ne bih se cudila da to naprave...t-scum![]()
uskoro ce 1.2, dakle i najavljeni MAXtv, t-comov odgovor na nase kabelske
operatere koji se i nisu pokazali kvalitetnim uslugama (citaj - kvaliteta
slike). Navodno ce se osigurati protok od 4 Mbps za ovu uslugu, a ima
nekoliko tjedana kako postavljaju satelitske antene na pojedine centrale...
zivi bili pa vidjeli (btw, ova usluga u sloveniji dodje nekih 100kn
mjesecno, a osiguran je pristup 100tinjak programa, nesto bolje nego kod
nasih kabelskih operatera)..
nadam se da neće zablokirat pristup samo na one koji imaju T-Com DSL
ne bih se cudila da to naprave...t-scum![]()
ali to će biti ja ko skupo možda tek od 500 kn
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
meni je digitalna satelitska jos uvjek #1
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@inovator - pa zakaj ne bi to uveli samo onima koji imaju DSL? mislim i DSL je uvjetovan samo onima koji imaju aktivnu fiksni telefon i plaćaju pripadnu pretplatu, bez obzira što bi možda željeli imati samo mobitel i DSL i ne koristiti fiksni telefon. tako je, da nije u redu, nije, ali to je država kriva odnosno onaj vražji regulator ili tko već kontrolira te usluge što im to ne zabrani.
stoga, za očekivati je da će i s telkom bit ako, a ako su pametni, upakirat će to u paket i DSL i TV jer je i tako to ista usluga, dakle DSL.
baš bih volio to vidjeti kod sebe doma, pod uvjetom da daju u paketu s dslom brzine 1.5-2Mbps uz flat rate, a sve za 500tinjak kunelića.
nisi pročitao temeljito; mislim na T-COM DSL, a ne kao DSL tehnologiju pristupa...Izvorno postao zappan
ovo tvoje zadnje navedeno je i meni logično, ali kako sam rekao u početku, valjda neće ograničit na IP-ove sa T-COM ulaza
pa naravno da jestIzvorno postao flOorKilla
![]()
iako, gledajuci programsku shemu SiOL-a, tamo su ukljuceni programi koji se ne mogu gledati piratski, sto je dodatan plus...
po meni se na prvi pogled MAXtv cini kao ok izbor, jer se kabelska u HR (za cijenu pretplate) pokazala prelosom. osim toga, bit ce dostupno i u krajevima gdje nema koncesionara, a ima ADSL-a.
Jedva čekam da tak nešto dođe i u moj kvart. Ovdje nemam baš ništa, ni kablovsku, ni DCM, je*em se za zajedničkim antenskim sustavom u zgradi, CARNET mi je istekao .... HOĆU MAX TV !!!
Nije ovo za mene ...
i ja sam u istom sranjuIzvorno postao tomislav10
iako, ZAS u zgradi mi je jos ok kakvih ima slucajeva (a zelim vise), a satelitski sustav na zgradi jedino ja gledam i odrzavam kako vec amaterski mogu
![]()
Ma satelit je zakon a sve ovo ostalo je pljacka ! (bar sto se tice naseg trzista) !
Nemojte ocekivati neku veliku kvalitetu slike ! Tj ne vecu od kvalitete satelitskog prijema ! Nema t-com ovdje tako dobru opremu i to narocito ako natrpaju 20+ kanala na postojecu opremu ! Slika ce biti mutna i vjerovatno dosta kockasta ! A sve opet ovisi i koliko ce uloziti u opremu jer ipak treba sve to zajedno proci kroz mux pa onda do korisnika !
Bumo vidli rekli su slepci !
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
nije to satelitski transponder da imas odredjenu frekvenciju na koju ide nekoliko kanala u multipleks, vec je stvar prakticki on-demand kako sam ja skuzio (biras program koji ce u odredjenom trenutku ici kroz tih 4 Mbps). A 4 Mbps je i vise nego dovoljno za solidnu sliku, pogotovo ako se bude koristio Mpeg4 (u sto cisto sumnjam), pa i Mpeg2 (NovaTV koja od nedavnog preseljenja u Remetinecku, sa Sljemena emitira satelitski signal - koji inace ima bitrate od 3.85 Mbps!). Po mojem misljenju, uz kvalitetnu izvedbu rezultat bi trebao biti ok, ali postoje uvijek nijanse.Izvorno postao cook22
Vecu kvalitetu od satelitskog prijema NARAVNO da ne mogu ocekivati, osim u slucaju domacih programa koje ce, ukoliko budu pametni, vuci preko dvb-t-a koji ima bolju sliku nego HRT preko satelita.
Zadnji uredio pppprrrr : 17-01-2006 u 13:37
hehe,ako je kvaliteta dobra sa 4mbita kolika ce cijena biti ako je 2mbit skoro 400 kn -.-'
Izvorno postao pppprrrr
Je da, možda uslugu i pruže jeftino ali ako bude on-demand kakvu terminalbu opremu budemo nabavljali?
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
pogledaj www.siol.net uredjaj je manji od daljinskog upravljaca, i spoji se preko scarta na tv, i s mreznim kabelom na modem, i kraj price... ti samo preko daljinskog odaberes koji ce ti program pustati, i on ide. usporedi cijene kod njih i dobit ces otprilike svotu. mislim da se njima niti ne isplati da budu znatno skuplji od kabelskih operatera jer ce im usluga propasti.Izvorno postao Orin
ako sam dobro preračunao usluga kod njih košta cca 108kn ili je sačinjena u paketu adsl usluga sve skupa 305kn?
ja svoju kabelsku plaćam 50kn za mislim 30 programa
Iskreno se nadam da ce biti nesto od toga, imam kablovsku na suprotnoj strani ulice a na mojoj nema LoL...
Cijena ce biti parena sigurno, nesto kao maxtv+maxadsl+pretplata=previse para!!!
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Evo prošao je i 1.2. ali ništa od IPTV-a![]()
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
evo imam neku poluinformaciju da bi moglo krenuti 14. veljače.
ja poslao mail t-comu i pitao ih što je bilo/što će biti s maxtv-om, a oni meni odgovorili, citiram: "Štovani, možete li nam pojasniti, jer nismo sigurni da znamo o kakvoj usluzi se radi"![]()
Nedavno bio u Ericssonu i oni to testiraju vec duze vrijeme, mislim da je pitanje skorog datuma kad ce to krenuti. Eurosport lijepo radi![]()
Danas je 14. veljače i još ništa ...Izvorno postao jay
Nije ovo za mene ...
MAXTv poceo je kao pilot projekt za odredjene zaposlenike T-Coma, navodno 1.9 pocinju za nas smrtnike.Izvorno postao tomislav10
Još samo jedna navlakuša... Još da me je i zanimao taj projekt...
Bookmarks