Imaš po forumu tutoriala kako se flashaju DB3150/DB3200/DB3210 mobiteli. Samo potraži.
Zna li netko što točno sve treba da u c510 ubacim origigi sony ericsson softver koji flash teme podržava znaći ako ima negdje upute od a do ž s nadom da ne uništim mob?? Naime, ovaj t-mobile mi nekada zeza...zna na par sekundi zblokati dok ulazim u imenik, nekad nijednu igru neće da otvori (imam ih 60-tak na kartici pa neznam jel ga to zabloka) pa ga moram iznova paliti a u zadnje vrijeme neće kada kliknem ikonu u izborniku Photo Mate da ju otvori neg bloka. Tu ni restart ne pomaže. Nije ona toliko bitna ali mogu i poruke, kamera tako zaglaviti pa bye,bye... a to ovaj šugavi t-mobile.
Imaš po forumu tutoriala kako se flashaju DB3150/DB3200/DB3210 mobiteli. Samo potraži.
@maher22,
Iskreno, clan sa preko 200 postova bi vec trebao znati koristiti pretrazivanje...![]()
Ja imam taj mob vec 2 mjeseca,kupljen preko oglasnika,on je bio kupljen u t-mobile,i zadovoljna sam jako s njime,nemam nikakvih problema,imam novi firmware,i radi kao urica.Mozes staviti novi firmware preko SE UPDATE,ja preko tog programa stavljam novi firmware,ali t-mobile ikoni ti ostaju unutra,to meni uopce ne smeta,meni je vazno da radi da mogu igrati igrice.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Ovako, akcelerometar ti služi za automatsku rotaciju slika, videa kad zaokreneš mob, igranje nekih igara auto na naginjanje lijevo-desno...uglavnom senzor pokreta. Na c510 radi mi ok. Mob za svaku pohvalu za tu cijenu.
@ivan1990,
![]()
jako lep telefon i dobre slike pravi...
velika dilema
ovaj ili 5530...
ne mogu da odlucim...
ovaj je sada u londonu 100 funti
ljudi koja je bolja boja crna ili bijela
pomozite!
obje mi se sviđaju jednako
Zadnji uredio imaticx : 12-11-2009 u 19:33
Pa valjda sam prosudujes koja ti je ljepsa boja
ajde dajte mi svoje mišljenje malo mi treba za prevagu
Sto ti uopce znaci ako ti kazem da se meni vise svidja ova ili ona? Uzmi koji se tebi najvise svidja, i gotova prica.![]()
Ja sam uzeo srebrnog i zgleda malo skuplje od crnog
Generalno sam zadovoljan s njim zasada al me muči jedna stvar. Dok razgovaram s nekim kao da mi fali visokih u slušalici. Znam da ima acoustic packova za staviti al neznam jel oni mjenjaju kvalitetu zvuka samo na zvučniku ili i na zvučniku od slušalice. Jel stavljao netko te packove pa primjetio i da mu je u slušalici drugačiji zvuk?
ti acoustic packovi, u sebi sadrze hrpu fajlova.. i svaki je za nesto..
pogledaj si ovdje, navedeni su samo neki..
tebi trebaju front speaker ilitiga handset
Ok, thanks, budem probao pa javim.
Samo da napomenem,na onom linku su driveri za w910,koji koristi samo .wbxml fileove.
Nisam siguran ali moze biti da c510 uz .wbxml koristi i .csv fileove koji idu u:tpa/preset/acoustic
Pa si to provjeri.
.wbxml idu u ifs/settings/acoustic
EDIT: izgleda da c510 koristi .csv
Super,jos bolja kvaliteta!;-)
Zadnji uredio Madfish : 11-12-2009 u 15:21
Napomena prihvaćena![]()
Jel netko možda preko SEUS-a update-o novi softver a da ima t-mobile verziju i jel se vide koje bitnije promjene, npr. brzina, bolje fotke...?
Updetao sam novi softver dostupan za t-mobile i ima aplikaciju facebook + još neke sitnice. Sada se puno brže pali i ne zapinje mi soft nigdje, brz. Zadovoljan
Jel zna neko kako se koristi 'Walk Mate' u njemu za brojanje koraka??
Program nema nikakve opcije unutra neg samo kako se krečeš, šeta i čovječuljak ali nigdje nikakvi rezultati koliko se dnevno prohodalo?![]()
Zadnji uredio maher22 : 20-01-2010 u 10:48
može li mi netko reći jel brandiran u tele2?
Pa vec ti odgovorih ovdje...![]()
Na ovom mobu starom 4 mjeseca baterija se počela prazniti u jednom danu. Donedavno trajala je 3-4 dana uz istu upotrebu. 3G je isključen,baterija je dobro formirana,mreža je Tele2. Da li netko zna u čemu bi mogao bit problem i kako se to rješava?
@jurica22,
Procitaj pravila foruma i koristi pretrazivanje prije otvaranja novih tema.
Bookmarks