Jel možda netko zna ZAŠT ovaj ''brat'' od W910 ne podržava swf fajlove u temama? Imam 4GB tebi, pola su animirane sa .swf i u W760 mi ne radešmrc
Koliko sam saznap, software im je maltene isti, kak onda...?![]()
GPS ima, ali AFAIK nikakav Garmin ne moze gore, nije to smartphone.
Jel možda netko zna ZAŠT ovaj ''brat'' od W910 ne podržava swf fajlove u temama? Imam 4GB tebi, pola su animirane sa .swf i u W760 mi ne radešmrc
Koliko sam saznap, software im je maltene isti, kak onda...?![]()
prvo ga trebas debrandirati(ako je brandiran)..
i pretpostavljam da znas di i kako ubaciti posebno .thm fajl a gdje .swf fajl i kako ih povezati(ili naci na netu vec povezane theme)..
ak ne znas prouci ovo Sony Ericsson DB3150 modding i flashing
evo uputa
Ček malo, bez ljutnje: zašto bih ga debrandirao? Ako je W910 bio zakodiran u T-mobile i sve je radilo, a ovaj W760 je isto zakodiran u T-Mobile i ne radi, to onda nema veze s time.
Nešto drugo je u pitanju.
Znam radit teme (pravim ih već cca 5 godina!) - radim ih od T610 još, znači expert sam, ali mob je u qurcu.
-također mi .txt ne prikazuje dobro kao što je prikazivao W910, jer tamo je text bio otvaran u pogledu 1:1 i vidjelo se sve, a tu je zoomirano do bola i vidim 5% ukupnog texta, nikakve opcije nisu pomogle koje štimaju pogled.
Opet na .swf, ako npr. takav fajl posebno prebacim u mob, mogu ga otvorit i vidjeti, no ne da mi da ga stavim kao sliku u pozadini, a na W910 je dao...
Ima veze. Mnogi brandirani mobiteli imaju onemogucen flash. Ne znam konkretno za W760, ali ne bih se cudio.
-i zbog toga mogu otvorit i vidjeti file, a ne mogu ga koristiti kao pozadinu te teme koje imaju na prvoj slici .swf umjesto .gif ili .jpg mi zbog toga ne može prikazati .swf? koma, sad još moram bacat pare i za dekodiranje... uf... a mogu i sam, al bojim se da se nešt ne sj*** i onda sam j*** ježa... OK, hvala.
da ne kompliciram.. potpisujem sto ti je ravilov rekao..
mozda t-mobile nema tu zabranu,al ja sam na vodafone-u imao.. i morao sam ga debrandirati.
txt fajlovi se otvaraju u njegovom browseru,ako se ne varam..
a ako se ne varam u njemu ima i opcija za zumiranje(options->view->zoom).. ne kazem da to vec nisi probao,al...ne skodi ponoviti
p.s. nakon sto zumiras i zatvoris preglednik ta postavka ostane spremljena,odnosno sljedeci put kad ga otvoris ostane zoom koji si koristio..
OK, kad uhvatim vremena budem ga debrandirao pa javim rezultate.
Sad me muči ovo > kratki video: http://www.youtube.com/watch?v=gKV94ZV24eo
Hm, ali telefon zapravo radi, samo je slika s*ebana?
Meni to izgleda kao buggy display driver ili corrupted memory... U svakom slucaju, ozbiljan firmware bug.
Pa da, sve radi, da me netko zove taj tren sve bi bilo OK osim prikaza slike na display-u. I kad se to desi onda ga pustim da ode u standby i nakon toga (10sekundi) bude opet sve OK, svašta...
Slično je bilo i sa mojim bivšim W910... i sa S700... stalno su se isključivali i uključivali sami od sebe...
Čini se da je SE u banani![]()
POZZ,,, Htio bi staviti original sofwear na w760i (trenutno T-mobile)
moze neki link,,,tutorial,,,
P,S,
radio sam to na k800
Postoji tema DB3150 modding, pogledaj tamo.
Zanima me kolko bi kostalo i gdje da nabavim kuciste i masku sa svime (tipkovnicu, dugmad...) za SE W760, Koliko bi original kostao da bas ga posaljem u servis da mi oni srede sve to?
ja znam da bi te samo tipkovnica koštala 100-150kn ( numerička + navigacijska + glasnoća + tipka kamere)... dosta su skupi oriđiđi rezervni dijelovi u servisu...
... da se malo nadovezem, sad imam vec dugo taj mob i ovaj put necu spominjat software (nist nisam dirao) nego hardware - slide je jako kvalitetan, nema ni 0.01 mm lufta, sve za 5, nakon S700 i W910, ovaj najbolje radi i boja se ne haba tak lako, thx God...
P.S.: mob djeluje ozbiljno (bar ova siva verzija) tako da mi to pase jer ne volim neke sarene mobitele.
P.S. malo OT: imao sam neko kratko vrijeme nedavno Nokiu 5130 & Samsung U600, za moj pojam - ta 2 moba su CISTO SMECE, display na Nokiji mega los, boje se preljevaju kao na starom T610, onaj 'pad' bode u prst, uzas, a taj Samsung nije vrijedan spomena, slide klimav pola cm, one touch tipke su smetalo ironicno, kamera isto 3.2 kao na W760 ali je 3-4 puta losija, slike blijede, jadne, mizerne, a da ne spominjem izbornik i baratanje SMS & MMS za cega je Sony Ericsson lider!
Evo malo novosti (loših) oko mog W760... naime, jadan mob crkava, kad ga otvorim display se isključi a tipkovnica svijetli (i dolje i gore na slide-u) i onda moram čekati da ode u standby tek onda ga mogu počet koristit, također-sada se stalno javlja onaj ''snijeg'' što sam snimio video da ekipa vidi... Ispod display-a došla hrpa prašine, konektor sam 2-3 puta lemio, zaljepio i opet prekida (punjenje, USB konekcija, užaš) tako da ću ga imati još malo dok ne kupim novi. Gledam nove SE-e... sve jadno, mislim da ću prijeći na Samsung, neki sa 8GB interne memorije, sa displayom 480x800 OLED i kamerom 5MP barem, to mi je dost-aGoodBye SE...
Bookmarks