mozda se nekaj zbrejkalo u windowsima, jesi probao ugasit i upalit mob te instaliratri najnoviji NSU?
Kupio sam N86 na crno.
Idem nadograditi softver preko NSU-a. Sada, prikaže da je spremna nova inačica (trenutna je 10.086, a nova je 20.nešto).
Nakon pokretanja izbaci poruku Softeare upgrade failed I još nekakva poruka da pogledam USB konekciju, da USB ne može biti spojen preko laptopa...
Inače, na verziji softvera piše
Verzija - 10.081
Datum - 14-05-09
Prilagođena inačica - V S60x.x_xxxx_Wkxx
Datum prilagođ. inač. xx-xx-xx
Ovakvo nešto mi nikada nije pisalo na Nokia mobitelima. Sada, ne znam što napraviti pošto mobitel ne može očitati ni NSS (javlja Error).
Može li pomoć?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
mozda se nekaj zbrejkalo u windowsima, jesi probao ugasit i upalit mob te instaliratri najnoviji NSU?
Ne bi smjela Prilagođena inačica glasiti kako sam napisao.
Obično glasi kako glasi i sam soft s time da ima još 6 dodatnih brojeva za pojedinu regiju odn language pack.
Ovakva verzija S60... ne znači ništa za inačicu softa.
Gledam malo po stranim forumima, mnogi kojima ovo piše su dobili mob iz neke druge zemlje pa stavljali svoj jezik unutra, ali ga nisu mogli nadograditi.
Kažu-jedino rješenje nositi ga u servis. Sada, to bi značilo plaćati Mobisu 200 kuna za novi soft.
U Mobisu!
Napravi flash mobitela preko phoenixa. Potraži njegovu zadnju verziju tj. 2009 34.7, s stranice blue-nokia.com skini zadnji softver za N86. Po mojem mišljenju je to opcija, ako ti se ne daje 200kn mobisu.
Na stranici numberingplans.com upiši IMEI i provijeri za koje tržište ti je N86 namijenjena. Uz to imaš i još par korisnih informacija o mobitelu.
dobro si čuo, lako je s njim ubiti telefon, čak i ne svojom pogreškom, ali ako si spreman riskirati:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=46318
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Ma, ne bih htio riskirati, N86 ipak još uvijek košta, a bogami sam je dosta i platio i to na crno.
NSU i dalje javlja da je Update failed. Ne znam što pametnog učiniti. Koliko vidim, net je pun prigovora na sličan problem.
U Mobisu!
Možda neće utjecati na ishod, ali probaj skinuti zadnji OVI Suite umjesto PC Suite-a pa vidi šta kaže.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
E, jbg, kada se radi o meni. Ne mogu ostaviti doslovno prvi soft kojega je Nokia počela stavljati u N86 kada postoji novi.
Ovo s OVI-jem je dobar štos, čak je skinuo novi sw u svoju memoriju, ali ga ne želi instalirati-kaže Internal phone error.
U Mobisu!
Phoenix sam počeo koristiti prije 6mj. kao zamjenu za Nokia service suite. Na jednom forumu sam našao verziju 2008 34.006 i upute za instalaciju, i upute kako sve postaviti prije flashiranja samog mobitela. Mnogo mobitela sam s njime flashirao šta Nserie i Eserie, neke i po par puta, npr. svoju bivšu E66 sam fleshirao 4 puta, svaki put kad je izašao novi i nikad nisam imao nikakvih problema. Nedavno sam skinuo najnoviji phoenix 2009 34.7 i njime flashirao svoju novu E52.
Nekad sam uredno slao mobitel u mobis na update softvera, ali od kad sam otkrio mogućnost flashiranja kod kuće to me jako razveselilo, jer si to za ćas napravim i ne moram biti bez mobitela tjedan dana, samo radi novog softvera.
Ako si iz Istre drage volje ću ti ubaciti novi softver u N86.
Ako želiš saznati više o phoenixu idi na http://phoenixslayer.blogspot.com/ i skini zadnju verziju. Sve ti je u jednoj exe datoteci, tako da ne trebaš brinuti o redosljedu instalacije.
Jesi probao preko mobitela sa programom Nokia provjera softvera?
I prije nego sam prešao na USB. Nema novih dopuna, kaže. Ništa, ujutro šaljem u Zagreb u servis (ne Mobis). Dosta mi je dva dana surfanja internetskim bespućima. Trebat će mi 7 dana da počistim PC od svih programa koje sam bezuspješno downloadao u nadi da ću riješiti ovaj problem.
Ovaj soft koji je u mobitelu je neki hackirani i vjerojatno zato ne radi ni NSU ni Ovi store update. Nema nikakve veze ako se stavi bilo kakav Product code preko NSS jer mob je "blokiran" stavljenim softverom.
U Mobisu!
Bookmarks