Vidi što će ti ostali odgovoriti, konkretniji oni koji su to uradili.
Koliko je meni poznato inačica 6234 je 6233 rađena isključivo za Vodafone. Što se tiče specs. neznam ih napamet treba pogledati, ako je sve isto nebi trebalo biti nikakvih problema. Ali sačekaj odgovor iz prve ruke, možda se netko i oglasi.
product code ti nema veze sa modelom mobitela zato stavi, on ce ti skidat soft od 6234 ali najnoviji i trebao bi skinuti vodafon
Mobiteli | Novi portal o mobitelima - zelite li postati autor tekstova javite se na PM | HTC HD2 | Oglasnik
nazazlost nemoze...ljudi su tako skurili telefon...
6234 je eksluzivno napravljen za vodafone...tako da neces to moc napraviti.....
ipak ima razlika izmedju 6233 i 6234.......
jer moze netko provjerot za E52 koja je zadnja FW verzija, s obzirom da link iz 1.posta ne radi (404 not found)..
Hvala!
Samo 1.razred !
1'st class only !
Napisao si u drugom postu koja je zadnja verzija i nema novije. Kako si sam rekao, v091.004 je zadnja.
a jer moze pomoc oko promjene jezika. Ubacio sam tj promjenio PC na balkans.. Sad mi nema HR menia u jezicima... Nece mi ni NSU ponudit isntalciju iste verzije...
Samo 1.razred !
1'st class only !
Ako si product code promijenio onda bi ti Nokijin update program morao ponuditi reinstalaciju Firmwarea tojest ponovno flesanje.
Ja sam bar tako vecinu svojih Symbian Nokia debrandirao a imam ih dosta,jedino nije islo sa uredajima koji vec imaju brendirani Belle Firmware tu mi je Phoenix pomogao.
Ako ti nista od toga ne radi onda se probaj igrati sa Phoenix programom,naravno ako se kuzis u to a ako ne mozda bolje ne eksperimentirati.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks