god da radio. I preporučljivo je nakon svake izmijene napraviti soft reset, pogotovo ako se navodi.
Probao sam vec taj koji si mi stavio tu ali ga ne mogu instalirat. Probat cu s rescom,kojeg sam vec imao. Bas me zanima dali ce bit touchscreen bolji. aj hvala.pozdrav
Si Labo Lebo Sui!
meni nije nista bolji i dalje je neprecizan![]()
instalirao sam garmin i karte, samo ne znam koje postavke na mobu moram imati da to radi pravilo
jel zna netko?
nikakve, sjedi i vozi, dok ne nadje satelit. Samo iskljuci A-gps.
ok.
hvala
sto bi iskljucivao A-gps? nece ustedeti ni 2 kune, a nacekace da pohvata satelite..
ako budem morao brzo naci satelit, lagano ga ukljucim
2 po 2 pivo...
A strpit se moze uvijek.
ako je nekom dojadio samsung original ili spb mobile shell ko meni,upravo sam stavio ovaj rom i sve izgleda ko na htc-u predobro...sve je proslo bez problema i sve radi
koji rom? Pretpostavljam da ima M2D.
da, odi na ppcwarez i zove ti se
Omnia i900 WM6.5-WWE-23504.DXID1-sector.Hades.M2D-041109
Trenutno koristim Ryrzy Build 28002 M2D rom i mogu rec da se pokazao jos najbolji do sad od ostalih.
kakva vam je tipkovnica za pisanje poruka,jel je moguce staviti samsung phonepad ko na wm 6.1
Konkretno u mojoj verziji ima Phonepad ali samo brojevi i simboli (ne i slova), dok ima Samsung keybord (koju manje vise koristim) kao i FingerKeyb i jos sam instalirao i SPB Keyboard
Očito sam fulo di moram postat problem pa evo da tu pitam!
Imam problema s WiFi, sto se dogada, kad upalim WiFi pokaze mi se da je upaljen medutim ne nalazi niti jednu mrezu, i stalno govori da je nedostupan... I sad prckam malo po mobitelu ovim putem Start >Settings >System tab i tu sad pise verzija mobitela itd, izmeduostalog pise i ovo WiFi (IEEE 802.11 b/g) S/W:... H/W:.... MAC:...
Medutim meni nista ne pise pod tim S/W; H/W; MAC, jeli mozda u tome problem i zasto ne pisu nikakve brojkice pod tim?
Hvala na odgovoru!
Probaj promjenit ROM,vec si ioank u onoj temi naveo da ti je mob spor
Novi Rom sam stavio napiso sam vec u onoj temi misli da se zove DXID1_23504_Hades_NeoTitanium (tako se zove rar fajl koji sam skinuo s stranice koju si naveo) i opet nista od WiFi-a i kazem nepojavljuju mi se te brojke koje se vidie kad je sve u redu...
Jel postoji neki driver pa da pregazim postojeci od WiFia kojeg imam?
pokusavam da nadjem ovu informaciju, no ipak ne uspevam - koliko rama slobodno imate na omni-ji? Dakle od ukupno 128 Mb, meni je na raspolaganju nekih 97Mb. od cega mi je slobodno najcesce 45-50Mb. jel to normano? mislim, zadovoljan sam kako radi, ali ipak mi je pre neki dan (ne znam ni sam kako) bilo slobodno nekih 57-58 Mb i telefon je radio osetno brze. posle soft-reseta je opet bilo slobodno oko 45 Mb, mada vremenom to dodje i do 50Mb.. nije nista strashno, ali ipak me kopka..
može mi netko reći dali kod ponovnog flashnja,, dali mogu odabrati bilo koji ROM ili ne ? jer nažalost neznam koju sam verziju imao , a s obziorm da je mob zblokirao na početnom ekranu više nemrem saznati ....
dali ima razlike između ovih : i900-DTHJ9-MCR03, i900DXHH3
hvala
pa najbolje ti otic na ppcwarez i por romove bas za omniu i onda vidis koji ti pase
pozdrav ekipa..imam samsung omniu od 16 GB i tako dalje...imam Route 66 navigaciju koja je radila..koristio sam je u autu i pjesice i tako..odjednom mi je izbacilo poruku:
"Pojavio se problem s Route 66.exe otprilike" ponavljam navigacija je radila i sad odjednom neznam sta mu je...molim vas pomozite ako ko zna!
p.s. PM ili na forumu svejedno samo da mi proradi jer navigaciju koristim za posoa i stalno putujem!
posto sam negdje posadio data label od omnie, zanima me od kojih sve samsungovih modela je data kabel kompaktibilan sa omniom i900?
"all in one"
Bookmarks