Ako oces symbian n73 a ak neces k800...
Najvaznije mi je kod mobitela,mp3,kamera, izgleda,baterija,pa dajte mi neke savjete ,neke ideje koji mobitel da kupim ,jer mi hitno treba novi ...
Hvala!![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 20-08-2007 u 23:11
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Ako oces symbian n73 a ak neces k800...
Ako ti slikanje igra najveću ulogu onda definitivno K800i....
Makar je on u svemu podjednako dobar i ima sve ali izgled mu nija baš jača strana...makar se meni sviđa...![]()
Mislio sam n73, a k800 necu jer je dosadan mob!!!!!...kakva je baterija na n73 treba da drzi na mp3-u, kamere...dajte prijedloge jos
BALKAN-MEDIA
Pa dobro nemora biti njoka,daj nesto drugo osim k800i koji mi se zgadio vise
BALKAN-MEDIA
pa i ja mislim da je n73 jedno od najbolje uloženo-dobiveno sa tim uvjetima koje si naveo ... preporučio bi ti i n80 al ona otpada zbog dosta loše baterije ... ja ju navučem do dva dana ( uz gašenje po noči , i bez previše prčkanja) , možda p990 .... il m600i koji je dobar i po bateriji , izgled i funk. su bar meni ok al eto nema kamere , slušanje mp3 je preko njega je dosta dobro
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
nebi n80 imao sam je onu internet edition bzvz mi je,a..neznam
BALKAN-MEDIA
što ti je bezveze kod n80 ( ne računajući bateriju ).... na v3x je isto slaba baterija a i kamera nije niš posebno
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
heh onda malo pricekaj nove modela,na n73 ti traje baterija 2 dana uz korištenje....mozda samsung d900 on isto ima sve.....
nokia n73 ME pravi glazbeni model sa 2gb karticom.
----u600!!-----
★★★★★
Pošto si rekao da nebi K800, možda K810i
a pošto su to skoro slični mobiteli, do 2000kn, najbolja kupnja je Nokia N73...
Dobra kamera (po danu može parirati i K800ki), mp3 palyer je isto dobar (u novim verzijama možeš vidjeti i album art i neke vizualizacije), ima puno jače (glasnije) vanjske zvučnike od k800...
N73
Ili eventualno neki Samsung (D900,D900i,U600), ali po meni oni i nisu baš nešto što se tiče reprodukcije mp3 ca...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Moj glas ti je za nokiu N73....!!!!
znaci kzete mi njoka n73 ,razmislit cu jos ...a gdje ima za nabaviti n73 music edition![]()
![]()
![]()
![]()
BALKAN-MEDIA
evo naso sam na jednome oglasu pa oko smijem staviti link da vam pokazem?
BALKAN-MEDIA
p990 ima sve sto pozelis, samo mu izgled nija jaca strana...
sad ovisi jel si sminker ili onaj koji trazi funkcionalnost.
N73Me se moze pronaci za 2000kn i definitivno je naj izbor.
vrhunske slusalice ,kartica od 2gb i odlicni zvucnici pravi su izbor.
pa nemogu naci nigdje n73 me kmeeeeee
BALKAN-MEDIA
da p990 je odlican fon po mogucnostima a meni je izgled kul samo sto je malo velik. inace bi se ja pitao dal da uzmem n73(me) ili p990 a ako bas hoces sminkerski fon uzmi d900 ili k810.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
http://www.oglasnik.hr/trazi/index.p...+music+edition
edit: sorry za dupli post.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
pazi da te ne zveznu ako uzmes ME jer ja sam uzeo ME a dobio obicnu s crnom maskom. ako oces biti siguran da je ME uz mob MORAS dobiti 2gb kartica i nokia music headset HS-20 koji imaju prikljucak za 3.5mm.
moja preporuka je samsung u600 koji kosta manje od 2000, ima odlicnu kameru, prekrasan dizajn, savrsen ekran, ultratanak i ultralagan i vjeruj bit ces frajer s tim mobitelom jer sam imao d900 i ljudi su ga jednostavno htjeli vidjeti, drzati, opipati kako je lijep bio.
mislio sam d900i ili n73mepa sada nemogu see odluciti?
fancy mob protiv zvjeri !![]()
BALKAN-MEDIA
Bookmarks