Hoce li mi ko reci zasto mi telefon secka vezu pri razgovoru?? 3G poz.
Neće, bez brige...
To je samo "informativno".
Npr. svidi ti se aplikacija i tamo vidiš da košta 0.99$ i misliš da to nije puno za tako dobru aplikaciju- pa je kupiš.
Ili aplikacija je osrednja, a košta 9.99$- pa vidiš da nije vrijedna.
Inače, Installous se (kao) koristi da isprobaš aplikaciju.
Da ne daš 10$ za nešto što ti je bezveze kada isprobaš (a nema lite verzija da vidiš kakva je aplikacija).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kako onemogućit iphonu da se spaja na mobilni internet? Skinio mi je 20kna danas jer sam probao učitat sliku tamo gdje nema wirelessa.
I ona ikonica kraj mrežnog operatera 3g sad se pretvorila u kružić. Jel to znači da tu nema 3ga ili? HVALA
Naravno, staviš u željeni format i ubaciš u iTunes. Sinkroniziraš i na mobitelu su.Opet pitanje?
Dali je te filmice moguce staviti u ipod pod video mapu... I di se u opce nalazi ipod mapa
Preko iPhonea odeš na iphonenodata.com i instaliraš noedge3g profil.kako onemogućit iphonu da se spaja na mobilni internet? Skinio mi je 20kna danas jer sam probao učitat sliku tamo gdje nema wirelessa.
WiFi će raditi normalno, samo se iPhone više neće spajati bezveze na onaj skupi internet.
Ako ti kada zatreba "običan" (ne WiFi) internet- makneš profil.
Da, to znači da sada možeš surfati samo po GPRS- u.I ona ikonica kraj mrežnog operatera 3g sad se pretvorila u kružić. Jel to znači da tu nema 3ga ili?
Nemaš signal 3G mreže.
A, i onako ti ne treba 3G ako ne želiš da ide bezveze na internet.
Da, da...znaci mogu skidati bez problema !? besplatno...
Hoćeš još jednom pitati?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Di bi covjek to naso kod nas http://www.griffintechnology.com/pro...universal-plus
Instalira sam profil i kreten opet skida mailove nekakoStoji onaj kružić, a ne 3G i opet on po svome. Kako opće maknit onih 100 tisuća mailova šta sam ih dosada primio u gmailu a da ih ne brišem orginalno sa gmail stranice? On kako god koji izbrišem učita novi šta mi naravno ne treba.
Ugasi EDGE, i u Settings> Mail, Contacts, Calendar> Fetch New Data> isključiš Push, Fetch odabereš Manually.
A da makneš gomilu mailova, mislim da imaš samo dvije opcije:
1) Odlogiraš se iz računa, pa se logiraš kada ti zaterba
2) U Settings> Mail, Contacts, Calendar> kod Mail> Show> 25 Recent Messages
upisi u safari unlockit.co.nz i spoji se.
koliko se sjecam,ne moras nista instalirati samo se spojis.
ili pod network internet data(to je u setings pa general) u APN upises DISABLED,ali ovo ne funkcionira uvijek.
Javi jel pomoglo
Jel netko zna kako dock staviti gore,da bude tocno ispod status bara?
Zadnji uredio texas : 31-10-2009 u 19:33
...opet ja
PITANJE : danas sam instalirao program SKYPE i moj prijatelj isto, i probali smo nazvati jedan drugoga i radi dobro, ALI MENE ZANIMA DA LI JE TO STVARNO BESPLATNO (znam da trosi internet promet) ???????????
Besplatna je komunikacija "s programa na program" (tj. između dva kompjutera/ mobitela s instaliranim Skypeom). Naplaćuje se ako želiš zvati npr. sa mobitela (Skypea na mobitelu) nekoga izravno na kućni (ili mobitel)- znači da on nema veze sa Skypeom. Jednostavnije rečeno- "Skype to Skype" je besplatno, a "Skype to biloštodrugo" () nije besplatno. Ali, za to moraš prije "kupiti" minute, tako da nema nočekivanih troškova.
![]()
pitanja
kad stavim vWallpaper, odredeno vrijeme radi super al nakon nekog vremena mi se video smrzne i to je to, ili ponovo pokrenuti winterboard ili mob.
sof. 3.1.2 (7D11)
modem 05.11.07
blackra1n
blacksn0w
kad skinem sa appolousa gymgoal ili kaj drugo bilo koju verziju na kraju kod instalacije mi napise
"Unable to find executable"
EDIT:
evo i slike
![]()
Zadnji uredio Petr : 11-11-2009 u 12:06
1. ukljucio iPhone i spojio se na iTunes
2. stisnio Restore
3. sada se pravi restore po 1000 put ali dobro
4. evo zavrsio restore sad mi se na fonu pokazao USB kabal i gore znakic da ga spojim sa iTunsom......i pise mi: Slide fo emergency
5.Na iTunsu mi pise: The SIM card inserted in this Iphone does not appear to be supported
6. izlazim iz iTunsa i zatvaram sve programe (iPodService, AppleMobileDevice) i iskljucio sam iPhone i USB cabal
7. sad ukljucujem fon i usb i pokrecem Blackra1n i Make it Ra1n
8. eo pokazao se onaj lik i poruka za doniranje
9. reboota se sam fon (prikopcan je jos uvijek sa usb-om)
10. i zavrsio je JB, ( dalje je spojen usb sa laptopom)
11. spajam se na Wi-Fi mrezu
12. pokrecem sad ikonicu na fonu Blackra1n i instaliram prvo Cydiu
13. zavrsila instalacija cydie sad mi se instalira sn0w
14. instalirao se sn0w i opet nema J*****G signala tj GSM mreze
....I DA, CIJELO VRIJEME JE BILA SIM KARTICA U FONU I CIJELO VRIJEME JE BIO PRIKOPCAN USB CABLOM
zakaj restore?
ja sam sa 3.0 napravil normalno update preko itunesa samo sam stavio tmobile karticu
kad se napravio udate skinuo blackra1n.exe pokrenuo
instalirao blackra1n, rock i cydiu stavio rele2 i radi
samo me installous muci
nikakav restore, a bio sam jb i unlock na 3.0
jedino sam napravil sync imenika i ostalog
Ima i update 2.0.4 koji radi na "clean"
nisam znaš di da stavim pa sam ovdje odlučio
navodno se širi neki virus po jailbrejkanim iphonima i koristi defaultnu SSH šifru. preporuča se da korisnici promijene šifru
Code:As you may have read on other sites a new virus is spreading on the jailbroken iPhones. The virus uses the default password in SSH to take over the phone, but there is a simple way to prevent the virus to take over the phone and it is by changing the default code for SSH Just follow these simple steps to change the default SSH password: 1. Install the “Mobile Terminal” through Cydia 2. Run Mobile Terminal and type “su root” (press “enter”) 3. Enter the password, which is “alpine” as the default (hit “Enter”) 4. Type “passwd” (press “enter”) 5. Confirm password twice (to confirm with “enter”) 6. Done
zanima me moze li se u kojoj od "navigation"aplikacija izabrati samo hrvatska(ili obrisati ostale zemlje) tako da mi zauzima manje prostora na disku. nema smisla gubit 1gb na navigaciju jer sadrzi karte francuske, ukrajine itd, a ja putujem samo hrvatskom, ponekad bosnom.
Ovak,stari mi ima ipgone 3g pa ovo mozemo nazvati pitanje iz usluge.....
razbio mu se case s prednje strane di je ekran. Kakve su mogucnosti kupnje novoga casea i gdje zamjeniti to?
Unaprijed hvala
pa zašto?
potraži na MACKORISNIKU korisnika Tomm. on se bavi time i odlično to radi
jedno pitanje,,pošto baš ne koristim mms tek sam sad instalirao swirly mms i sad mi gore pokraj postotka baterije stoji neko malo slovo "m"
jel to sad stalno stoji ili treba nesto napravit,,,
riječ je o iphonu 3gs 3.1.2.
Bookmarks