kolko košta taj vairy touch u t-mobile ponudi??
kolko košta taj vairy touch u t-mobile ponudi??
dali taj mobitel u t-mobile ponudi košta 300 ili 400 kn??
Više ga ni nema u ponudi, ali zadnja cijena mu je bila 298kn.
e ljudi ima li mobitela vairy touch u t-mobile ponudi jos uvijek ili nema i zante li ima li ga u kojoj drugoj ponudi (ako znate i cijenu ) unaprijed zahvaljujem
e ljudi kak da nađem vairy touch na t-mobile-ovoj stranici mobilnih uređaja??? pomoziteeee
ej znas ti mozda ima li vairy toucha jos u ponudi please pomoziteeee
Ja bacio oko na taj Touch, prije svega jer sam do sada izbjegavao mobitele s ekranima na dodir. Čak sam pregledao sve filmiće na You tubeu vezane za taj mob.
Jel moguće da ne vrijedi niti tih 300 kuna? Ipak se dobije Simpa broj i novi uređaj s jamstvom za sitnu paru...[/QUOTE]
e jel ima taj mob jos uvijek u t-mobile ponudi please odg sto brze mozes unaprijed hvala
Ja osobno mislim da mobitel ne vrijedi 300kn, ali ako će ti to biti prvi touchscreen onda je to ok.
Već sam rekao, taj mobitel se više ne prodaje u t-mobilu maknuli su ga iz ponude, može se kupiti jedino u oglasniku ili u dućanu nekog preprodavača.
Proizvođač ovog mobitela je kineska kompanija ZTE (Zhong Xing Telecommunication Equipment Company Limited). U pravilu rade mobitele prvenstveno za kinesko tržište...
http://a-zgsm.com/calculator/ -link za otkljucavanje putem IMEI-ja.
Isprobano, uredaj radi sa VIP karticom,
Siemens A36 - Siemens S25 - SE T68i - SE Z800 - SE K810i - ZTE X760 - SE W910i - HTC Desire
Pitanje?
Gdje je za skinuti taj phone manager? A flashanje sa drugim firmwareom?
Pozdrav
Pozz, gdje bi se mogla kupiti crna maska za ovaj mob? Ako neko ima slobodno neka mi se javi
Bookmarks