Join Today
Zatvorena tema
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 88

Hybrid View

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SE X10mini
    Operater
    VIP, Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    28.295
    Nivo
    41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Bodovi: 28.295, Nivo: 41
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking Želim ovaj Samsungov mob

Počeo je nagradni kviz Želim ovaj mob na Facebooku.

Kviz je na http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/samsung i nakon što ga rješiš on ti prikaže koji mobitel odgovara tvojoj osobnosti.

Ova tema je za pisanje komentara o karakteristikama tog predloženog moba koje ti se najviše sviđaju i zašto.

Na temelju komentara bit će izabrani dobitnici mobitela.

Sretno svima!

U trenutno aktivnom krugu kviza pravila su drugačija, pogledaj na http://mobil.hr/nagradne/

Onaj koji će 19.5.2010. imati najviše prijatelja s ispunjenim kvizom dobiva jedan mobitel, a još jedan mobitel dobiti će facebook prijatelj ili prijateljica od te osobe.
    Zadnji uredio joker : 22-04-2010 u 15:01

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je ispala Omnia II i moram priznati, svaka čast kvizu, pogodio je u potpunosti!

Taj mobitel je prirodna evolucija u povijesti mojih mobitela iz razloga što i trenutno koristim pametni telefon koji pogoni Windows Mobile. Zato nema boljeg izbora za mene osim potpuno novog, ušminkanog, WM 6.5 unaprijeđenog jako funkcionalnim Samsungovim TouchWizom.

Kao moderni student ekonomije u ovom galopirajućem svijetu prepunom moderne tehnologije, bitno mi je imati pravu stvar kada je u pitanju mobilni uređaja. Sinkronizacija s računalom, pregledan kalendar i odličan organizator te velik i oštar ekran veoma su mi bitni, a Omnia II sve te uvijete savršeno ispunjava!

800MHz i 256mb radne memorije na Omniji II osiguravaju bestrzajnu podršku u obavljanju mnogih istovremenih zadataka. Tipična dnevna situacija u kojoj se nađem nemali broj puta bila uređivanje kalendarskog zapisa u kojeg prebacujem podatke iz dokumenta u Wordu downloadanog pomoću Opere s pozadinskom kulisom Barry White-a. I baš u tom trenutku zapazim novi model automobila čiju sliku moram dodati u prezentaciju u Powerpointu. Nikakav problem, Omnia II to obavlja ko od šale. S trenutnim mobitelom to je gotovo pa Science Fiction

Veliki nedostatak trenutnog mobitela kojeg s kojim se suočavam svaki dan je loša kamera. Sa Omnijinih 5 odličnih megapiksela moja velika strast, automobili i žene, više neće gradom proći nezabilježeni
    Mogućnost snimanja u DVD kvaliteti možda otkrije moj filmski talent, tko zna

Pregršt memorije u kombinaciji s DNSe i 3.5 izlazom pretvara Omniu II u punokrvni mp3 i dodaje još jedan veliki + na listu razloga zašto želim Omniu II.

Dosadna putovanja vlakom, nezanimljiva predavanja i razna čekanja s Omniom II su prošlost jer podrška za DivX i odličan AMOLED ekran su savršeni za pogledati novi nastavak omiljene seriji ili neki film.

Jedina negativna stvar kod Omnie II je što ću morati preći na neku podatkovnu tarifu što će se negativno odraziti na moj mjesečni račun. Ali užitak surfanja na tako velikom i kvalitetnom ekranu bilo bi šteta propustiti. A današnje okruženje gotovo pa zahtjeva konstantan pristup internetu.

Omnia II

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I meni je ispala Omnia II.
    Moram priznati da dobar dio većine prethodnih postova nisam razumjela. Oznake i kratice raznoraznih konfiguracija ovog i drugih mobitela nisu u mojem vokabularu.
    Tom terminologijom nisam potkovana, ali znam što želim od mobitela.
    Naravno, pozivi, poruke i mms, da ima mogućnost povezivanja (bluetooth), melodije i desktopi, dobra kamerica, moze i mp3. Buduci da vjecito po torbi imam nekakve blokice, rokovnike i sl, idealno bi bilo da ima dobar organizator i pregledan kalendar.
    Koliko vidim, Omnia II sve to ima!

