Ja osobno mislim da mobitel ne vrijedi 300kn, ali ako će ti to biti prvi touchscreen onda je to ok.
Već sam rekao, taj mobitel se više ne prodaje u t-mobilu maknuli su ga iz ponude, može se kupiti jedino u oglasniku ili u dućanu nekog preprodavača.
Ja osobno mislim da mobitel ne vrijedi 300kn, ali ako će ti to biti prvi touchscreen onda je to ok.
Već sam rekao, taj mobitel se više ne prodaje u t-mobilu maknuli su ga iz ponude, može se kupiti jedino u oglasniku ili u dućanu nekog preprodavača.
Proizvođač ovog mobitela je kineska kompanija ZTE (Zhong Xing Telecommunication Equipment Company Limited). U pravilu rade mobitele prvenstveno za kinesko tržište...
http://a-zgsm.com/calculator/ -link za otkljucavanje putem IMEI-ja.
Isprobano, uredaj radi sa VIP karticom,
Siemens A36 - Siemens S25 - SE T68i - SE Z800 - SE K810i - ZTE X760 - SE W910i - HTC Desire
Pitanje?
Gdje je za skinuti taj phone manager? A flashanje sa drugim firmwareom?
Pozdrav
Pozz, gdje bi se mogla kupiti crna maska za ovaj mob? Ako neko ima slobodno neka mi se javi
Pozz
Zamolio bih nekoliko komentara u vezi Variy touch-a.......kakav je...dali vrijedi tih 300 kuna....jer namjeravam ga kupit a nebih htio da kupim smeće.....pa ako ima ko kavih iskustava molim da mi odgovorite ....unaprijed hvala.....
Zasto nebi vrijedio 298kn?mob na touch,1gb memory,slusalice,2 stylusa,usb..,dobar a jeftini izbor!
ok...........pa i mislim nekak da je dobar...ali neznam u čemu je kvaka jer košta samo 300 kuna...to me nekak buni...........u usporedbi s drugim mobitelima...zašto je tak relativno jeftin.....
A vrijedi ako nemaš para za bolji, ok je mobitel, radi sve i baterija traje dost dugo oko 4-5 dana, mala je ta tpkovnica al je ok dok se navikneš nakon para dana, nemožeš igrice stavljat i teme mjenjat i ako staviš pozadinsku sliku neće ti se vidjet dio jer imaš na ekranu pravokutnika dva, to su nedostatci. Ali u biti mobitel je solidan koliko košta, dosta su dobri zvučnici i ostalo... Eto tako...
hvala.....eto zahvaljujem se se na vašim komentarima....za par dana ću ić kupit....možda čak i sutra ili prekosutra pa se javim kakav je......![]()
kolko košta taj vairy touch u t-mobile ponudi??
Bookmarks