a fles koji iskace stalno?
to bi meni bila najveca zamejrka.nisam nesto jako pazljiv , mislim da bih ga brzo unistio.
Tz7 sam drzao u ruci , jako mi se svidja.
Ja imam SX200 IS. Malo je kučište diskutabilno, ali slike su stvarno dobre. Pogotovo one sa malo svjetla. Zoom ne treba ni spominjat. Uglavnom nije mi žao para. Po recenzijama je najveća zamjerka da baterija kratko traje ali ja ni to nisam primjetio. Osim toga uvijek moš uzet dodatnu ako je baš frka.
Peace
a fles koji iskace stalno?
to bi meni bila najveca zamejrka.nisam nesto jako pazljiv , mislim da bih ga brzo unistio.
Tz7 sam drzao u ruci , jako mi se svidja.
Zadnji uredio Bimbi : 20-11-2009 u 10:28
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
svaki put kada ukljucis mobitel?
Ma mislio je aparat...
...iznenadilo me ovo.
Malo prosvrljao po forumima...i izgleda da nema nacina da se ovo rijesi.
Cak niti update firmware - a nece ovo rijesiti jer izgleda da je izbacivanje flash - a rijeseno mehanicki (svaki puta prilikom okidanja), a ne SW - om aparata.
Cudno...nemam ideje zasto je ovo na taj nacin rijeseno.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Velim ti. svrljo sam ja po reviewima na netu , svi to isticu.
doduse , nije tu ni tz7 bez mana . ima jedan ko switch za mjenjanje iz play moda u mode snimanja . to se isto kao moez rasklimat s vremenom , al to fkt mora puno vremena proc
ma nikako da pojeftini , bar na 2500 .. mozda bu do nove godine.
pa znas ti koliko fotki okines do nove god??kupuj!!!!
mislim se pocastiti za rodjendan![]()
ma lud sam .. otkrio sam da je razlika od FZ38 sto kuna u web shopovima ,a nije me strah takve kupnje . Recimo da mi je zoom apsolutno nebitan .. jel se isplati uzeti taj FZ38?izgleda mocno, cak bih dimenzije progutao ako je bolji od TZ7 . Po reviewima , imaju isti procesor taj neki Venus , neznam kolko onda moze biti razlika ..
http://a.img-dpreview.com/news/0907/...FZ38/black.jpg
i ne , fkt vise necu povecavati budjet . doci cu do SLra do nove godine . FZ38 je vrh cjenovno , nejdem iznad , sad jel bolje njega ili TZ7 koji je prakticniji definitivno?
Bookmarks