Uvijek sam bila skeptična prema touch-screen mobitelima. Iz nekog razloga, Omnia me samom svojom pojavom razuvjerava od takvog stava.
    Nikad nisam bila tip osobe koja mobitele mijenja "kao čarape". Trenutno imam preklopnu Nokiu staru 3 godine i ona je moj 3. mobitel. Jadna moja Nokijica, ne ide joj baš u životu zadnje vrijeme i stvarno joj čim prije trebam naći naslijednika.

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

I8910 hd

U potpunosti se slažem kako je ovo savršen mobitel za mene. Trenutno imam kineski mobitel sa kamerom max. rezolucije avatara 50×50px. Inace obozavam snimati kamerom, te fotografirati, a kako sam jos prije pola godine nesretnim slucajem ostao bez digitalnog fotoaparata (koji je ionako slabiji od ovog mobitela) potpuno sam siguran da bi ovaj mobitel sve nadomjestio. Takoder, ovisan sam o glazbi, te uvjek imam nesto upaljeno. Zbog uzasnog zvucnika i slusalica (pokvarenih od kada sam ih dobio) mog mobitela na njemu uopce vise nemam pjesama, samo vrtim na kompu. A ovaj mobitel ima i vise nego dovoljno memorije za sve moje potrebe ^^

Sutra je Božić i kako nikada u životu nisam ništa osvojio na nikakvoj nagradnoj igri gdje je u pitanju sreca, a igrao sam ih barem 500. Bilo bi lijepo da eto, dobijem mobitel kojim bih mogao zapravo upravljati svojevoljno. Jer ovaj sadašnji kojeg sam dobio od prijatelja po nj povratku iz kine ima toliko loš touch screen da zapravo sam upravlja i odabire istu stvar gdje god da pritisnem. Mobitel me nervira, i gubim živce s njim. Dajem ga na reciklažu ukoliko osvojim ovaj

Eto, nada umire posljednja, a ja se još uvjek nadam novom Samsungu
    Ne zelim ovdje pisati epove o svim funkcijama mobitela jer svi znamo da je to jedan od najboljih mobitela na trzistu, te neusporedivo bolji od svih koje sam ikada posjedovao. Ipak se ostajem nadati da cu osvojiti ovaj mobitel, iako mi vec nesto govori da nazalost nisam te srece.

Svima vam želim Cestit i blagoslovljen Bozic, te puno srece u narednoj 2010. godini!

FilipMiskovic
    Zadnji uredio FilipMisko : 24-12-2009 u 18:20

Forumaš Postignuća:
    Your first GroupVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    SGH Galaxy 9+
    Operater
    VIP,TOMATO
    Bodovi
    8.281
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.281, Nivo: 21
    Bodovi: 8.281, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

I8910 hd

Nisam od onih koji se javljaju na kvizove, ali hajde da vidim kako je zamišljen.
    Kad tamo osim fora odgovora, moram priznati i realtivno točan odabir moba za mene. Naravno da želim taj mob. Zašto ? Takvo pitanje je sasvim suvišno iz razloga što se "Samsung" stvarno potrudio ubaciti u ovo čudo tehnike uglavnom sve što mi treba (tako da skoro pa ne trebam više nositi torbu sa sobom na posao i okolo). Naime uz odličan fotić (kojim se mogu snimati i video zapisi), svi mogući formati glazbeni (meni jaaaaako bitno), tu je i Symbian na kojeg sam naviknut od 8510I i koji radi baš kako treba, pa preko
    preglednika dokumenata i maila- dakle ured u malom, a k tome uvijek i svuda se može i wi-fi em "uglazbiti".
    Kao što rekoh UPRAVO TO ŠTE MI TREBA
    Pozdrav svima koliko nas ovdje ima, poseban pozdrav lucidnim mudrim glavama Samsunga

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung S8000 Jet

1) 5mpx kamera... dobim i mob i fotic u jednom... A Bgm trebam i jedno i drugo.. i jos ne slika ak se ne nasmijem.. a vjerujte, smijat cu se 0-24 ak dobijem mobitelcic :
    2) mail na mobitelu bez glupog i dugog ucitavanja i bla bla
    3) mp3 player + internet + milijun stvari ukljuceno odjednom.... mmmmm
    4) mob je, kak i sami kazete BEZ MANE sa touch ekranom
    5) memorija 2 GB + 16 GBmemorijske,,, ispunjava sve moje apetite za muziku, videe, slike i ostale, hmm, gluposti...
    6) s tim mobitelom bi komp bio proslost cini mi se... Olaksanje za moje doma

Sad odoh uzivati u pogledu na ovu divotu. Pa kad mi odlucite pokloniti mob samo mi javite Bil bi red da neka cura pokupi nesto ovdje

7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Samsung S3650 Corby

Ajde, napokon da je jedan kviz na ovom Facebook-u ispao točno

Možda Vama svima ovaj mobitel nije ništa posebno, ali meni je super.. malih je dimenzija, ima ekran na dodir i može mu se mijenjati "jaknica" (kako su oni to nazvali)... i onda mogu imati pinky mobitel weee

Nije mi bitna kamera, pa mi ovih 2 megapiksela ne smeta... što se tiće baterije - baš je ono što tražim ...

Ne znam uopće da li ima smisla da sve posebno opisujem kad bi na kraju ionako ispalo da je to savršen mobitel za mene

samo postoji jedan problem, nema mi ga tko kupiti

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam također kao rezultat dobio Samsung I8000 Omnia II

Imao sam Omniu (i900) i mobitel mi se skroz svidio.
    veliki TS i jako dobar operativni sustav...

A Omnia II ima još veći displey, 3,5mm ulaz za slušalice i jaču bateriju.
    A tu je naravno i WM 6.5

Zašto baš ovaj mob...
    Hm...

Prvenstveno radi operativnog sustava i dobre baterije.

U svakodnevnom poslu mi je bitno da mogu provjeriti e-mail-ove, skinuti attachemente ili poslati attachement preko e-maila, te pisati i editirati office dokumente
    Također mi je bitan i GPS, jer dosta često trebam naći neku ulicu ili adresu, pa mi GPS uvelike pomaže u tome

Velika prednost ovog uređaja, naspram i drugih koji imaju GPS i office preglednik, je veliki Touch screen koji uvelike olakšava sve te radnje.

A da bi sve to gore bilo moguće, mobitel treba imati dobru bateriju, a takvu ima Omnia II. 1500 mAh je dovoljno da se mobitel ne mora puniti svaku noć. što je također velika prednost.

Također tu je i 800Mhz proc, a to je dosta više nego što ima moj trenutni mob, pa mislim da je i dosta brži.

A za slobodno vrijeme, ovaj uređaj nudi i 3,5 mm ulaz za slušalice , pa mogu bez problema slušati glazbu dok se šećem, i veliki 3,7" displey na kojem je moguće pogledati i koji filmić u slobodno vrijeme.
    također i 5MPx kamera s kojom bi se dala uhvatiti i neka lijepa slika.

A drugi razglog zašto bi htio taj mobač: volim mijenjati mobitele i isprobavati platforme, i probati ih maksimalno iskoristiti...

Treći razlog zašto bih htio taj mob: prije koji dan sam imao promociju , pa bi mi to bio lijepi poklon...

Četvrti razlog: ako dobijem mob, obećajem da ću napraviti opsežnu recenziju na forumu.

U nagradnoj igri je mobil dobro pogodio koji mobitel odgovara mojim potrebama.

Makar i da sam dobio rezultat Samsung I7500 Galaxy
    nebi se bunio.
    To je mobitel sa novim OS-om (android) koji je u naletu i dobrim displeyem.
    Možda bi njega čak i više htio od Omnije II, jer uvijek želim isprobati nove platforme...
    (a nitko od društva nema mob sa Androidom)

7 days registered

Datum registracije
    Jan 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung S5050 Allure

Danas mi dan nije počeo baš najbolje.Već ujutro u 10h trebala sam se naći sa prijateljicom na kavi.Navečer sam namjestila alarm na mobitelu da me probudi u 9h,ali on kao za inat baš se danas odlučio pokvariti i naravno nije se alarm aktivirao.Ja sam zakasnila na dogovorenu kavicu sa najboljom prijateljicom i kao dokaz ponjela sam sa sobom svoju staru kantu od mobitela da prijateljicu uvjerim da sam zbog mobitela zakasnila.Ne zbog ljenosti kako me ona nazvala i rekla da sam mala ljena spavalica.Rekla mi je daj si više kupi novi mobitel pa ti se to neće više događati.E rado bi ga ja kupila,ali nezaposlena sam i nemam novca da kupim ovako lijepi mobitel kao što je Samsung S5050 Allure.Koji mi baš sad treba i zato sam napisala ovu moju priču s nadom da ćete mi Vi pokloniti isto tako neki lijepi mobitel

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam dobio dva odgovora.
    Samsung I8910 HD i Samsung I7500 Galaxy.

Što reći nego teška odluka. Nažalost zbog situacije i okolnosti u kojima sam "zapeo", sveopća recesija i pomalo nerazumijevanje dovelo je do toga da nikad nisam imao neki smartphone uređaj. No svakako da mi je to jedna od želja.

Siguran sam da ja ne budem dobio telefon jer je šansa ravna nuli. No probat ćemo

Odgovarao sam na pitanja onako kako ja mislim da bi moj budući mobitel trebao izgledati i koje bi sve funkcije trebao posjedovati.

Bio sam u dodiru sa svim poznatijim operativnim sustavima na mobitelu, kroz svakakve verzije i revizije. Definitivno se najbolje snalazim sa Symbian operativnim sustavom te bi tu mogao dati prednost Omniji HD. Pitate se što bi trebalo "balavcu" od 17 godina takav moćan uređaj? Pa evo, mogao bih malo pojasniti:
    - nemam nikakav digitalni fotoaparat, a trebao bih slikati dosta toga, pogotovo u školi i privatno, ipak je božićno vrijeme i ima dosta toga za zapamtiti kroz objektiv kamere. Tu bi super došla do izražaja moćna 8-megapikselna kamera koja bi me rješila muka za kupnjom fotića. Također, HD video snimanje super bi poslužilo snimanjem video uradaka za kasnije razdoblje mog života, da se kvalitetno snime i spreme neki od najsretnijih trenutaka mog života.
    - Touchscreen. Nisam imao prilike susresti se sa TS mobiltelima no ono malo što sam imao u rukama ugodno me iznenadilo. Touchscreen je meni osobno jedna od najboljih mogućnosti što su se dodale na telefon zadnjih godina. Praktično no istovremeno i zabavno i, rekao bih, malo luksuzno.
    - Radoznalost. Živim u okolini koja je lagano zaostala u moru tehnologije i inovacija. 95% ljudi oko mene mobitel ima samo radi osnovnih funkcija: pozivi i SMS poruke. Zato svi posjeduju low-range telefone koji su im dovoljni za gore spomenute funkcije. Ja s druge strane nakon što sam se "zakačio" za ovaj forum, počeo sam pomnije gledati i pratiti nove tehnološke tekovine. Iznimno sam zainteresiran za novu tehnologiju, nisam bez znanja a i spreman sam i želim naučiti još. Upravo zbog toga mislim da sam prerastao mogućnosti dummy telefona i da sam spreman uhvatiti se u koštac sa nečim složenijim. Symbian mi se čini kao perfektan OS za moje potrebe.
    - Božić. Kao što znate, božićno razdoblje je stiglo i vrijeme je darivanja. Jedna od mojih želja je upravo nobi telefon. Sadašnji Samsung D900i je odslužio svoje. Mislim, ispravan je i radi super no kao što sam naveo, porasli su moji apetiti te stoga sam u potragi za nečim raznovrsnijim. Omnia HD je perfektan izbor za sve moje želje.
    - Glazba. Volim slušati glazbu. Mp3 mi je u banani (tak mi i treba kad kupujem Kineze ) te bi Omnia HD (opet) rješila neke krucijalne životne probleme. Kvalitetan zvuk i velika memorija kao stvorene su za moje potrebe.
    - Mobilnost. Gimnazijalac sam sa puno dodatnih aktivnosti. Sviram u orkestru pa često putujem u inozemstvo gdje su mi pristup internetu i podacima vrlo ograničeni. Omijina velika dijagonala ekrana, WiFi pristup Internetu i brzina uvelike mi olakšava traženje potrebnih informacija. Puno puta mi se desilo da trebam u školi na nastavi naći neku informaciju koja je na Internetu. Sa D900i je to prava muka. Spori EDGE, nestabilna Opera Mini i sporo tipkanje otežavaju mi posao i mogućnost bolje ocjene tako da bi Omnia uskočila perfektno. Također dosta često koristim Skype i razgovaram s prijateljima i kolegama satima. MSN je neizostavan pri komunikaciji, i baš kad ga trebam - ne mogu na komp.
    - Navigacija. Za nekoliko mjeseci odlazim na maturalac u Španjolsku. Nikad nisam tamo bio, nepoznata zemlja, mjesta, lako se izgubiti. Pravo mjesto za korištenje navigacije. Još jedan razlog zašto bi mi Omnia bila super mobitel. S ugrađenom navigacijom, traženje lokacija na velikom OLED zaslonu je pun pogodak.
    - Zamjena. Sestri se sviđa moj D900i, mogao bi joj ga uvaliti kao poklon za rođendan
    - Promicanje brenda. Ovdje nastupa moja poslovna strana Kao što sma rekao, živim u društvu ljudi koji nisu upućeni u novotarije. Demonstracijom mogućnosti Samsungovog modela mogao bi im izbaciti iz glave da je dobar touchsreen telefon iPhone, iPhone i jedino iPhone.

