Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2003
    Mobitel
    t610
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

benq c500 ili c510

da li se isplati uzet jedan od ta dva navedena digitalca ili ipak uzet mob tipa se k750?
    i koja je razlika izmedju benq c500 i c10

thnx
    što su ljudi mnogobrojniji, manje ljudi ima....

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najprije zelim reci da koliko god brzo napredovali prema kvaliteti i ponudi opcija, izrazavam krajnje nepovjerenje prema digitalnim aparatima inkorporiranima u mobitele. Mobitel je ipak mobitel i to je njegova osnovna funkcija, premda proizvodjaci u zadnje vrijeme pokusavaju sve vise i vise toga utrpati u njega.

Do sada nisam vidio mobitela koji bi se opcijama i kvalitetom fotografija dao usporedjivati sa bilo kojim digitalnim foto aparatom, koliko gid on jeftin ili los bio. Jedini mobitel koji ima kameru cije bi rezultate ja nazvao prihvatljivima je K800. Imao sam ga prilike oprobati i vidjeti slike u full rezoluciji i mogu reci da su doista prihvatljive kao alternativa onima koji ne traze od fotografije vise no da likovi na njima budu prepoznatljivi, a uz mob ne zele nositi jos i foto aparat.

Benq modeli, foto aparata se razvijaju i rastu kao ponuda posljednjih godinu dvije. C500 i C510 su (nakon serije 300) prvi sa dna ponude ovoga proizvodjaca. Odlikuje ih dopadljiv izgled, male dimanzije i masa. Nazalost tu pohvale zavrsavaju. Model C500 imao sam prilike oprobati i mogu posvjedociti niskoj razini kvalitete izvedbe tijela aparata, velikoj sporosti u radu i nepreciznosti pri odredjivanju parametara fotografiranja. Dakle ja ga ne bih bas preporucio. Ali opet...koliko para toliko i muzike, a ovaj aparat ima doista nisku cijenu.

Razlika izmedju ova dva modela ja smatram samo u velicini display - a. Naime, model C500 ima display dijagonale 1,7 incha, dok model C510 ima display dijagonale 2 incha, nesto bolje razlucivosti.

Takodjer napominjem da niti jedan od dva navedena aparata nema optickoga zooma, sto je definitivno jedan od vecih nedostataka, ali i razlog niskoj cijeni.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2003
    Mobitel
    t610
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wow!
    hvala na ovoliko informacija bile su od koristi mislim da cu za rodjendan trazit nesto sasvim drugo.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao panka
    wow!
    hvala na ovoliko informacija bile su od koristi mislim da cu za rodjendan trazit nesto sasvim drugo.
    Ako se radi o obleci ili sminki...necu dijeliti savjete

Ako ce pak biti neki drugi model foto aparata...slobodno se javi sa novom temom!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2003
    Mobitel
    t610
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bez brige nisam luda ni za sminkom i odjecom...
    al sad cu malo cekat da se popune financije, rodjendan jos da dam godinu i onda cu moc birat lol pa ti se obratim

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Novi modeli...
    By 3aTmr in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 276
    Posljednji post: 07-03-2006, 23:00

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove