Sorry, nije mi do prepucavanja pa necu reagirat na ovo gore. Ti slobodno i dalje proizvaj sugovornike da "brane" one sa kojima se ti ne slazes.
Pa onda problema nema. Cini i dalje sve na sto se se obavezao od prethodnim uvjetima, ocito mozes prec preko ovog kako se Tele2 ponasa, stoga ne kuzim u cemu je problem. I ja sam kod Tele2, i to bez obaveze, dakle svaki dan mogu prec kod drugog operatera (uopce ne "kuzim" ljude koji potpisuju obaveze na >12 mjeseci).
Trudim se da ne komentiram ovo.
Pa i ja bih volio da mi nekako kompenziraju ovo najnovije poskupljenje, ali necu cmizdrit na forumu ako mi operater ne izlazi u susret. Ja razumijem poslovnu politiku Tele2 (barem onolko koliko sam upoznat s brojkama) i to mi je bitno, kao sto mi je i bitno da na meni nemaju >30% marze poput drugih operatera. Kad zelim emocionalnu satisfakciju onda odlazim kod cure, ako nemam cure a ocu seks, uvijek mogu otic kurvi. Jebi ga, ljudi se snalaze da zadovolje svoje potrebe, ako si nesretan kod Tele2 onda odi kod nekog kod koga ces biti sretniji, ne kuzim zasto se toliko patis? Ako je tvoj odgovor: "ali kod drugog cu bit jos nesretniji" onda ces sam sebi dat odgovor na pitanje zasto se Tele2 ne uvlaci svojim musterijama u guzicu.
Bookmarks