Telefon jako rijetko mjenjam, možda jednom u godinu-dvije. Dakle, trebao bih na dugoročno neki kvalitetni, mogućnostima krcat telefon koji bi me služio dugo vremena. Zato izabirem Omniu HD. Galaxy je također zanimljiv izbor zbog Androida no ipak bih išao na provjereni OS.
    Samsung mi je prije bio odbojna marka telefona zbog ne baš dobrih modela i bezveznog sotvera. Sada se situacija mjenja dolaskom novih modela koji vraćaju Samsung na pravi put i koji pobuđuju zainteresiranost nas "ozbiljnijih" korisnika mobilnih ljubimaca.

Eto, nadam se da je to ukratko (!) to. Ako se sjetim još nečega nadopisat ću
    Zadnji uredio Mario92 : 19-12-2009 u 01:39

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 3310 :(
    Operater
    +38598
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

dugačak mi je samo skromnih 12 cm, tek je nešto deblji od centimetra i odlično leži u ruci. no, veličina kažu nije bitna, glavno da je TEHNIČAR. lijep je izvana, SNAŽAN iznutra, da to je moj,
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    MOJ,
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    I SAMO MOJ!
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    SAMSUNG OMNIA II!
    ...
    ...
    P.S. MOJ JE!
    ...
    ...
    P.S.2. ako ga dobijem obećajem da neću raditi ništa bolesno s njim... možda koji kratki filmić visoke rezolucije s curom... ako ne vidi ovu poruku... a ako vidi.... onda barem imam mobitel...
    Zadnji uredio K!K! : 19-12-2009 u 04:41
    možda je rođena s tim, a možda je to ČERNOBIL... :)

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE w800, HTC HD2
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.352
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.352, Nivo: 19
    Bodovi: 6.352, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Ukupna aktivnost: 3,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Samsung Omnia II

Omnia II je savršen novi mobitel za mene.
    Zašto?
    Imam više razloga koje ću navesti ovdje:
    a) Nije star 4 godina kao ovaj sadašnji
    b) Nije završio u WC školjki kao ovaj sadašnji
    c) Nije pao s bicikla zajedno sa mnom i praktički mi zaštitio cijelu lijevu nogu od ozljede
    d) Ima kameru s kojom u biti možeš uzimati slike
    e) Ne izgleda kao dotrajali uređaj za samoobranu
    f) Nikad nije poslužio kao dotrajali uređaj za samoobranu
    g) Povećati će mi ponos za nekoliko centimetara

Zašto bi ja trebao dobiti mobitel? Pa naravno. I ja sam gimnazijalac ,ali ne putujem na koncerte na žalost , znam sve o svim tim mobitelima ,a i hoću nešto što me neće svaki put kad imam u ruci asocirati na obavljanje nužde nekoga tko je koristio prije spomenutu školjku. Naravno da bi vam sad poslikao svoj mobitel ,ali naravno nemam s čim...
    Pozdrav.

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobio iste rezultate kao Mario.
    Ali, ipak mislim da je Omnia II za mene.

Do sada sam imao par dummya, (onda sam počeo posjećivati cafe. mobil) pa sam imao par Symbiana, i na kraju sam (uz zgodan splet okolnosti i uz pomoć nekih neočekivanih poznanika) skupio novaca za iPhone.
    On mi je, do sad, najbolji mobitel koji sam imao.
    Od OS- ova mi se WM čini najbolji jer ima dosta korisnih programa, tj. koji izvanredno iskorištavaju sam mobitel i njegove funkcije.
    iPhone mi je ok jer ima najviše igrica i gluposti, ali dosta mogućnosti mu još nije iskorišteno (ne da Apple ).
    Ali, sada su mi i igre dosadile, pa ciljam na nešto korisnije.
    Symbian mi je ok, ali nekako mi se (od svih ostalih) čini kao dummy s podrškom za par dobrih programa.
    Ali, sada mi je Android stvarno zapeo za oko ( :vadimgaizoka: ), izgleda odlično i open source je.
    Što može rezultirati jedino dobrim programima, zato mi je bilo malo teže odlučiti između i7500 i Omnie II.
    I7500 ima kapacitivni ekran i Andorid što mi se čini kao prednost, ali Omnia ima brolji procesor, puno veći ekran i WM (koji mi se čini "pouzdaniji").
    Ali mi je žao što nikada nisam imao prilike malo se poigrati Andoridom (slinjenje po izložbenim mobitelima se ne računa ).
    Tako da se dovumim između I7500 i I8000.

