čuj zašto
pa po meni, jedini razlog kupovine ovako "nezgrapnog" telefona je jedino i isključivo to HD video snimanje, jer je trenutno jedini mobilni koji to može
nijedan drugi razlog ja ne vidim da bi neko kupio ovaj model u odnosu na druge Samsungove ili bilo koje druge marke telefone
dakle, ako je neko već kupio ovaj mobilni "logično" bi bilo da i koristi tu jedinu njegovu prednost, snimanje HD videa
eto zašto !! dakle da vidimo kako izgleda taj HD snimak !!
Mislim da smo se krivo shvatili. Ja sam poslao snimak sniman u D1 rezi da ukažem na neke probleme, a ti me pitaš imam li taj snimak u HD-u te se ja čudim šta će ti taj snimak u HD-u kada se isti problem očituje i na D1 snimku.
Da si odmah rekao da bi volio vidjeti kako izgleda nativni HD snimak radi testa, uploadao bih ti nešto. Imam dosta privatnih HD snimaka, nisu baš neke kvalitete jer je Omnia HD smeće što se tiče snimanja u toj rezi (razočarao sam se). Budem ti uploadao pa da pogledaš... Trza, audio out of sync i slični problemi...
EDIT: poslan nativni HD snimak na:
http://www.sendspace.com/file/a8maz5
Ako trebaš još neki test, reci pa da snimim jer su mi ostali snimci nekako preosobni.
Zadnji uredio Stile : 07-12-2009 u 17:00
Bookmarks