Kako da vratim firmware sa verzije 30.019 s kojom imam problema na prijašnju 20.175 koja je radila ko zmaj?
Nokia N85...
Jučer sam napravio update softwarea i sad je na inačici 30.019 i pojavi mi se problem sa "Kontaktima"...
Naime, mob mi prikazuje samo oko 40% svih spremljenih kontakata bilo da se radi o povlačenju kantakata sa SIM kartice ili iz memorije telefona... Svi kontakti su pohranjeni u obliku +385xxxxxxx....
Kontakti još uvijek postoje spremljeni na SIM kartici (provjereno pomoću drugog uređaja) ali ih Nokia neće prikazivati...
Zašto?
P.S. Nadam se da ste razumjeli što me muči...
Thx!
Kako da vratim firmware sa verzije 30.019 s kojom imam problema na prijašnju 20.175 koja je radila ko zmaj?
Koji je defaultni product code za brandiranu T-mobile n95 8gb?
evo ja imam mali problem s samim NSS-om, skinuo sam najnoviju verziju (1.0.38.15) i kad ga instaliram ponudi mi neke 4 opcije konekcije, neki virtual usb, pa f1 usb itd itd. uglavnom, kad mi instalira NSS trebao bih onda instalirati drivere za mob (N78) po uputama koje dođu uz program, ali to ne mogu nikako napravit. uvijek mi javlja da ti driveri ne sadrže informacije o mom uređaju. ima li veze to što imam usb kabel CA-101, a ne onaj dku-...nešto? pretražih ovaj forum i nisam našao product codes za nokiu N78, ali sam našao na nekom drugom forumu pa evo: 0545623, to je balkan code, i ja bih njega htio stavit jer nemam hr jezik u mobu, imam neki drugi product code. ali problem je što uopće ne mogu spojit NSS sa mobitelom. zna netko u čemu griješim? i da, moram li imati drivere za taj kabel CA-101 prije instalacije NSS-a ili moram to radit bez tih drivera za kabel? probavao sam svakave opcije ali nikako ne ide...
pliz pomagajte...
thnx.
zar nitko? ima li tko možda stariju verziju NSS-a da probam s njom?
ma probao sam i deinstalirati pcsuit, pa sam probao bez pcsuita sa driverima za kabel, probao bez i jednog i drugog, sve moguće kombinacije ali ne ide. jer u tutorialu od NSS-a kaže da će me pitat driver, ali me ne pita. kad odem manuelno instalirat driver onda mi ga neće instalirat, kaže da ne odgovara driver mom hardveru.
imali hr verzija za n97 i jel se moze isto ovako promjeniti produkt cod na njemu ...pozdrav
jaro to sam uradio sve.. ali nije mi ostao hr prijevod...
kako instalirati i kako ponovo nabaciti to...
je'l ide sa firmware-om ponovo... ili se ubacuje kao aplikacija?
pomoc!!
/bez serviserskih ponuda samo pomoc i kako?/
telefon mi je nokia 5310 xpressM!
jesi promijenio product code tj. stavio balkan ako nisi uradi OBAVEZNO PROČITATI: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
Nokia 6303 Clasik. Ima li ko product kod sa HR jezik.
Zahvaljujem.
pokusam da updejtuhem ali nece ide do nekle i staje na 15%, a daje mi sledece: Phone Recovery >
Remove the battery and charger from your device. Disconnect the USB cable.
Insert the battery and connect the charger. Re-connect the USB cable.
Press the device's power button for a few seconds.
Press the device's power button for a few seconds. Click Retry to continue with device recovery.
sta da radim? radim kako sto pise i opet nista!
Nokia 6303 Clasik.
NSS ne upise novi product kod, kad stisnem "Skan"procita sve i upisem novi kod stavim kvacicu,Normalan hod, sve odradi bez Errora,ali uvjek ostane onaj isti kod sto je dosao u njemu,probao sam i bez kvacice stalno isto.
NSS je najnovija verzija NSS103815.
Treba li biti Instalirana PC Suite,ovo gore navedeno odradi sve bez PC Suite.
Imali neka druga varijanta za promjenu Produkt koda.
skinuo sam nokia software updater i pokusao sa 10-ak puta i nece.. evo slike sto mi javlja... moze pomoc. hvala..
![]()
to ti je javilo nakon update-a ili prije??
meni je javilo nakon.
upalio sam mobitel i vidio da mi je uspješno postavljena zadnja verzija softa
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
to mi za vrijeme updatea javi... probo sam vec 10 puta.. i provjeravo sam koji je fimware i ostane isti.... a ako ga ocu prek moba updateati javi mi ovo: (copi-paste s neta) My problem was I was unable to update it using FOTA method, it says file I download not compatible with my device. It ask me to contact my service provider.
čudno...
probaj skinuti novu verziju PCSuite.a Nokia Software Updater-a
i probaj (ako nije) kabel od mobitela uštekati direktno u USB post kompa (bez produžnih kabela i HUB-ova)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nemam ni instaliran pc suite... samo Nokia Software Updater... a ovo za kablove znam.. cito sam po netu ima jedno 30 ljudi koji imaju isti problem.. i niko im nije nis konkretno odgovorio.... izludjuje me to!!
Trebam pomoc posto sam noob, pa ako netko ima volje..
Dobia sam nokiu e66 al nema HR jezik, vidio sam i neke tutoriale kako to ubaciti međutim treba ubaciti i neki ispravni regionalni kod..kojeg nemogu naci.
E sad kad bi netko mogao ovdje staviti link za ispravni tutorial i kod koji trebam ubaciti prije update-a bio bih zahvalan
Zna li netko tko u nas određuje kada će soft biti dostupan za download preko NSU?
Naime, imam N86 i prije 23 dana je izišao novi soft. Meni još uvijek javlja da je nedostupan iako na Nokijinim stranicama postoji novi za moj Product code.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
jedno malo bedasto pitanje za N85.
napravio sam update firmwarea sa 30.019 na 31.002. sve je prošlo ok.
e sad, da li je normalno da nakon upgrade ostanu sve postavke i podaci u uređaju?
Koji je poslijednji software za N6300, imam 7.21 ali negdje na netu sam našao da ima i 7.30?
....
Bookmarks