Ali, Omnia II mi se čini ulitmativnim mobitelom.
    WM (valjda će uskoro izaći neki update kao Windows 7), odlična kamera, GPS, pristojna veličina ali bezobrazno velik ekran i sve mogućnosti današnjih mobitela.
    Kao N95 kada je tek izašla...

Od kada sam "prešao" na smartphone, više se ne vraćam na dummy.
    Kako sam bio sretan kada sam iskoristio većinu mogućnosti bivše 5800...
    Vozio sam se po Maksimiru i sjetio da trebam kupiti nešto za kompjuter, ali nisam znao adresu dućana.
    I tako, izađem iz šume, spojim se na nečiji WiFi (), nađem adresu i telefon dućana, nazovem ih da provjerim imaju li što mi treba i upalim Sygic da me odvede do dućana.
    Sretno sam stigao i vidio da mi je prodavač krivo rekao (trebao mi je ATA kabel, ali on nije znao razliku između ATA i SATA)...
    Ali sam bio zadovoljan što sam uspio tako nešto što inače ne bih (ili bi mi trebalo par sati više ).
    Također super stvar je otvaranje PDF- a u pokretu.
    Imam rasporede autobusa i kartu Zagreba ne kojoj su sve linije javnog prijevoza- odlična stvar za posjet nečega/ nekoga u gradu.

Kamera od 5MP mi je čak i "overkill" .
    Ionako ne slikam nešto previše (makar, uslikam nekada nešto što mi je čini da bi bila lijepa fotografija), a i danas (u doba facebooka) ionako 50 ljudi uslika istu sliku pa se ne treba brinuti da ću propustiti neku jako bitnu "scenu"
    Isto mi se sviđa ono snimanje u 120FPS- a (mislim, vjerojatno bi mi bilo fora par dana- ali od viška glava ne boli).

2GB memorije mi je dovoljno, a i ako zatreba više- microSD su jeftine.
    Većina memorije mi je zauzeta pjesmama, a i ovaj DNSe ne zvuči loše.
    Po videima se čini da je UI responzivan (kako i ne bi bio, s takvim procesorom i 256MB RAM- a), tako da je to još jedan plus.
    Također bih volio isprobati (tj. pogledati) je li AMOLED puno bolji od "običnog" ekrana.

Ali, najveća prednost mi je prčkanje po WM- u, ROM- ovi i ostale stvari, takve stvari su mi najdraže kod mobitela.
    Sad mi se polako počinje više sviđati funkcionalnost od tisuća glupavih aplikacija kod iPhonea...

Nekako mi je u prošlosti Samsung bio oznaka da je mobitel samo šminka, ali danas se to itekako promijenilo.
    Uglavnom, mislim da je Omnia II mobitel za mene.
    Ali, vidim da je većina za nju, tako da meni možete pokloniti i neki drugi mobitel ako ostane (iznenadite me)

Lijepo da se neka nagradna igra sada organizirala- sretno svima

P.S.
    Nemoj tako, Mario, za sad imaš 20% šanse

Do kad traje igra?

EDIT: GT- R, pitaj SE, Nokiju, HTC, Motorolu (...) da oni organiziraju neku nagradnu igru
    Zadnji uredio georgy : 21-12-2009 u 22:45 Razlog: Al sam se izeditirao... :D
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SE K550i
    Operater
    091
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://samsung.mobil.hr/GT_I7500_Galaxy/

vrlo mocan fon baziran na novom android os-u.
    ono sto mi se najvise svida kod njega je predivan amoled ekran koji daje izvanredan uzitak gledanja slika i filmova.
    Zadnji uredio halek : 19-12-2009 u 13:22
    Dinamo rules!!!

