Sljaka: Sorry ali ja tu ne vidim oglas. Nisam ja pitao da mi to netko proda nego tko sto je bolje. Znam da su zabranjeni oglasi, i sigurno i da trazim polovno takvo pitanje postao bih u trznici
Bimbi: Sorry, malo sam u zurbi pa nisam detaljno napisao. Trazio sam filtere za 3 objektiva (Nikon 18-200, Nikon 35 1.8 i Sigmu 10-20) znaci po promjeru navoja 52, 72 i 82. Uglavnom sorry ako sam te zbunio.
Kupio sam vec Marumi UV za 18-200 (72mm promjer) i narucio sam sad Marumi UV 52mm promjer za nikon 35 1.8.
Pitanje u ovoj temi sam postavio jer ima tu u Rijeci kupit Cokin i Marumi Uv ali Marumi moram cekat par dana i platit 30 kuna vise postarinu (moglo bi i besplatno ali uz cekanje mjesec dana= sljedece slanje robe iz zga). A cijena oba filtera je vise manje ista.
Kupio sam cokin cirkularni polarizator od 52mm jer je puno jeftiniji od ovih sta su mi se nudili kod foto prizme (tj. foto sluga, njihov suradnik u rijeci). Prizma nema polarizator od 52 marumi nego neka druga firma koja je nekih 450 kuna a ja sam kupio cokin za 250ak.
Uglavnom, Sve ukupno uzeo sam ili ce mi doc 72mm UV Marumi, 52 UV marumi i 52 polarizator Cokin. 82 nema nitko od njih, ali to mi ni nije toliko bitno trenutno.
Uvala na savjetima.

Bookmarks