Pa šta ti se može dogodit (osima ako nemaš symba) otvori pa vidi
nisam odgovoran za posljedice
Dobio sam jučer sms s broja 255/255/65535 255:255, broj mi je stvarno nevjerojatan i ne usudim se otvarat poruku! Neznam dal je neka šala ili možda je stvarno nešto ozbiljno. Na pretplati sam, pa me strah da mi se ne nabije možda kakav račun ili nešto slično. No ne mogu ju ni izbrisat, pa molim savjet, ako netko zna o čemu se radi.
HVALA
Zadnji uredio phrgarek : 29-04-2006 u 22:51
Pa šta ti se može dogodit (osima ako nemaš symba) otvori pa vidi
nisam odgovoran za posljedice
Ovako jos nisam cuo za poruku koja spali mob stoga u cem je problem ? pogotovo ak imas garanciju ?
Meni su ove godine dvaput došle čudne poruke jedna tamo u veljači jedna pred tjedan dana jednom sa broja 322 su samo stigle kockice, a ovo pred tjedan sa 343 neka čudno nabacana slova. Oba puta su poruke bile datirane na datum koji nije bio taj dan i na 2010. godinu
poruka ti dosla iz buducnosti. lolIzvorno postao jay
Resistance is futile. You will be assimilated!
Izvorno postao **gogi**
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
a nitko se nije sjetio da bi to mogla bit poruka sa one stranice di kao pošiljatelj možeš napisat bilo šta.... ima ju Hacker u potpisu........ i Nered također....... možda se netko našalio na taj način.........
Ma samo ti to otvori pa nam javi
There are no shortcuts in evolution.
a ne došla je s neba :bunny: pa normalno da su poslane s nekog takvog servisa, samo recimo broj na koji mi dolaze (098) zna možda niti 15 ljudi, a tekst je svaki put nečitljiv, dakle prvo šta mi je čudno šta je tekst nečitljiv.Izvorno postao zerobravo
sta pise u poruci,kad otvoris javi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ako ne znaš, u zadnje vrijeme je raširena pojava virusa u obliku sms-a, koji se uglavnom primi BT-om, pa recimo da je i to jedna od mogućnosti..... a BT nije nebo, bar ne zasad......Izvorno postao jay
mpx200 nema btIzvorno postao zerobravo
![]()
nislio sam na phrgarek-ov problem, ne znam dal on ima mpx200.....
Bookmarks