u vipu i dalje otključavaju mobitele koje miaju u ponudi za te novce. A pošto iphone nemaju onda ga ni ne otključavaju. Niti mogu
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Za sve one koji su updatali iphone na 3.1 ili 3.1.2, 4.Studenog izlazi unlock zvan Blacksn0w, sto ce vam omogucit unlockanje iphone-a i mogučnost korištenja svih ostalih sim kartica.
Pregled:
Code:http://www.youtube.com/watch?v=g23e9e9zOVI
Hej...
Ja bi na 3.1.2 jailbroken al imam tele2, modem firmware 04.26.08?!
Kaj postoji kaj?
Izašao je blacksn0w unlock koji je besplatan za sve. Instalira se preko Cydia tako da se doda repozitorij (repository) http://blackra1n.com preko opcije "Manage->Sources".
Otključava sve verzije basebanda do dana današnjeg (04.11.2009).
Radi sve sa geohotom
3.1.2
04.26.08
tele2
ej... radio mi je wifi kad sam se morao spojiti da uzmem onaj snow... sad se nemogu ni na jednu mrežu spojiti preko wifija...
????
sad kad sam napravio update na 3.1.2 kad spojim iphon i pokrenem iphon explorer nemogu odabrati REAL IPHON ROOT DIRECTORY to je ona prva od 5 ili 6 opcija. pise da iphon treba biti JB. napravio sam JB ali nece. prije je normalno funkcioniralo ali se ne sjecam jel treba nesto posebno instalirati pa ako moze pomoc, tj ako netko zna. (znam da nisam bas formulirao pitanje ali eto)![]()
Vas mogu pitati ako sam updetao s itunesa pred par dan 3.1.2 verziju(bila je 3.1 jer je tako kupljen) da se mobitel nemoze otkljucati..rekao mi tip koji ce mi otkljucati da se Baseband Bootloader povecava stalno pa da se nece mozda moci otkljucati????..i je moguce kako moguce vratiti na staru 3.1 verziju-kako je kupljen????
Pozdrav!
Otključati se može, to i napravih sa blackra1n-om (prema kuharici), i dobih VIP i sve radi, čak i WiFi bez problema. Instaliram Cydiu i prigodno i hebemu nakon restarta opet DFU mod i tako u krug. Ako ga želim koristiti, moram ga opet na cable i pokrenuti crnuk1šu, tek tada prodje dalje. Iako ga ne gasim nikada, jednom ću morati a onda sigurno neću imati komp kraj sebe i eto vraga...
3GS, 32GB, radio 05.11.07 sa 3.1.2 kroz tunse updejtan prije crnek1še
Dajte me prosvijetlite, lijepo vas molim... ;-(
Svaka čast temi i forumu, puno pomogne ali nigdje nisam vidio odgovor za sljedeće:
"Nakon blackra1na po uputama i restarta iPhone-a pri boot-anju se pojavi smrad od USB konektora i dalje nikud. Ili cable i Itunesi ispočetka ili opet blackra1n. Ako ponovo pokrenem blackra1n nakon njega sve radi savršeno do ponovnog reboota.
Unaprijed se ispričavam ako sam negdje propustio to pročitati ali mislim da sam prožvakao svako slovo ove teme.
Bok svima![]()
Blago onom koga znanje ne sputava!
Bookmarks