SMS paket![]()
Nadam se da će to biti nešto predobro jer mi to stvarno nasušno treba
Ne bih imao ništa protiv ni da stave da je samo prema tele2 ili recimo prema jednom broju, ali samo neka bude cijeli dan, a ne kao što je bilo kod vipa samo od 19-7
![]()
Kakva je ono animacija na www.tele2.hr u raznim bojama, navodi slike tarifa: Slike i slova, Pričalica, Među nama, KnockOut....A iznad toga s plusićem Mafia City club,Opcija zero...sms paket?
Jel to neke nove opcije dolaze i tarife? Zna li se nešto više o tome - osim USKORO!?
SMS paket![]()
Nadam se da će to biti nešto predobro jer mi to stvarno nasušno treba
Ne bih imao ništa protiv ni da stave da je samo prema tele2 ili recimo prema jednom broju, ali samo neka bude cijeli dan, a ne kao što je bilo kod vipa samo od 19-7
![]()
Naslov teme je jasan - ima li tko informaciju o "USKORO by tele2", a ne zelje i pozdravi pa udri po temi do besvijesti.......
Uostalom tema o zeljama i pozdravima za tele2 mrezu postoji TU !
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
a ocito i neki rebranding, dosta im mafijasa na svemu![]()
iPhone 5s 16 GB
Glupo mi što su stavili to na naslovnicu a ništa o tome... Da su bar dali osnovne informacije što će biti i kada - uskoro može biti i na godinu! I sada mi trebamo nagađati što znači Sms paket - možda pošalješ sms a oni ti pošalju paket iznenađenja...neznamo...
PRIČALICA= drugi naziv za tarificu, tak su mi rekli u SZK, očito rebranding u pitanju
rebranding tele2 za 4 rođendan
više: http://digs.by/ZJB
Nadam se da će povodom rođendana baciti i koje mobitel akcije još povoljnije![]()
O rebrandingu:
http://www.bug.hr/vijesti/novi-ident...le2/99050.aspx
Što se nove korisničke aplikacije tiče, prebacio sam diskusiju o tome u novu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64757
Vidim sada na plakatu u gradu "Slike i Slova sms = 15 lipa"
a toliko je bilo i dosada na toj tarifi
Koliko vidim, nema nista novo. Niti date paket, niti sms paket
nek me netko ispravi ako nisam dobro vidio..
Vizualni redizajn, ponuda sasvim ista. Bezveze, ocekivao sam da će povodom rođendana nagraditi stare korisnike i sastaviti ponudu koja će dovesti nove, al eto. Još samo da se riješe onih debilnih mafijaša.
Di je sms paket???![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Samo 'Estetic Uvema by tele2', tako da ova tema vise i nema nekog smisla osim daljnjeg spamanja..........
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
..katastrofa... zatvaraj topic ;(
Pa dobro ljudi sto ocekuje te da ce isti sekund staviti nove stvari. Strpite se dan-dva.
Taj sms paket je izgleda onih besplatnih 60 sms-ova sa moj.tele2.hr
Kopija nekidašnje probne Njemačke stranice Tele2!
Sada svi valjda idu na novu.
Valjda su uposlili par ineligentnijih da malo se pozabave stranicom!
Ili im izvana oni sve srede. LOL
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks