Prvi je SE z750Jel ovo prvi SE mob sa ugrađenim GPS-om ili mi se samo čini?
Prvi je SE z750Jel ovo prvi SE mob sa ugrađenim GPS-om ili mi se samo čini?
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
drugi al vrijedno je spomena zato kaj...mnogi su ovo iščekivali pa onak![]()
jedini bed je što nema autofokus i nije uiq3
ma uiq i nije toliko itan al da se ne bavimo i ovdje oko toga kaj nema autofocus to je jedan od najvećih nedostaaka ako ne i jedini jer je ostalo subjektinvo al i bilo je za očekivat kod w serije
jel itko zna kad bi ovaj mob mogo izač u prodaju?
mobitel u prodaju dolazi tijekom drugog kvartala
pa ček wild ovo i ne bi bio low end,ja bih ga ipak smjestio u mid end ak niš drugo bog tog kaj dizajnom odudara od low end,koji su lišeni detalja a i ne spada u high end po dizajnu ali kamera i jedna giga,novi soft bi svakako mogli doprinijet rangiranju nAa malo višu poziciju,a možda se varam,nisam ziher
Imaš pravo, ovo bi pripadalo u neku srednju ili mid end klasu ali opet su mogli staviti taj Af jer su fotke bez njega dosta lošije.. ispravio sam gore u onom postu..)
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
slažem se...a čuj oni očito ne vide neki profi u svemu ovome čini se...
gdje u ajmo reči autofokusu se nalazi profesionalizam.
profi su 20xoptički zum i 10xdigitalni zum,sa lečom od 10cm i aparatom od par kila.
čak i za k580 koji ima 5mpx kameru nemože se reči da je profesionalac makar ima autofokus.
Izgleda da ima i WLAN
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
welike pomoči,kad nemaš besplatni internet nigdje
mrcina moj bed,zaboravih t na kraju,dakle profit
o wlanu se raspravljalo i na esatu dok čovjek nije potvrdio da nema a on je tamo kao netko tko zna pa ono...na se sajtu je navodo tiskarska pogreška...a i tak i onak ovo kaj je i mrcina rekao,nemaš free inter pa ti se i ne isplati previše,kao ni videopoziv meni osobno,što ovaj model nema al ga i ne koristim pa onak,za koji ku.. onda
Zaljubljen sam!Prvo pozdrav svima, nije me odavno bilo na forumu...
A drugo, mobitel ima sve što jedan mobitel - mp3 treba imat, bez obzira što ima lošu kameru (ona ionako u mom slučaju nije bitan faktor, jer paralelno s njim kupujem digitalca). Uz to, dizajn mi se jako dopao, pa je ovo sigurno moj budući mobitel. Jedino što me može spriječit da ga kupim je cijena preko nekih 2500-3000 kn (više od toga sigurno ne vrijedi).
welcome back
no računaj da cijena neće bit ispod 3 soma prvih mjesec,dva,tri
http://www.youtube.com/watch?v=bCebHz5XDdw ako se ne varam ovdje cse navodi cijena od 399 nečega,eura ili dolara ,a znamo da ako i jesu euri da će cijena kod nas biti za 200-500 kuna skuplja,ah
nema wlan sad za ziher al ima instatn messaging a pošto ga nemaju ni w960 ni w910 može objašnjenje,kaj to je ?
i potvrđeno je da ima best pic,2.5 digitalni zoom
Zadnji uredio blek_hrcak : 09-01-2008 u 16:40
evo jos nekih slika.....
http://sebbs.it168.com/thread-926203-1-1.html
----------Sony Ericsson----------
bilo je i jeb** vrijeme za raaj review
nema kameru za videopozive i nema AF,steta!
mene to spriječava(iako mi video kamera ne treba al za razliku od w910 on je s bočnih strana dosta osiromašen baš mi nekak glupavo izgleda za jedan high-end model,tako je predstavljen zar ne
Mene najviše brinu stereo zvučnici. Konačno sam se veselio da ih Sony Ericsson stavi u jedan mobitel, a ovi na GSMAreni u reviewu pišu kako su ti zvučnici totalno razočarali. Navodno nemaju ni snagu ni kvalitetu zvuka...![]()
ljudi mobitel dobro izgleda ali nema af,kameru za video poziv, losa kvaliteta zvuka nemaju stereo, je da ima one detalje i sve to ali mobitel jos i kosta 3000 kn ja mislim da sam dovoljno rekao
EDIT
hrcak kak to mislis kameru na tom mobu ili opcenito? ak opcenito ja ju koristim ali cesce slikam![]()
Zadnji uredio zbogsira : 26-03-2008 u 21:38
obaram ljude s nogu...
POTPIS:strojnica
za 3000kn daleko je bolje uzeti K850 koji sve to ima,a isto dobro izgleda.![]()
pa kad SE u zanje vrijeme nije normalan.....nabijaju cijene bezveze a mobiteli ne nudde nista posebno....
jednostavno mislim da bi trebalo malo pripazit na sve to svakako pogotovo na cijene,video kameru koristi tko ovdje*?
Bookmarks