Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3gs-trebam pomoc

E ovako prvo sam jailbreako mob i radio 2 dana al zatim sam ga ugasio i trazio me tada recovery(sto je normalno kod jailbreaka 3gs zato sto se mora "make it rain" svaki put kad se pali) al nije mi htio ga jailbreakat zatim sam pokuso recovery mode al sad nece ni to u itunesu se sam pokaze "waiting for iphone"(sto je zadnji korak mislim) a na iphone sam ona jabuka i ispod nje progressive bar koji stoji na nuli.. ceko sam jedno 2 sata al nista.. ne mrda uopce, reinstaliro sam windowse i opet nis....
    Da ga furam u tmobile? imam jos garanciju a nemogu mislim znat da sam ga jailbreako jer nema sanse da ga upale.... tak da mi je garancija valja
    Molim neke savjete

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2009
    Mobitel
    iphone 4S 64GB white
    Operater
    099/888-9999
    Godina
    39
    Bodovi
    5.514
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.514, Nivo: 17
    Bodovi: 5.514, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ip99 Pregledaj post
    E ovako prvo sam jailbreako mob i radio 2 dana al zatim sam ga ugasio i trazio me tada recovery(sto je normalno kod jailbreaka 3gs zato sto se mora "make it rain" svaki put kad se pali) al nije mi htio ga jailbreakat zatim sam pokuso recovery mode al sad nece ni to u itunesu se sam pokaze "waiting for iphone"(sto je zadnji korak mislim) a na iphone sam ona jabuka i ispod nje progressive bar koji stoji na nuli.. ceko sam jedno 2 sata al nista.. ne mrda uopce, reinstaliro sam windowse i opet nis....
    Da ga furam u tmobile? imam jos garanciju a nemogu mislim znat da sam ga jailbreako jer nema sanse da ga upale.... tak da mi je garancija valja
    Molim neke savjete
    josi pokusao restore, ugasi ga i drzi home tipku i ukopcaj usb ponudit ce ti restore. ili probaj power i home drzat zajedno da se restarta.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xperia Pregledaj post
    josi pokusao restore, ugasi ga i drzi home tipku i ukopcaj usb ponudit ce ti restore. ili probaj power i home drzat zajedno da se restarta.
    pa naravno da jesam restore pokuso, al nece nakopmu mi sam stoji "waiting for iphone" a na mobu ona jabuka i onaj progessive bar koji se ne mice

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    JB iphone 3gs 16gb
    Operater
    T-mobile
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ip99 Pregledaj post
    Molim neke savjete
    ??????? Issssss'sa ti odkud ove nebuloze da budu normalne !!!!!
    JB i unlock urađen s blackra1n i ugašen pa paljen mali milion puta !!!! i sve normalno......šta ''zato sto se mora "make it rain" svaki put kad se pali'' bi ovo trebalo znaćiti....jel mi živimo u istom svemirskom prostranstvu ili......

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bokixy Pregledaj post
    ??????? Issssss'sa ti odkud ove nebuloze da budu normalne !!!!!
    JB i unlock urađen s blackra1n i ugašen pa paljen mali milion puta !!!! i sve normalno......šta ''zato sto se mora "make it rain" svaki put kad se pali'' bi ovo trebalo znaćiti....jel mi živimo u istom svemirskom prostranstvu ili......
    Evo s http://iphonejtag.blogspot.com/ (blackra1n blog)

"If your ipt2/3GS/ipt3 is rebooting into recovery after running blackra1n, this isn't a bug. It's a feature. You need to run blackra1n every time to boot it. This 'feature', called tethered jailbreak, is enabled by upgrades Apple made to the bootrom and the fact ipt3 uses nand flash."

Nažalost, navodno je Apple ispravio bootrom na 3GS-u koji su proizvedeni iza 40-og tjedna ove godine. Moj je 42...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    JB iphone 3gs 16gb
    Operater
    T-mobile
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao silvano984 Pregledaj post
    Evo s http://iphonejtag.blogspot.com/ (blackra1n blog)

"If your ipt2/3GS/ipt3 is rebooting into recovery after running blackra1n, this isn't a bug. It's a feature. You need to run blackra1n every time to boot it. This 'feature', called tethered jailbreak, is enabled by upgrades Apple made to the bootrom and the fact ipt3 uses nand flash."

Nažalost, navodno je Apple ispravio bootrom na 3GS-u koji su proizvedeni iza 40-og tjedna ove godine. Moj je 42...
    hm...isprike zbog moje neobavještenosti.......moj napravljen prije 40-tog, urađen jb i unlock bez problema pa zato nisam pratio daljnju borbu mačke i miša između apple i ovih freekova za jb i unlock........

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. trebam malu pomoc!
    By Licki_Medvjed in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 28-08-2008, 22:13
  2. trebam pomoč iz PLC-a
    By Ifrit in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 28-01-2008, 22:39
  3. trebam pomoc
    By minotaur in forum Symbian S60 1st i 2nd edition