bosutsko , ETF, centar je full pokriven,,ostalo slabije.Izvorno postao _King_Illidian_
bosutsko , ETF, centar je full pokriven,,ostalo slabije.Izvorno postao _King_Illidian_
a v3 je lijep mob tebi se čini da je preširok
malo off
zašto ja ne mogu ući na ovu stranicu piše error 404 page not found probao sam s IE FF i operom
Ako ideš preko carneta onda je u tome problem jer stalno nekaj šteka kod njih kaj se tiče tele2 stranice.Izvorno postao Hacker
Dajte, molim vas, pa TELE2 je smanjio ponudu prepaid modela. Čak i za 6170 stoji samo cijena za pretplatu.
Što im se to događa?
Nije im neka cijena, obzirom da se ovezuješ na godinu i pol, a za istu cijenu kod T-Mobilea se obvezuješ na "samo" godinu dana... Možda sam naivan, ali očekujem od Tele2 barem nešto niže cijene uređaja... U početku su i bile, ali sada kao da su se izjednačile sa ostalim operaterima...
Slažem se da im cijene nisu nešt povoljnije od drugih operatera, ali bi uvijek radije uzeo od tele2 mob jer je njihov samo zakodiran, dok kod t-mobile-a dobiš brandiran mob i brandiran softver, a to je meni užasno iritantno.Izvorno postao frish-KI
potpis .Izvorno postao ojpi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...također potpisujem... i razmišljam o prelasku na pretplatu i uzimanju K300i...Izvorno postao ojpi
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-02-2006 u 22:32
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma lako za softver,mene samo kod njihovih smeta napisi po mobuIzvorno postao ojpi
i to na barem 2 mjesta,mislim čak se i sjećam da kad sam kupio k700
i tipkovnica mi je svjetlila u pink boji!?!?!?! pa šta je previše,previše je![]()
Friško dodano u ponudu,cijena 1395kn uz ugovor na 18 mj.
![]()
e to je skupo , moram priznati .
Nije baš friško kad te je ojpi preduhitrio za dva i pol dana...Izvorno postao sms freak
Stoji! Brandiranje moba mi je mobilocid!![]()
Ako igdje pronađeš taj mob. Sve mi se čini da ga traže kao i K700i, kojeg nema nigdje...
...otići ću sutra do Grida, vamo u N. Gradiški, pa ću vidjet... možda ga još imaju, pošto je ovo mala sredina...Izvorno postao frish-KI
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja ne mogu vjerovati da se vi žalite na cijene Tele2. Cijene su po meni odlično odmjerene i savršeno odgovaraju hrvatskim potrebama.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ma daj razlika izmedju v3 u simpa paketu i tele2 pretplate je 200kn s time da u simpi dobijes jos i karticu i 500kn kroz godinu dana (trnutno je tako na akciji inace je 100kn na racunu) pa mi ti reci jel smo nerealni i jel se zalimo bez veze??Izvorno postao ttperic
Sve to stoji ali šta mi to vrijedi kad nikad ne bi kupio mob na kojem piše T-Mobile, pa onda još nositi da mi ga odkodiraju i maknu onaj ružan softver prenatrpan sa t-zones smećima na svakom koraku ! ! ! Kad imam takav mob osjećam se ko da sam pokupio neki spyware.Izvorno postao jdabic1
![]()
Ovi u TELE2 su malo makli u zadnje vrijeme. Maksimalno su smanjili broj prepaid paketa, nude de facto smeće od mobova unutra (u prepaidu), a cijene postpaida su u rangu s konkurencijom.
Stislo i njih.
u t-mobiletu je v3 je 1300kn uz ugovor na 12mj u tarifi 60 manji obavezni rok trajanja pretplate manji mjesecni obavezni racun prenos u sljedeci mjesec nepotrosenog iznosa te potpuni spektar usluga mislim da je ipak tmobile u prednosti po meni sto se tice povoljnosti ponude..Izvorno postao Mobyy
Pretplata na tele2 je veća samo ako izabereš veću, ali 48 kn. je manje od 60. Meni je racun je manji za 1/3 od t-mobilevog i onako mi nikada nije ostalo ništa za prebaciti, tako da je jedina prednost t-mobilea manji obavezni rok trajanja ugovora i eventualno veći izbor uređaja.
dobro to stoji da je veca ako izaberes vecu..po meni ova 48kn nije bas isplativa jer te cijene mozes postic na prepaidu..mozda se mi ipak malo previse nadamo da ce doc niki mob koji ce nas pozitivno sokirat kako karakteristikama tako i cijenomIzvorno postao user_name
Izvorno postao jdabic1
Pa ja ne bi to tako formulirala, ako usporediš cjene drugih operatora isplati se itekako. To što su iste cijene na prepaidu nazvala bi jako povoljnim prepaidom, a ne nepovoljnom pretplatom! Ne znam, ja samo mogu reć da je meni račun 50 kn. manji i eto potrefilo mi se da sam naišla na mob koji mi se sviđa i koji ima odličnu cijenu za ono šta pruža, sve u svemu, meni se isplatilo!!!
ja bi uzeo tu motorolu v3 za 1395 kn u tele2 ponudi, al me zanima kakva je to v3 RAZR, u čemu se razlikuje od obične v3?
U ničemu, to je samo puni naziv koji negdje izostavljaju. To znači britva, jer je kao tanka kao britva i kad je pogledaš sastrane tako je oblikovana. Izaći će nova V3i, koja će imati bolju kameru i memory card, ali ne znam kad nas misli doć. Sigurno je to da će cijena bit puno nedostižnija od ove, jer ako ti se sviđa dizajn, te dvije stvari su jedino šta fali da mob bude gotovo savršen.
Bookmarks