Ja mislio kako da rucno mogu instalirati aplikacije...
Sad sve radi.. napravio slijedece:
Step by Step guide how to install appsync for 3.1.2.
1: Open "Cydia" on your iphone.
2: Click on "Manage" tab on the bottom.
3: Now touch on "Sources" in manage tab
4: Touch on "Edit" and then "Add". you should now be prompted to enter URL source. Type "http://apt.macosmovil.com" and clik on "Add Source" button.
Cydia will automatically update your source by following a series of automated steps.
5: When installation is completed. Search for "AppSync para 3.1(3.1.2)" in cydia search option and install tis application. This application will automatically patch mobile installation file on your iphone.
You should now able to installl .ipa files maually on your iphone 3.1.2 FW.
--
. [Lejzermaster]
Da li posotji mogucnost maknuti blackra1n ako bi htio jer npr ako sam vani a mob se ugasi i vise ga ne mogu paliti ako se ne varam ili posotji mogucnost da se boot-a normalno?
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
a JB se mice sa "restore" iz itunesa???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
da...a nakon toga, jel mi ostaju programi u itunesu koje sam skinula da ne moram opet???
i nek mi netko odgovori...koliko vama traje baterija??evo, meni se punila sinoc do ne znam koliko, cca 22h...sada je na nekih 30ak%...jel treba ono cekat da se ugasi pa onda punit, ili se moze nadopunjavat?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a kako ugasiti te procese????ima neki programcic??
R.I.P.-16.10.2007.
SysInfoPlus
[Source - BigBoss] Cydia
http://www.appleiphoneschool.com/category/sysinfoplus/
ma nikakav program, ctrl+alt+delete, imaš processes tab
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
hvalato mi se par puta dogodilo
![]()
![]()
hahahaha pa nisam znala kako sam uopce to otvorila
sad znam
![]()
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Proćitao sam dosta tema o iphoneu ali sam ipak malo u nedoumici što je najbolje napraviti,imam ,3gs 32 gb t-mobile zaključan,sa 3.0.1.serijski broj xx932 ,modem fw 04.26.08 pošto imam i vip karticu valjalo bi ga osim jb i otključati ,naime ako ga dignem na 3.1.2 ,jel ga mogu otključati pošto sam ga sa blackra1n jailbrekao ,i dali će uvjek nakon gašenja biti potreban spoj na jailbrek da ga mogu upaliti.Uglavnom molim preporuku što je najbolje za mene pošto mob još nije diran,samo sam se prijavio na itunes.pozz
dali netko moze pomoci :
imam iphon kupljen na filipinima 3g imao je softwer 3.0 i radio je ok. sa svim hrvatskim sim karticama , zelio sam postavit novi 3.1.2 i nakon instalacije trazi da ubacim sim bez pina za aktivaciju iphona, a iTunes obavjestavaju " sim card inserd in this iphone does not appear to be supported" i " only compatibile sim cards from a supported Carrier may be used to activade iphone or visit a supported Carrier s store to receive a replacement sim card."
dali netko zna rjesenje !!!!!!!!
morat ćeš nabavit karticu od tog operatera s filipina na koji je bio zaključan. ebay
Bookmarks