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni ispali kao u marija- I7500 Galaxy i Samsung I8910 HD.
    Super je, mogli bi napraviti i za ostale marke mobitela..
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    LG P990 2X ; ???
    Operater
    Tele2,VIP
    Bodovi
    4.412
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.412, Nivo: 15
    Bodovi: 4.412, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je ispao Samsung I8910 HD.
    A ja bi tako Omniu II.Trenutno koristim jedinicu i mogu rec da je nakon symbiana i ostalih kanti ovo najbolji mob.-
    bio do izlaska OMNIE II.
    Od Djeda Bozicnjaka za ovaj Bozic zelim samo OMNIU II!!!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola ZN5
    Operater
    Tele2, Wind
    Godina
    34
    Bodovi
    7.213
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung I8000 Omnia II

Odlican mobitel sa touchscreenom visoke rezolucije i pogonjen Windows Mobileom. Sve danas zamislive funkcije upakirane u lijepo dizajniran telefon

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u, a, e... ste se natipkali. A ja neznam što da natipkam, a da opet dobim nagradu.

Počelo je ovime:
    Odgovori na sljedeća pitanja i saznaj svoj idealan poklon za ove blagdane...
    I osvoji mobitel!
    i dobih:
    Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Samsung I8000 Omnia II
    što i nije loše pošto se smatram WM userom, što neki i znaju.

A da bi dobio nagradu moram malo i prokomentirati, zar i ja i što?

= Citat = Izvorno postao joker Pregledaj post
    Ova tema je za pisanje komentara o karakteristikama tog predloženog moba koje ti se najviše sviđaju i zašto.

Na temelju komentara će biti izabrani dobitnici mobitela.

Sretno svima!
    Znači:
    najviše na ovom uređaju sviđa mi se OS, koji je Windows Mobile 6.5 (upgrade-om). Ekran od svojih 3.7" i rezolucije 480 x 800 piksela spada u pluseve, što i ne umanjuje činjenicu od 65 536 boja, koje su okarakterizirane kao nedostatak:
    S rezolucijom od 480x800 zadovoljni smo, no OS ograničava broj boja na 65 536, što je velika šteta za ovako predivan zaslon.
    ajde poznavajući autora teksta, predpostavka je da znam na što je isti ciljao, za što se mogu onda i složiti.

Također i njegova procesorska snaga od 800 MHz-a je na razini današnjih standarda, mogli bi reći. A i dizajnom nije loš.

...a dali ovaj uređaj ima i svoj nedostatak?
    HC4L

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam također kao rezultat dobio Samsung I8000 Omnia II

Imao sam Omniu (i900) i mobitel mi se skroz svidio.
    veliki TS i jako dobar operativni sustav...

A Omnia II ima još veći displey, 3,5mm ulaz za slušalice i jaču bateriju.
    A tu je naravno i WM 6.5

Zašto baš ovaj mob...
    Hm...

Prvenstveno radi operativnog sustava i dobre baterije.

U svakodnevnom poslu mi je bitno da mogu provjeriti e-mail-ove, skinuti attachemente ili poslati attachement preko e-maila, te pisati i editirati office dokumente
    Također mi je bitan i GPS, jer dosta često trebam naći neku ulicu ili adresu, pa mi GPS uvelike pomaže u tome

Velika prednost ovog uređaja, naspram i drugih koji imaju GPS i office preglednik, je veliki Touch screen koji uvelike olakšava sve te radnje.

A da bi sve to gore bilo moguće, mobitel treba imati dobru bateriju, a takvu ima Omnia II. 1500 mAh je dovoljno da se mobitel ne mora puniti svaku noć. što je također velika prednost.

Također tu je i 800Mhz proc, a to je dosta više nego što ima moj trenutni mob, pa mislim da je i dosta brži.

A za slobodno vrijeme, ovaj uređaj nudi i 3,5 mm ulaz za slušalice , pa mogu bez problema slušati glazbu dok se šećem, i veliki 3,7" displey na kojem je moguće pogledati i koji filmić u slobodno vrijeme.
    također i 5MPx kamera s kojom bi se dala uhvatiti i neka lijepa slika.

A drugi razglog zašto bi htio taj mobač: volim mijenjati mobitele i isprobavati platforme, i probati ih maksimalno iskoristiti...

Treći razlog zašto bih htio taj mob: prije koji dan sam imao promociju , pa bi mi to bio lijepi poklon...

Četvrti razlog: ako dobijem mob, obećajem da ću napraviti opsežnu recenziju na forumu.

