kako sam cesto po forumima slicne tematike:
"mythbusters" su napravili cijelu epizodu o tome - od sjena pod drugacijim kutevima, do hodanja, otisaka i zastave....
Dokazali da kao prvo nije moguce hod "snimit" na Zemlji jer se uvijek vidi da se odjelo drugacije krece i sl...
A da ne pricamo o retrorefraktorima (kompleks zrcala) na Mjesecu pomocu kojih svaka opremljena zvjezdarnica moze laserom ciljati Mjesec...
Ali stvar je u tome da kako je izasla ta epizoda odmah su poceli komentari da u stvari nitko od njih ne misli da nismo bili na Mjesecu, nego da covjek tada nije hodao, nego je sve bilo snimljeno a roboti su bili ti koji su sve obavili...
Pa do teorije da su bili na Mjesecu i uspostavili prvi kontakt - to navodno znaci izjava "there is a santa clause" kad su prosli tamnu stranu Mjeseca.....
Mislim, barem na Internetu mozes manipulirati sa svakavim informacijama.
Tako da sve na internetu moras uzeti sa VELIKOM dozom nepovjerenja.
Pa i ja sa CoolEditom mogu izmanipulirati glasom da izgleda kao original razgovor dva astronauta u tajnom studiju :-)
A ona emisija je namjerno sarkasticno napravljena - mozes bilo koga unajmiti da kaze sto god zelis, ili mozes postaviti takva pitanja da odgovori zvuce tocno onako kako ti zelis.
I da, Zemlja je suplja kugla, ulaz u unutrasnjost je na Antartici, i od tamo dolaze NLO-i. Sto posto - vidio filmove na internetu (cak i super tajne filmove), kao i intervjue s raznim visokim casnicima![]()

Odgovori uz citat

fakat! i ja vidla filmice :rofl:
Bookmarks