dajte stavite linkove za download igra! sličnih kao što imam gore NFS undercover - stvarno je super
E i još jedno pitanje!
Instaliral sam garmin i dok ga pokrenem on je u okomitom položaju. Dal se da kak složiti da prikazuje vodoravno kak i igo8???
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Rješenje za tvoje probleme je OVDJE
simply & clever!
A da pogledaš OVDJE
![]()
Xda developers mi je jako nepregledna stranica - a i pretraživanje im je u k.... kao i na tom forumu. dajte stavite neke direkt linkove
Na xda je dobar za romove, teme, freeware. Warez je na njemu strogo zabranjen.
Ako zelis pretrazivati taj forum mislim da je naljbolje da u google upises pojam koji trazis i nakon toga site:xda-developers.com
Primjer
http://www.google.hr/search?q=pedome...ient=firefox-a
ppcwarez ne radi u zadnje vrijeme, pokusaj pda4x, ppcwarez2 ...
Evo vam jedan link ha super stvarčicama -
http://forum.ppcgeeks.com/showthread.php?t=47267
pa znam da je top forum za htc-e ali me "boli za oko" na njemu!!!![]()
Pozdrav svima,
da li mi netko može pomoći,
novi sam član i imam dva pitanja. Htio bih na HTC Touch HD staviti film. Skinuo sam jedan s neta i ima ekstenziju .avi. To u HTC-u ne prolazi. E sad, što da radim, gdje i kako da ev. konvertiram u .wmv ekstenziju koja je za HTC podobna? Znate što, malo boli glava od svega toga. Ali ako uspijem, tko sretniji?
Drugo je naravno... tel.imenik. Kako prebaciti sa N51 na HTC Touch HD kompletan imenik (ca.780 stavki) ?
Unaprijed zahvalan i strpljiv.
Pozdrav
Pozdrav
1.problem broj jedan rjesis tako da recimo utipkas u goolgle < convert avi to wmv >
i ljepo ti nađe
Convert AVI to WMV
2.E sad problem broj 2-ostaje ti jedino da dio po dio spremas na sim karticu i prebacujes na HTC HD (jer inace symbian i windows mobile se ne vole bas previse) ali možeš probat tako da se s nokijom povežeš na Outlook (treba ti Nokia phone manager) i kopiraš imenik i onda samo sa htc-om napravis sinkronizaciju sa outlook-om (treba ti activesync) ali postoji mogučnost da izgubis kontakte pa moraš pažljivo sa outlook-om
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Što se tiče sinkronizacije (prebacivanje kontakata) između Nokije i HTC-a, imao sam i ja takav slučaj. Prvo sam sinkronizirao Nokiju i PC preko Nokia PC Suita te potom HTC i PC preko ActiveSynca, naravno posrednik na PC-u je bio Outlook.
kao što veli Hoc bilo je nekih neslaganja ali sam to izgladio, bilo je to davno... preporuka probaj imati (skinuti) zadnje verzije svega: Nokia PC Suita, ActiveSynca i Outlooka
Postoji tcpmp ili core player uz pomoc kojih mozes gledati i slusati od .avi do .flv i .flac. Mislim da je core player "must have".
Ima i program bas za konverziju na hd.
Ako imas originalni rom molim te pogledaj koji spl je gore.
To mozes vidjeti tako da dugo drzis tipku za paljenje/gasenje i stisnes ok da ga ugasis. Dok se ugasi pritisnes i drzis tipku za stisavanje zvuka i power tipku. Tada ce doci trobojni ekran i tamo pise verzija spl-a. Mislim da je 1.14 ali se ne sjecam tocno. Nesto me zeza ekran, pa cu mozda morati radi garancije staviti sve u original stanje.
Edit:
Verzija 1.14 spl-a je gore. Nasao file koji automatski mijenja i rom i radio rom i spl.
Zadnji uredio ce3hel : 30-09-2009 u 19:53
Evo mene nazad na WM uređaje. nakon dva mjeseca korištenja Omnie HD vratio sam se na Htc jer symbian nije zadovoljio moje zahtjeve. Inaće Omnia HD je odličan mob i da ga pokreče win kao prvu Omniu sigurno bi ga zadržao.
Uzeo sam Touch HD star dvadesetak daana od frenda iz Francuske i na mobitelu je Francuski jezik koji apsolutno ne kužim. Sada bi trebao flashati mob i staviti drugi rom, koji je na engleskom a može i hrvatski ali nije nužno. To nisam nikada radio a vidim da su neki mijenjali rom pa ako ima netko iz Zg-a ko bi mi to napravio neka se javi. Plačam pivu, picu, čevape ili u cashu.
PREDATOR
Da sam u zg bi ti pokazao kako se flasha, zato jer mislim da je bolje da sam naucis kako se to radi, pa da mozes sam flashati sto hoces i koliko puta hoces, a i nije narocito komplicirano.
Ako imas malo vremena za izdvojiti, sigurno ces sam moci staviti drugi rom.
Prvo procitaj o hspl-u. On omogucava stavljanje bilo kojeg roma i (gotovo) onemogucava brickanje. Nakon toga stavljas rom koji izaberes.
HTH
Nakon dva dana korištenja jako sam zadovoljan sa uređajem. Sve radi bez greške. Danas sam instalirao Igo8 i ostao sam iznenađen brzinom kojom nađe satelite. Dok pokrenem navigaciju i dok se ona izloda i pokrene već je prikvačen na satelite, trenutno. I to u stanu, nisam ni bio vani. To još nisam doživio ni sa jednom navigacijom, tako brzo nalaženje satelita. Još me samo zeza taj rom na francuskom jeziku. Morat ću to nekako riješiti i staviti engleski ili hrvatski jer ovo ništa ne kužim.
PREDATOR
hrvatski nemoj stavljati jer ti je to poluproizvod koji ne iskorištava puni potencijal HD-a (imao sam HD-a na dva tjedna pa ti govorim iz prve ruke). odi na xda-developers forum i tamo nađi neki dobar kuhani rom (mislim da sam ja frendu stavio duttyjev rom i da je odlično radio). flashati rom nije nikakav problem, ja sam to radio na svojim htc-ima uredno svakih nekoliko tjedana
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Bookmarks