Postoji vec ova tema, doduse opcenita a ne specificna za SE.
Inace, moja iskustva sa EMSC-om su sva redom bila pozitivna. Sto god sam trebao bilo je gotovo u dan-dva (nekad i samo par sati), ako je trebalo duze (npr. petak, preko vikenda se ne radi), dobijem zamjenski telefon... Jednom mi je cak covjek odande donio telefon na posao, jer mu je bilo usput kad je isao doma.
Dosta dugo ih nisam trebao, navodno (po tudjim iskustvima) su se pokvarili, ne javljaju se na telefon, popravci traju duze... U svakom slucaju, sad ionako vise ne postoje (kupio ih M-San), iako navodno jos postoji lokacija u Planinskoj (Zagreb) i jos uvijek tamo zaprimaju mobitele...
Osim kod njih bio sam jednom i u MMM Agramservisu. Kod njih je bilo malo cudno. Kao prvo, rekli su da ce za to sto meni treba trebati 2-3, a trebalo je oko tjedan dana (opravdanje: bili su u guzvi, zbog nedavnog zatvaranja EMSC servisa, (tj. selidbe u Dugo selo) navodno svi sad dolaze k njima, pa su pretrpani). Zatim, morao sam se skoro posvadjati da ih uvjerim da mi NE DIRAJU firmware (jer to nije "standardna procedura", kazu njihova je praksa da svaki telefon, sto god mu inace bilo, iz njihovog servisa izlazi sa najnovijim firmwareom). Ali dobro, na kraju sam ih uvjerio, i popravili su mi sto je trebalo (W580, standardno raspucale tipke).
Eto, toliko od mene.

Odgovori uz citat

Bookmarks