Kod pretplate imaš mogućnost odabira broja i to ti je jedina šansa ako taj broj nije u upotrebi, ako je ništa od toga.
prije jedno 5,6,7 godina,ne sjecam se vise,sam dao stricu mob i 098 broj,misleci da ce koristit,al nije,nikad,sad sam se sjetio da je to bio dobar šesteroznamenkasti broj,pa me zanima da li je ikako moguce taj broj aktivirat opet,ili je on zavrsio kao novi broj..?![]()
gidi jap!
Kod pretplate imaš mogućnost odabira broja i to ti je jedina šansa ako taj broj nije u upotrebi, ako je ništa od toga.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
znaci nista od te stare kartice...a tu opciju ima samo t-mobile...?
gidi jap!
A pa mozes otic u centar i zatrazit neki broj po svojoj volji, al ce ti to naplatit, neznam kolko, ne jako puno (naravno, ako broj nije zauzet)
One day, sky went blue...
probaj nazvati taj broj, ako se netko javi onda je zauzet
iPhone 5s 16 GB
Opciju odabir broja imaju i T-mobile i Vip, za Tele 2 ne znam.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jel zna možda netko koliko se naplačuje? ...jer imam VIP i sad uzimam t-mobile pretplatu sljedeći tjedan pa bi bilo zanimljivo da bude isti broj, samo naravno drugi predbroj...
...broj nije zauzet (provjerio)![]()
broj po izboru se ne naplacuje.
dobar grah daleko se čuje
Odlično!
...ali...probao sam 099, a 098 zvoni :'(
...znači ja bi trebao birati i predbroj 099, hoće mi to dati ili ću morati ipak imati neki drugi 098 broj?
...sorry što gnjavim toliko, ali već imam 2 broja, ovo će mi biti treći, pa da nepamtim toliko brojeva...
...pito sam tetu tamo, mogu bez problema svoj 095 prenijeti sa bonova u 098 pretplatu, ali nebi prijenos broja, pa mi ovo zanimljivije...![]()
meni su automatski dali broj s 099, nisam se ni snasla...ja sam htjela 098, jer je i taj bio free, ali sam bila uzbudena jer mi je prosla autorizacija za iphone, tako da nisam uopce razmisljala![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks