Taj mob softverski ne podržava javu, i nikakve modifikacije tog tipa na njemu nisu moguće, tako da od jave nažalost ništa.
Nikako.mob nepodrzava JAVU!
Taj mob softverski ne podržava javu, i nikakve modifikacije tog tipa na njemu nisu moguće, tako da od jave nažalost ništa.
Danas sam kupila T-mobile Vairy touch mobitel i imam problem.
Naime, kod pisanja poruke uvijek mi izbaci cijelu tipkovnicu na zaslon, a to je tako malo da se ne može tipkati prstima, nego se mora uzeti olovka. Zanima me kako da namjestim da mogu pisat slova po ekranu kao što se ovdje može http://www.youtube.com/watch?v=3n0POcz-QBo, 3:18
Nemogu nikako skužiti, u uputstvima nigdje ne piše!
Pomozite!
Vidiš da su i ostali pitali, a odgovor je bio, mislim da je to postavka operatera kod kojega je mobitel kupljen. Mislim da Orange i O2 nude tu opciju. Sada, ako bi se moglo po netu naći program koji to omogućuje bilo bi dobro.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ajd probaj samo pisati bilo di po ekranu
Ne znam
Mogu npr. ako si hoću namjestiti alarm da mi zvoni u 12:00 mogu ga sa stylusom nacrtati broj 1 i onda mi se upiše sam, pa 2 pa upiše sam... Tako želim da mogu crtati slova dok pišem sms poruku. Razumiješ?
Sumnjam da bi trebala program skinuti ako mogu to već raditi kod alarma...
Probala sam sve opcije podešavanja poruka i podešavanja telefona, jednostavno nema, a želim to!!!!
Kad ti se otvoti tipkovnica iznad nje pocni pisat slova
mora radit
na sva 3 mi radi
Ja sam ga neki dan kupio jer svi moji prijatelji su prešli na te mobitele na dodir.
Nisam baš oduševljen ali nekako se gura.
Za svaki slučaj imam svaki puta i rezervni.
Jel zna netko kako se moze namjestiti da se vide odlazne poruke?
Pozz
Zamolio bih nekoliko komentara u vezi Variy touch-a.......kakav je...dali vrijedi tih 300 kuna....jer namjeravam ga kupit a nebih htio da kupim smeće.....pa ako ima ko kavih iskustava molim da mi odgovorite ....unaprijed hvala.....
Zasto nebi vrijedio 298kn?mob na touch,1gb memory,slusalice,2 stylusa,usb..,dobar a jeftini izbor!
ok...........pa i mislim nekak da je dobar...ali neznam u čemu je kvaka jer košta samo 300 kuna...to me nekak buni...........u usporedbi s drugim mobitelima...zašto je tak relativno jeftin.....
Pa nije da je pokvaren ili nešto, ali mob u usporedbi s drugim touchscreen mobitelima zaista jest smeće!
Touchscreen na ovako jeftinom i limitiranom mobitelu je beskoristan i apsolutno u ničemu ne dolazi do izražaja (nema nikakve aplikacije specifične za touchscreen,nema igrice,nema dobar web preglednik) dapače samo stvara probleme u svakodnevnom korištenju.
Ali opet za 300 kuna dobiš nekakav mob............je da je u usporedbi s drugima možda smeće i šrot ali opet....nisu neki veliki novci a i ima nekakav touchscreen................ali mslio sam još i njega kupit nekak mi je primamljiv i relativno je jeftin u usporedbi s drugim mobitelima i dobiješ 2 godine garancije........pa valjda će izdržat barem jednu godinu...........a i ako ništa drugo poslužit će barem za slušanje glazbe .....![]()
Dok ne kupiš nećeš znatiBaš sam nešto skeptičan u te njegove slušalice.
Zadnji uredio Harasho! : 08-05-2010 u 17:20
A vrijedi ako nemaš para za bolji, ok je mobitel, radi sve i baterija traje dost dugo oko 4-5 dana, mala je ta tpkovnica al je ok dok se navikneš nakon para dana, nemožeš igrice stavljat i teme mjenjat i ako staviš pozadinsku sliku neće ti se vidjet dio jer imaš na ekranu pravokutnika dva, to su nedostatci. Ali u biti mobitel je solidan koliko košta, dosta su dobri zvučnici i ostalo... Eto tako...
hvala.....eto zahvaljujem se se na vašim komentarima....za par dana ću ić kupit....možda čak i sutra ili prekosutra pa se javim kakav je......![]()
ljudi molim vas pomozite miiii... nemogu se odlucit... imam mobitel i kod frenda u skoli mi se jako svidio... citala sam sve moguce forume i vidjela sam i dobre i lose komentare... neznam dal da kupim to cudo ili da se ostavim i primim pametnijih stvari... jel ima ko kakav koristan savjet ili primjedbu za mobitel...![]()
Bookmarks