Ne radi stranica dobro.Neke cijene mobitela su potpuno drugačije nego prije..Naprimjer Motorola ZN5.
recesijua .. a zasto ne motorola zn5 je dobar mob po meni
Jedno pitanje...
Sto se K850i tice...
Vidim, samo je u pretplati dostupan, nema ga u VIPu nego samo u Tele2, a ja sam bas mislio uzeti taj mobac za koji mjesec...
Pa me zanima, da li se zna oce li ikad doci u start paketu?
Ili ce jednostavno nestat iz ponude?
Neće ga biti u start paketima,već sam i ja pitao na prodajnom mjestu.
k850 nije toliko popularan kao k800 pa ga izbjegavaju u pakete. ali mogli bi c905 u pakete za razumnu cijenu i mislim da bi išla prodaja...
...jel ko primijetio da vise nemaju u ponudi Samsung i8910 - Omnia HD??
Isprva sam mislio da nisu sve mobitele u ponudi stavili na web, al sam jucer bil u Tele2 centru i nemaju ga, istina, zaboravio pitat lika sto radi, ali oni tak i onak obicno nemaju pojma o mobitelima...
Ma neke mobitele imaju malo u ponudi neke malo više...valjda će sad osvježiti pred Božić novim modelima.
Zna li netko ima li u Tele2 dućanima neki mobitel koji nije na webu naveden, jer ova ponuda i nije nešto. (Osim HTC Hero i Touch pro2) za njih sam čuo da ih ima u dućanima, ali ih nema na webu. Hvala
... pax in domus!!!
nema nista osim toga. ja sam Hero vidio, touch pro2 jos nisam nigdje vidio.
valjda ce se oko bozica poboljsati ponuda, ja mislim da cu cekati makar mogu produljiti.
isto tako mi je cudno sto se uopce ne trude da me nagovore da produljim, t-mobile bi vec slao kuci neki promotivni materijal, ponude neke i to. ovi nista, kao da ih je briga.
I meni je pretplata istekla, još u 9. mjesecu. Vjerujem da bi bilo pametno pričekati još neko vrijeme, al lagano gubim strpljenje, a moja Nokia N73 je na respiratoru. Ima li netko kakvih saznanja o eventulnoj novoj ponudi uređaja, recimo posejdon1?????
Kao došao je HTC Hero i navodno Touch Pro2 i to je to??
... pax in domus!!!
Da, čudni su malo po tom pitanju, jedino kad su mi spomenuli produženje ugovora i mobitel je bilo kad sam došao smanjiti minimalnu potrošnju na 50kn radi povećanja obračunske jedinice.
Nego, nisu mi baš jasne cijene u Tele2, odnosno zašto su neki mobiteli totalno jeftini s trajnim nalogom kao npr. E63? Čemu 500 kn popusta na trajni nalog BAŠ za taj model a ne za druge?
Meni je osobno taj mob sasvim ok, ali mi je iritantno da oni s kreditnim karticama imaju 500kn bonusa i da s min. potr. 100 i trajnim nalogom dođe 495kn a sa potrošnjom 150 i bez trajnog naloga 695.
I w980 i k805 imaju čudne odose cijena s trajnim nalogom.
Šta ih sponzoriraju kartične kuće?
I zašto samo American Express i Diners, pa to su kartice koje niko na internetu ne prima i internet shopping generacija nije baš pretjerano motivirana nabavljati ih.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
ne, nego su sigurni da ces platiti racun.
mene su recimo 2 puta zajebali u vezi racuna, da ne placam putem trajnog ne bi ga platio i cekao bi da to rijese. ovako sam morao moliti boga da rijese u moju korist i to mi naknadno odbiju od sljedeceg racuna, jer sam ove vec morao platiti.
ovako su sigurni da ces 12/24 mjeseca placati racune, to je njima velika stvar.
ima ljudi koji prestanu placati, nabiju troskove, pa se treba suditi, placati odvjetnika, sud itd. a to nije nimalo jeftini, niti vecim firmama od tele2. ovako su osigurani.
sto se tice ponude mobitela, meni je covjek u tele2 centru rekao da sumnja da ce do Bozica ista doci. iskreno je to rekao, ne onako da me odjebe.
ja se nadam HTC HD2 ili Motorola Droid ili cliq
Hm.. istina, to je dobar argument, ali opet, mogli bi malo provjeriti arhivu, pa kad vide da im pretplatnik već 4 godine uredno plaća sve račune mogli bi malo i pravednije posložiti te cijene.
Ne bi li uredni platiša s tarifom 150 trebao imati bolje uvjete od neurednog sa 100![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Posejdon1, jesi živ? Znaš li hoće li uskoro bit kakva korekcija cijena, istekao mi ugovor a nije baš da sam oduševljen ponudom![]()
Nokia 5530XM
Nokia 6700
Nokia E55
Nokia E66
Sony Ericsson U1i Satio
Sony Ericsson U10i Aino
ovi uređaji odnose se isključivo na pretplatu
Nokia 5530XM 1445kn na 24mjeseca uz 150kn. A lude li firme.
Bookmarks