pa upreš na mailu zaboravljena lozinka i to je to (nešto ćeš morat namistit...)
a ovo si trebala staviti u Mobil # Forum # Obavijesti
nisam znala gdje da to stavim,pa eto
zanima me ak bi mi mogao netko vratit stari nadimak,neko mi je nesto smrdo i zaboravila sam staru lozinku,a i lozinku maila koji sam upisala prilikom registracije.. Iako mi je ovaj nadimak relativno sličan,osjecam se nekako novo,a to mi je nekak fuj..pa ako bi mogao,netko..nekako...![]()
fala![]()
pa upreš na mailu zaboravljena lozinka i to je to (nešto ćeš morat namistit...)
a ovo si trebala staviti u Mobil # Forum # Obavijesti
javi se zappanu, ako znaš taj mail, moglo bi se rješit...
da,ali znam ja mail ali ne lozinku! a ne znam ono tajno pitanje..
neznam di sam trebala stavit,pardon
Evo sad ću ti ja to riješiti i poslati ti novu lozinku nakon što mi potvrdiš stari mail (da ipak potvrdim da se radi o tebi), pa kad se logiraš sa starim nickom možeš si je sama promjeniti u nešto što nećeš zaboraviti.
Javi da si dobila lozinku i spremila ju, da obrišem ovaj dupli account "mala.."
Zadnji uredio whiteboy : 01-12-2005 u 22:48
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
wb- uf kako smo pristojni kad se o zenama radi
@velja: ja nikad nisam nepristojan.
Riješeno, mala se vratila sa starim nadimkom, ovaj lockam.
Tema![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@WB - ništa ne briši. to se drugačije rješava, objasnit ću ti...
mala.., pročitaj PM i javi mi se.
Bookmarks