Jako sam razočaran, ubacio sam II2 firmware (ima AAC codec) i javlja mi se desinkronizacija zvuka i slike prilikom snimanja HD materijala.
Nadalje, ako snimam u D1 rezoluciji i stavim pauzu pa nastavim snimanje za 20-tak sekundi, u tom drugom dijelu audio je 1 sekundu out of sync (ako snimam na memory card) ili tek kod druge pauze od 20-tak sekundi ako snimam na memoriju telefona.
Prestrašno. Ako netko želi i ima volje provjeriti kako je kod njega, molim da mi javi (uz verziju FW-a i audio codec). Thanks...
EDIT: evo i linka, prežalosno:
http://www.youtube.com/watch?v=oNcQkM5RtCA
Zadnji uredio Stile : 27-09-2009 u 22:54
meni se ovo osvjetljenje mijenja samo od sebe .. postavljeno je na automatski .. i kad prckam po mobu prvo je tamnije pa onda svijetlo kako treba bit .. (nema veze s istekom osvjetljenja) ..
ne znam u cem je fora .. jel ima ikakve veze s onim nekim senzorom za svjetlo? makar mi je to cudno jer mi se to mijenja i dok prckam po mobu .. za vrijeme .. jel ima jos netko tih problema ?
nitko?? da idem na servis :S
Ma i meni se osvjetljenje mijenja po nekom stohastičkom algoritmu, ali ne prečesto...
Imas u postavkama negdje iskljuci auto i stavi si na manual i do kraja ljevo
usparat ces na bateriji a i svijetlo je ok
ej svima. jel zna netko možda kako da postavim da mi se connecta preko wlan-a, kad se hoću connectat uvijek mi ide preko operatera, a ne preko wlan-a. a kad uključim sam wlan ugasi mi se nakon 1 min. puno hvala.
evo skužio sam ovo za wlan. ali i dalje imam ovo da mi se u prosjeku nakon min., dvije disconnecta s wlana. zna li netko u cemu je stvar?
tnx stile. evo upravo sam promijenio sa 100 na 10 mW, ali i dalje isto. jesi i ti imao taj problem?
Tu u postavkama imas nesto tipa energy ili power nesto nora biti disable a ne enable, kad dodjem doma javim, al prosvrljaj u tim postavkama
Zadnji uredio Petr : 21-10-2009 u 15:25
Ja nisam imao nikakvih problema sa spajanjem preko wlan-a. Kada bi išao na internet uvijek bi me pitao da li želim preko wlan-a ili preko data paketa i onda bi stavio npr. wlan i sve je radilo bez greške.
PREDATOR
pozdrav svima. jel ima netko ideju zašto su slike tako uske kad ih se prebaci na komp? ima neka fora s podešavanjem? slike izgledaju blesavo kao da ih je netko spljoštio s lijeve i desne strane. osim toga, fotić nije ni blizu onog cemu sam se nadao. o fotografijama u mraku da i ne govorim. puno hvala.
i meni su cudne te slike pa moram rez. mijenjat ..
kaj ne valja s kamerom? cist ok je .. ne znam sta si ti ocekivao
po noći je kamera loša. em blic nije dobar em je spora i ako nemaš skroz mirnu ruku, dakle jako mirnu slike ce biti mutne. to se zna i po danu dešavati. na nokiji tih problema nema. nekako sam očekivao da će kamera uz tolike hvale biti bolja. ali dobro. daj mi molim te ivo reci gdje rezoluciju mijenjaš? tnx.
a ne znam ni ja .. i meni je tako .. ali rezoluciju mozes popravit s irfanom .. makar mi to nije rjesenje, ali eto za prvu ruku
tnx. pokusat cu. a reci jesi pokusavao stavljati filmove gore? ne znam jel ce mi to ikad trebati, al eto igram se. tnx
čuj zašto
pa po meni, jedini razlog kupovine ovako "nezgrapnog" telefona je jedino i isključivo to HD video snimanje, jer je trenutno jedini mobilni koji to može
nijedan drugi razlog ja ne vidim da bi neko kupio ovaj model u odnosu na druge Samsungove ili bilo koje druge marke telefone
dakle, ako je neko već kupio ovaj mobilni "logično" bi bilo da i koristi tu jedinu njegovu prednost, snimanje HD videa
eto zašto !! dakle da vidimo kako izgleda taj HD snimak !!
gdje mogu nabavit neke teme za njega ?
Bookmarks