kako sam cesto po forumima slicne tematike:
"mythbusters" su napravili cijelu epizodu o tome - od sjena pod drugacijim kutevima, do hodanja, otisaka i zastave....
Dokazali da kao prvo nije moguce hod "snimit" na Zemlji jer se uvijek vidi da se odjelo drugacije krece i sl...
A da ne pricamo o retrorefraktorima (kompleks zrcala) na Mjesecu pomocu kojih svaka opremljena zvjezdarnica moze laserom ciljati Mjesec...
Ali stvar je u tome da kako je izasla ta epizoda odmah su poceli komentari da u stvari nitko od njih ne misli da nismo bili na Mjesecu, nego da covjek tada nije hodao, nego je sve bilo snimljeno a roboti su bili ti koji su sve obavili...
Pa do teorije da su bili na Mjesecu i uspostavili prvi kontakt - to navodno znaci izjava "there is a santa clause" kad su prosli tamnu stranu Mjeseca.....
Mislim, barem na Internetu mozes manipulirati sa svakavim informacijama.
Tako da sve na internetu moras uzeti sa VELIKOM dozom nepovjerenja.
Pa i ja sa CoolEditom mogu izmanipulirati glasom da izgleda kao original razgovor dva astronauta u tajnom studiju :-)
A ona emisija je namjerno sarkasticno napravljena - mozes bilo koga unajmiti da kaze sto god zelis, ili mozes postaviti takva pitanja da odgovori zvuce tocno onako kako ti zelis.
I da, Zemlja je suplja kugla, ulaz u unutrasnjost je na Antartici, i od tamo dolaze NLO-i. Sto posto - vidio filmove na internetu (cak i super tajne filmove), kao i intervjue s raznim visokim casnicima![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Naveo sam samo ekstremni primjer da je mahanje zastavom moguće u vakuumu isto kao i pri uvjetima slabe gravitacije sa/bez prisutne atmosfereA ruku na srce, mjesec nije daleko od vakuuma jer mu je atmosfera gotovo nikakva usprkos kakvoj-takvoj gravitaciji. Al dobro, svi se slažu i rekli smo svoje... Prepuštam vam riječ.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ne kaki, htjela si me pokopati... milena:hambi:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
bumpam temu
http://tvprofil.net/show/1121155/operacija-mjesec
nemrem se, doduse sjetiti (citajuci opis dokumentarca) je li to ovaj isti kojeg smo gledali vec, no, koga zanima, vrijedi pogledati.
u 9 na prvom.
Pogledao sam...
Ne znam, jako zanimljivo... Što je da je, postoji previše "slučajnosti" i činjenica koje nemogu biti slučajne...
Najbolji je kraj, lik koji je bio dobrog zdravlja i koji je trebao nastaviti intervju sljedeći dan (gdje otkriva dosta toga) iznenada je umro od moždanog udara...
Isto tako, sličnosti sa filmom 2001:Odiseja u svemiru... Gledao sam film (velik sam ljubitelj SF-a) i sad vidim da također puno stvari iz filma slaže sa misijom Apollo 11...
Ionako sam vjerovao da čovjek nije bio na Mjesecu, ovo je samo potvrdilo moje mišljenje![]()
Bookmarks