to ti nebi znao pošto nemam WM uređaj sa podrškom za a-GPS, trebalo pi ti biti negdije u Settings-ima predpostavljam
to ti nebi znao pošto nemam WM uređaj sa podrškom za a-GPS, trebalo pi ti biti negdije u Settings-ima predpostavljam
U zadnje vrijeme mi ne dolaze poruke na mob.
Recimo jucer mi je prijatelj poslao u 8h poruku meni je dosla u 11h.
Danas sam dobio sms u 15h koji je poslan u 11h.
Inace sam na Tele2
Ti si super prosao. JA recimo jedan dan nisam dobio niti jednu, a nikada nisu ni stigle. Ako si u zg onda moras odabrati cistu tele2 mrezu, ako si van zg, onda na manualnom biranju odaberes t-mobile operatera (valjda imaju nekakav ugovor s njima), s obzirom da se zna kakav je signal tele2 a kakav od t-mobile. Inace ti nebi trebalo imati veze sa mobom. I nemoj bas ostavljati bespotrebne poruke u pretincima...
zašto nemogu gledat na omniji xvid?
jel postoje neki codeci ili novi program za gledanje filmova sa titlovima.
a što se tiče shell-a stavio sam bio 3.5 i ŠTEKA! neće mi otvorit slike sa kartice, neće namjestit sliku kao pozadinu (zapne) pa onda moram soft reset.
dok je finger suit najjače do sad što je izašlo.
jel ima netko link (nek mi pošalje u PM) za alarm / sat novi?
i zadnja stvar kako stavit ili maknit widget u today screen-u samsung widget, točnije stavio bi tasks no kaže da to neide zajedno. A today 1 i 2 mi glupo izgledaju.
hvala, nadam se da će netko odgovorit
Za gledanje filmova mislim da je najbolje instalirati core player ili tcpmp (njegova besplatna starije verzija). Njime možeš gledati skoro sve formate, titlove....
i još jedna stvar,
zašto kad spojim omniju s usb-om i neklikam nekih 2-3 minute ono se isključi s activesync-a?
pa moram ponovno odspajat i spajat
jel može netko napisati postavke za internet???? mučim se s tim već god dana, još nisam na netu bila, na 98 sam, i operatem mi je nešto slao ali ista stvar...neće i neće.....bolje da to sama ukucam...ali neznam ono pod pass i user šta treba
![]()
Blonds have more fun
Jel ima neko na omnii wm 6.5
ja sam imao win 6.5... neznam kako drugima ali meni se puno više svidja win 6.1... 6.5 mi izgledaju kao da su nekako nedoradjeni... widgetsi su bezveze... ako to uopće i jesu widgetsi.. bilo ih je nekih koje nebi nikad koristio a nisam vidio načina da ih zamjenim... imao sam verziju koju su svi hvalili a npr. nisam imao za odabir tipkovnice za pisanje nego samo onu jadnu malu... imenik mi nije prepoznavao... alarm nije radio itd.. itd... nek se ne uvrijede oni koji su zadovoljni s njima...
Ja sam jucer stavio i odmah maknuo wm 6.5...izgleda po meni bolje od wm 6.1 al kad sam vidio tipkovnicu,nes prelose,onda sam instaliro neku touch friendly,ma jok isto prelose,wm 6.1 je i dalje bolji za omniu,barem dok ne izadje official verzija...
jel koristi ko SBP shell,dal ga preporucujete?
Imam omniu i napravio sam hard reset. sada ne mogu napraviti screen alighment, nema šanse da pogodim križić. Mogu li nekako zaobići taj alighment?
zašto da se svađam kada sam u pravu?
netrebas pogodit bas tocno u krizic,al kad vec pogodis nemoj micat dok te ne prebaci na sljedeci krizic
@EdgeD600 - ja koristim SPB Shell 3.0 i mogu ti reci da sam preeeezadovoljan.. taj shell je napravljen tako da 90% stvari mozes uradiit prstom sto mi se jako svidja.. bezveze san isprobao i verziju 3.5 ali je meni ona seckala, i sa njom mi nije radio SPB weather, pojma nemam zasto.. sve u svemu, moja ocena je 5+, to je skroz drugi telefon sa SPB Shell-om..
Stavio sam si prije par dana SPB shell 3.5,predobroo je,10x bolje nego prije,ko nije stavio nek odma stavi. . .
Jos sam si touchscreen poboljso kaj sam prcko po registrima,sad mi je puno lakse pisat dok je svako slovo pojedinacno,sve bolje prihvaca,ma sve je puno bolje....
Prvo alignate screen(sto preciznije)
Zatim,ak vec nemate skinite program phm registry editor,odite u Hkey_Local_Machine
then tab
HARDWARE
then tab
TOUCH
Onda cete vidjet Click,to promjenite sa 1250 na 3750 (nemora da je i vama bilo 1250)
I promjenite DownUp (256 na 1550)
Osim toga promjenite i CalibrationData,zamjenite svoje brojeve s ovima 519,503 177,881 182,129 847,127 849,872 (morate stavljat zareze i razmake,nemojte na to zaboravit)
Kad sam to napravio puno je bolje,sve ide dosta lakse...
Jel imate kakve HD igre,ja imam Brain challange,CSI,Ferrari GT,Asphalt 4,Bubble Bash,Real football i jos par,svaka igra ima oko 50 mb..ak nekome treba,nek me cimne na PM,probat cu mu link nac. . .
pozdrav svima.
eto, jučer sam dobio i900 Omniu. imam nekoliko pitanja. dakle po uputama koje sam našao ovdje stavio sam da mi je my work connection defaultna konekcija za internet, tako da mi se mob ne bi smio sam spajati na net. radilo se to o operi, gugl mapama ili gpsu?
drugo, htio bi si prebacit neke stvari sa kompa u mob. e sad kolika je mogućnost zaraze virusima moba?
i treće, imate li neki savjet za početnika šta još da uključi-isključi-podesi.
LP.
mislim da moras stavit my isp u obje opcije onda ti se ne spaja sam.
ha moguce da zarazis ali ak stavljas kaj znas neces bar ja nisam do sad nikad
imas negdje i900 faq topic pa vidi tamo
Skini program nodata,evo ti link http://www.modaco.com/content/pocket...tility-nodata/ (trebas se registrirat da skines), onda udji u program i na sve stavi enabled,osim na mms i nema sanse da ti se spoji na net. . .
@domagojr
spb shell ti se instalira i brise ko i svaki drugi program
a jel imas koji link za spb shell, igre, aplikacije?
aha ja sam skuzio da se oces samo free spajat prek wirelesa onda je mislim my isp
a mislim da nemres samo tak pokupit virus ali jel nikad se nezna...
odi na www.ppcwarez.org tam imas svega pa i igrica![]()
http://www.samsungomniastuff.blogspot.com/ stranica sa igrama i aplikacijama,takodjer imate spb shell 3.5
Bookmarks