Nebi htio kvariti zabavu ali nadam se da si svjestan da policija (ako želi)
može vrlo lako kazniti za "svjetleći borić" u unutrašnjosti vozila!
Nešto kao u stilu narušavanja sigurnosti u prometu!
Pozdrav društvo!
Znate li neku trgovinu gdje mogu uzest npr mali borić/jelkicu sa svjećicama koje se spajaju u priključak upaljača u automobilu na 12V?
To mi je baš fora za auto za vrijeme blagdana.
Eto,ako netko zna,molio bih da mi javi ili ovdje ili na PM.
Hvala!![]()
Nebi htio kvariti zabavu ali nadam se da si svjestan da policija (ako želi)
može vrlo lako kazniti za "svjetleći borić" u unutrašnjosti vozila!
Nešto kao u stilu narušavanja sigurnosti u prometu!
Zadnji uredio VuKi : 07-12-2009 u 16:12
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Nisu valjda toliko zatupjeli??
A oni šminkeri šta se furaju s neonkama i LED svijetlima po autu...
Riskirat cu pa nek me love...![]()
George Eliot
Sad ste me ubili...
![]()
Smiješ to imati upaljeno u autu ALI... dok ne sudjeluje u prometu.
George Eliot
Onda cu se kesit ko budala sa strane ceste...![]()
Jesi 100% siguran. Objašnjenje tog zakona je da bi bilo kakav svijetleći uređaj, koji nije prema propisima, mogao ostale sudionike u prometu dovesti u zabludu (u vezi gabarita vozila, da se radi o rotirci i sl.) i time ugroziti sigurnost. Isto bi se moglo odnositi i na auto zaustavljen sastrane ceste.
Da ne govorim o opsanosti ostavljanja upaljenog kineskog borića u autu, da ne bi bilo kojem autu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
mislim da izvor svijetlosti u autu smeta najvise vozacu koji se nalazi unutar tog auta. Iz tog je razloga zabranjeno imati i upaljeno kabinsko svijetlo (vozacevo ili centralno) za vrijeme voznje.
Osobno bih kaznjavao uopce prodaju raznoraznih gluposti tipa ledice na strcaljkama, kvazi Xenon svijetla i neznam kakve strobo lampe i neonke. kazna od 50000 kuna za prodavaca i 10000 za onog tko je to ugradio. Ne vidim smisao stavljanja toga na auto osim dokazivanje neke osobe da je polumaloumna.
One borice mi je ok vidjet u velikim kamionima, a ipak je to soferu drugi dom pa mu predstavlja neko veselje, ali za u auto nemam misljenje osim sto soferu moze smetati.
dobar grah daleko se čuje
ma ok. to je vec kic i pretjerano.
dobar grah daleko se čuje
Ah, boric u autu... Fora...ipak mislim da je to bolje za kamijone, ne smeta to njima tak jako, al u autu... Mislim da je to isto ko ono svijetlo u autu sa sredini (kabinsko, elda? xD ) kaj nesmije radit kad se vozis... Il imat neon svjetla po gradu kad se vozis... Eto... :/
One day, sky went blue...
Objesi si kuglicu-dvije na retrovizor i mirna bosna.zar mora svijetliti?mi imamo plisanog snjegovica na zadnjem suvozacevom staklu.
Sto se tice neonki,ledica i ino kupijo moj bratic cim je s osamnajst polozijo jednu neonku.buksao ju je okolo-naokolo,pod siceve,pod suvozaceve noge na plastiku i sl,da bi je na kraju vrlo brzo skroz maknuo jer mu je svugdje smetala!ledice mogu samo biti jos gore!a smucko,bejb,ti jos i naocale nosis!smetalo bi ti sigurno.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Luna, spacebar ti ne radi svaki put?
A cuj, ako mu ne smeta gledat svijet u plavim nijansama, mozda mu ne smeta ni ovo...![]()
Ja bum samo napomenuo da je meni prije par godina takav boric, ocito kinesko smece, napravio strujni kurshlus u autu, pa preporucam oprez prilikom kupovine![]()
George Eliot
pa stavi pravi bor na krov i mir![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
sto se tice ledica a tih lampica u unutrasnjosti automobila ja ima hrpu neonki unutra i nikad problema s policijom zbog toga jer kako mi je osobno policajac rekao da unutra smijem imat sta hocu ali vani ne nesto tipa svijetlecih strcaljki za vodu. cak su se znali raspitivati kad me zaustave gdje sam to kupio i kako to radi...tako da mislim da i boric smije biti jer sjecam se dobro nasih auslendera kad su dolizili 90-ih iz njemacke nakiceni tim boricima i preko granice pa nikom nista.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks