ja ju imam od petka i same pohvale promijenio sam dosta nokia i gotovo sve n serije i definitivno najbolja do sada
ja ju imam od petka i same pohvale promijenio sam dosta nokia i gotovo sve n serije i definitivno najbolja do sada
jel se moze napravit neka usporedba na ovom forumu ? da neko pokrene thread izmedu omnie hd i n97 ?ako se moze .. necu nis zapocinjat
![]()
omnia jedino gubi po pitanju tipkovnice,sve ostalno je na njezinoj strani,od kamere,video,proca,zvucnika,kapacitivnog amoled ekrana..itd..
koplje isprde njoke..
Samsung je kllima monitor tv hladnjak ali ne i mobitel koa kupujes vrhnje na kojem pise nike. ili bmwov kruh
N97 ima dobru reklamu navuceno je puno ljudi samo sto hrvatska zaostaje po svemu pa tako i po tome da operateri preuzmu mobitele od prvog nada njihovog izlaska ...
di ga ima za isprobat u kojem centru ?
hvala hitam cim prije mognem ...
ma ja to kupim i isti dan stavim da prodajem , taman kad mi dosadi netko nazove i ja ga prodam
no mislim da je mob odlican npr za studente...
32 gb dosta za muziku(dodejm u cenatr i kazem frajeru daj mi karticu od 16 gb uz njega gleda me frajer i kaze koji ce ti to k....) ... wirels odlican ... jedino se treba naviknut na tipkovnicu malo
u kojem podmeniju je vama fm transmitter?molim vas pomozite...nemogu ga nigdje naci
hvala
kad samo već kod nokie n97..frend mi veli da kad kog upali office da mu se kao troše pare jer to istina??
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
pitanje za vas znalce..jel se moze nadodat jezik u n97? stize iz belgije mobitel i nema ni hr,ni slo..samo eng,de i sl..
kako stavit da bude hr jezik u njoj?
evo, ja uzeo N97 jučer... zamijenila je N85... zadovoljan sam mobom, osim šta je cigla, ali to je i za očekivatjedina zamjerka je šta mi taj novi symbian izgleda totalno neozbiljno... javim dojmove kroz tjedan-dva dok se ne poigram malo bolje s njom
evo, samo da javim, nakon tjedan dana korištenja, ja sam prezadovoljan mobom... od symbiana sam imao e65, n73, n80, n81, n85, n95, n95 8gb, 5800xm i sa n97-icom sam oduševljen. eto, moja topla preporuka
Napokon je Nokia N97 stigla u T-mobile NAPOKON
http://www.t-mobile.hr/4/40-30-01-10-00.asp?sifra=NON97
i to po cijeni od 4698,00 kuna za samo uređaj !!!!
Izašao update za N97.
Najvažnija novost (tj. najzapaženija) je kinetičko scrollanje.
Naravno, tu su i poboljšanja u stabilnosti, brzini, bateriji...
Novi Ovi Maps (i ostale "Ovi" stvari), VoIP...
Mogli bi onda i za 5800 uskoro to dugo očekivano kinetičko scrollanje....![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
razlika je još u veličini, masi, veličini ekrana, bateriji
a vjerojatno je i jeftinija nešto
btw. n97 mini tema
ma nisam ja dizao frku na oprez nego evo juce sam drzao jednu u ruci i prodavali su mi je kao n97 a kad sam dosao do interneta skuzio sam da je to u stvari ova n97 mini a ne n97 full a ja nisam ni znao da postoje dva modela n97. visim ovdje na forumu (doduse na s60.v3 vise) i opet nisam znao.
upozorenje je vise da obratite paznju kod kupovine da vam ne prodaju n97 mini po cijeni n97 fullili da se ne pitate zasto ste platiti n97 tako jeftino i mislite da ste dobro prosli
![]()
Bookmarks