Evo, malo sam čeprkao po netu i naišao na generator firwarea za nokie...samo upišete vaš model i on vam prikaže najnoviji i prijašnje verzije firmwarea... navodno se stalno osvježava, malo sam pogledao neke modele i stvarno se redovito updatea...
OVDJE: Firmware generator- KLIK
Uživajte![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ovo je odlično!
hvala!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
super hvala
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Moderatori, Admini...ak može ovo za sticky...jer je dosta korisno![]()
jako kosrisno.. tnx.Izvorno postao Symbian FAN
cool
konacno ...da vise ne moramo rondati po netu...
jos da naprave neku straninu s koje cemo skidati nove firm...
RoBee
Ima i na SF slična (za symbian) stvar samo meni još i bolje je ima i opis šta donosi nova verzija.
http://www.symbian-freak.com/quides/...e/firmware.htm
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Na vrijeme objavljen novi firmware od N73...
Samo je zeznuta ona prva slika, verzije svih telefona. Previše mi uspori komp![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Meni sve ok i brzo otvara, bez problema.![]()
Evo sajt je poboljšan i pokazuje sve najnovije verzije firmwarea i njihvou povijest!![]()
Evo da BUMPnem ovu temu jer puno novih korisnika stalo ispituju za nove verzije...
ovo je super, stvarno ti ide to malo trazenje po netutnx
After all...
meni tamo gdje piše version izbaci already excist.
zašto? kaj več postoji?
V 5.0705.3.0.1
30-01-07
RM-84
pa znači da taj firmware valjda postoji...
To je samo da se informiraš koji firmware-i su izašli... Tamo gdje piše MODEL tamo upises npr: 3310, 8210, N80, E60... i onda će ti napravit listu svih firmwarea koji su izašli...
Zašto mi preko Nokia Software Updatera kaže da imam najnoviju verziju firmwarea, a na gore navedenom linku vidim da postoji još novija? Je li imam krivi product code ili što?
Hvala.
Da, problem je bio u product codeu. Promijenio sam ga i update je prošao.
Meni takoder za 6120c javlja da imam najnoviju verziju, a na ovom linku pise da postoji i novija ver.
Ajd ako moze pojasni ovo sa product code-om.
Thx.
Da mene isto nekaj zeza...odem na njihovu stranicu i upisem moj key i kaze mi da je zadnja verzija (za moj mob) v11, a na onoj stranici od symbian freaka mi kaze da je zadnja v12.
Jel postoji neki drugi nacin updatanja softa a da je prek neta, jel mi se neda dat mob u mobys il tak negdje.
![]()
Moras sa Nemesis Service Suite Beta 1.0.38.14 promjeniti product key na balkans. Za 6120c to je 0546343.
Ti bi trebao potraziti koji je za N96.
Preporucuje se backup telefona prije upgrade-a na noviji fw nakon promjene product key-a.
Ako ti treba ovaj program za mijenjanje product key-a, a ne mozes ga naci, javi se na pm ili mail pa ti posaljem mailom.
ej imam pitanjce pogledo sam firmware za n73 ja imam stari v 3.0704.1.0.1 a ima daleko noviji a gdje ga mogu skinut ima ko link
malo je zastario taj generator, piše zadnji firmware 8mj. 2008 a meni su sad neki dan kad sam slao ubacili najnoviji soft izašao prije 2 mj
Gigi D`Agostino
hvala probat cu tako)
Mogu li na svojoj Nokiji 6234 staviti product code od 6233? 6234 mi je brendirana na vodafone pa bi htio maknut softwer i staviti normalan. Ima li product code za 6234 a da nedobim vodafone softwer u njem? Zadnji softwer za 6234 je v05.60 (14.09.07) ali neznam koji product code upotrijebim?
....
Bookmarks