U nagradnoj igri je mobil dobro pogodio koji mobitel odgovara mojim potrebama.

Makar i da sam dobio rezultat Samsung I7500 Galaxy
    nebi se bunio.
    To je mobitel sa novim OS-om (android) koji je u naletu i dobrim displeyem.
    Možda bi njega čak i više htio od Omnije II, jer uvijek želim isprobati nove platforme...
    (a nitko od društva nema mob sa Androidom)
    Zadnji uredio Ico : 20-12-2009 u 12:37
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    GalaxyS Advance, W890i
    Operater
    T-mobile / Vip me
    Godina
    40
    Bodovi
    6.419
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.419, Nivo: 19
    Bodovi: 6.419, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je ispao odabir između Samsunga I8910 HD i Omnie II.
    Nakon podužeg razmišljanja i uspoređivanja ova dva modela zaključio sam da mi se ipak više sviđa I8910HD. Zašto? Zato jer ima 8Mpx, zato što snima video u HDu, zato što je veći od iPhonea što podrazumijeva i ljepši i veći ekran, zato što je masivan i dobro bi pasao na svaki stol ili još bolje oko vrata, a i dizajnerski je predivan. Eh, bilo bi lijepo... ali budući da su touchevi još uvijek puno preskupi za moj buđet ostaju fantazije. A i to je lijepo doduše

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Huawei U8650 (Sonic)
    Operater
    Muuuu2
    Godina
    39
    Bodovi
    5.161
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.161, Nivo: 17
    Bodovi: 5.161, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung I8910 HD

-HD uhu!!! pa nemam jos nista doma HD, a kamoli mobitel
    -Mob koji je ustvari 123 u 1 (bolje nego oni samponi kaj se reklamiraju na telki)
    -256mb rama, tolko sam imao u starom kompu a niti ovaj novi nema puno vise
    -8MP kamera trenutno sam na VGA rezoliciji mogu si mislit koja je to razlika
    -Symbian OS po meni najbolji OS za mob!
    -150 grama fala bogu osjtis ga u dzepu, a ne onaj trend sa što manje grama i što manje centimetara, pa ljudi su umjesto mobitela uzimali cackalice misleci da su uzeli mob ROFL!
    - naravno da bi imao takve spec treba imati i novaca za to a ja nisam sposoban za kredit......
    Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S24 Ultra, Tab S9
    Operater
    Telemach
    Godina
    41
    Bodovi
    22.983
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.983, Nivo: 36
    Bodovi: 22.983, Nivo: 36
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo meni ispala Omnia II koja mi je i ujedno favorit (uspoređujući sa HD modelom).

Ono što meni osobno najviše odgovara je ogromni (najveći na svijetu) amoled zaslon od 3.7 incha koji je idealan za email freakove poput mene (budući da sa 99 posto prijatelja i poslovnih partnera komuniciram preko istog). Uz prekrasan izgled, vrhunske performanse, čovjek stvarno nema više što poželjeti kod tog telefona..

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    n82,w850
    Operater
    t-mobile,vip,tomato
    Bodovi
    4.489
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.489, Nivo: 15
    Bodovi: 4.489, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

ispao I8910 HD

a šta reći poklonjenom konju se ne gleda u zube,
    a ako bi se ovom konju gledalo u zube bi me zabljesnula bjelina istih

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i meni je kao i vecini ispala omnia II..mislim da bi lakse pitanje bilo "sto ti se ne svida kod mobitela"...volim velike, robusne mobitele, koje osjetim kad su mi u torbici ili u ruci...ekran je predivan, velik...touchscreen...i vise mi ne treba...zaljubila sam se u prvi pogled na mob...ali sto reci...da, ima samo jednu jedinu manu...a to je da je za mene ovog trena puno previse skup...
    bio bi to jako lijepi poklon ovog bozica, s obzirom da vjerovatno necu nista dobiti, jer smo i dragi i ja ostali bez posla...ali eto ako ne bude mobitel, ostat ce nada u bolje sutra
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni ispala Omnia II; Želim ovaj Samsungov mob jer je savršen novi mobitel za mene

Zatvorena tema
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Želim vam svima sretan uskrs!
    By F.E.A.R. in forum Chataonica
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 14-04-2009, 23:42
  2. Motorola V3- zelim ju unistiti
    By kpavlin6 in forum Motorola
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 04-04-2008, 09:41
  3. Samsungov usb kabel