marketing radi cuda mile...
ova nokia je za sve must have...![]()
marketing radi cuda mile...
ova nokia je za sve must have...![]()
kakav marketing?nije ovo Apple, neš si pobrkao malo
meni je osobno N97 savršen- jednostavno ima sve sa najboljim OS-om (po mom mišljenju) i još upakirano u lijepo kućište. osim cijene mu teško nalazim mane, a ja bome svemu nađem neku![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ma gle, ovdje se čak ni o tome ne radi, marketing prodaje eskimima frižider, to svi znamo. Ovdje je slučaj da je ovo što će oni ponuditi u 5. mjesecu već postoji i ne vidim čak ni subjektivnih razloga za ovakve hvalospjeve.
Kad su pukli fotoaparat u mob, svi smo bili očarani, na WLAN smo svršavali a na GPS smo kidali vene.....itd...a ovo je doslovno jadan pokušaj da se uhvati koji postotak tržišnog udjela.
I da.....ovi "servisi" i widgeti i ostale pizdarije.......mislim....ono ...to se zove marketing ....kad nekoga napale na nešto što niti blizu ne postoji, a kad bude postojalo neće raditi
![]()
Nitko nije rekao da je N97 revolucionaran, on jednostavno nudi isto što i npr. Xperia (+ par "sitnica" tipa 32GB memorije) ali sa boljim i više user-friendly OS-om
Widgeti su praktični, ali ništa novo stvarno... Meni se sviđaju.
A za "servise" ćemo vidjeti još, Nokia u svakom slučaju ima dovoljno vremena da to sredi kak spada
a kako znas da je user f i bolji os?prckao si po njemu...?
Pa Symbian je daleko više user-friendly od WM-a, mislim da tu nema dileme nikakve
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
koliko sam shvatio poantu, rospaya je htio time reći da već postoji par modela sa TS od Nokie (tri/četiri, mislim).
A ovdije imaš i little review 5800XpressMusic, jednog našeg forumaša, koja je također TS made by Nokia.
HC4L
a ako ce biti ta njoka sa tim softom od njoke tube,onda banana.. makar mislim da ne bi oni dopustili opet takav promasaj...
imaju isti soft. S60 (v9.4) 5.ediciju, podrška za TS. GSMArena
HC4L
Nokia je krenula stopama SE a to je kasno izbacivanje top modela,a to je u ovom trenutku dobro iskoristio samsung...sto se tice same n97 sigurno je da ce bit kvalitetan telefon ali đaba mu to kad ce okasnit pol godine ako ne i vise..
smogovac, zašto ti je OS od Nokije 5800 loš? pročitao sam Eldarov review i čini mi se zadovoljan općenito... OS će na N97 možda imati neke male preinake, ali to je zapravo ista stvar
nisam gledao u prijasnjim postovima, kolko bi trebala cijena bit (nadam se nekaj realnome), i od cega je kuciste gradjeno (dali od plastike ili kao kod E51 od aluminija (barem onaj straznji dio).
Kućište je cijelo od plastike...
Cijena 550€ bez poreza i lopovske Mobisove marže. Pretpostavljam oko 5000kn da će kod nas ispast...
Formula za izračun cijena:
Najavljena cijena u eurima x 10 do 11 = cijena u kunama u mobisu.
Dakle, 550 € x 10 = 5500,00 kn u Mobisu.
Naravno odstupanja su moguća, +-5%
Nokija ga u svakom slučaju ne smije naplatiti više nego što će konkurencija koštati (Xperia, , Touch Pro) u trenutku lansiranja na tržište. 32GB memorije ne opravdava neku veliku razliku u cijeni
Nokia u pravilu uvijek naplati više od konkurencije i ostvari dobre prodajne rezultate, a sve zahvaljujućui napaljenim frikovima![]()
Vidjet ćemo hoće li se usuditi nabit joj cijenu za vrijeme krize koju ćemo uskoro osjetiti i mi 'frikovi'Prodaja će im pasti u svakom slučaju, ali to je sad već druga tema...
N96 je promasaj kad smo vec kod toga,a N97 debelo kasni....
N96 nije uopce promasaj!! Aj mi reci onda po cemu bi bio, ja taj mob imam i zbilja ga koristim do maximuma. Jedino sto bi se slozio sa vecinom N96 usera, to da mob ima preeee kratku i losu bateriju!!Al ajd svaku vecer ide na punjac tak da ne zalim zakaj sam ga kupio.
A N97 mi se cini kao najveci promasaj u Nokii!!Taj TS mi se uopce ne dopada na njemu, jel mislim da nece bit bas za dzep. A i to kaj je kuciste od plastike se lakse udubi, nego ono kod recimo E51 (koje je na poledini od aluminija).
Nisam vidio u niti jednom postu prije, dali netko zna dal ce taj famozni N97 ima Irda??![]()
ovdije imaš specs. uređaja pa si pogledaj, usput nema famozni Irda.
HC4L
Bookmarks