mislim da bi bilo ok otvorit thread di cemo pisat svoja iskustva sa servisima za mobitele, pa da ako nam se nesto dogodi znamo kome ostavit mobitel na popravku. evo ja cu prvi.
pala mi je nokia 6600 i ekran ne radi, mobitel je funkcionirao, znaci mogo sam na slijepo utipkat broj i zvat nekog, mogli su mene zvat i tako sam mob koristio 2-3 dana, i otfuro ga na popravak u sim elektronic, adresa bračunova 2 (okretište črnomerec). zena u ducanu je odma pretpostavila da je otiso lcd i da je popravak 200 kn, to mi je bilo prihvatljivo i ostavio sam mobitel u servisu 27.6. receno mi je da dodjem po njega za 2 dana, ja doso po mob veli gospodicna da mob nije gotov jer moraju narucit lcd, reko ok. otiso na godisnji... i zovem 27.7 (znaci mjesec dana poslije) mobitel nije gotov jos lcd nije doso, ok. kao zvat ce me kad ce mob bit gotov, proslo je cca 2 tjedna i zovu da dodjem po mob, dodjem u servis uzmem mob u ruke i primjetim ogrebana maska tamo di nije bila, mislim ok preci cu preko toga, vadim 200 kn i dajem zeni da platim popravak kako je dogovoreno. stavim sim karticu no medjutim mob je ne repoznaje, veli gospodicna valjda je softwaere pao, ok uzmem 200 kn koje sam joj dao i mob opet u servisu ostaje. prodje jos cca 2-3 tjedna i ja prolazim pokraj servisa i reko idem vidjet jer mob gotov, veli ona je ali je cijena 500 kn, reko wtf, kako? kaze ona pa lcd i software 500 kn. kazem joj da to nije moguce jer je lcd 200 kn kako je i rekla a da softwera ako su ga i stavljali je 100 kn (kod njih sam ga vec stavljo kad sam kupio mob) i to je 300, na sta ona meni veli da me zvala njezina kolegica i da sam ja pristo na cifru od 500 kn sto nisam, niti me tko zvao niti bi ikada pristo na tu cijenu jer mob vrijedi 100 kn vise. ostavljam joj mob i kazem nek si ga ostave jer ne mislim davat 500 kn za popravak, a ni s onih 100 za software nisam bas presretan jer je mob radio najnormalnije, tj. sve je radilo osim lcd-a sto znaci da su ono software zeznuli a ne ja. zove zena nakon par dana i kaze mi da je cijena popravka ipak 300 kn, na sto ja jedva pristajem, jos nisam otiso po mob jer mi se uopce gadi opet uc u tu sugu od servisa.
zaobilazite u sirokom luku.
ocjena 1/10
imam iskustva i sa mobisom, dosta losa, naime za firmu prije 7 godina sam na poklon dobio 8210 koji je tada vrijedio 600 maraka, koristio sam ga dvije godine pa buraz jos dvije i od onda je mob u vitrini stajo u dosta losem stalju, maska u banani, zvucnik ne radi, mob ikao ja baterija puna gasi se pri razgovoru duzem od 15 sec. posto mi je taj mob full drag starci su mi za rodjenda ga htjeli slozit da radi. otfurali ga u mobis i platili popravak 400 kn, stavljena je maska, gumica oko lcd-a i novi zvucnik, no medjutim mob se opet gasi, posto vise nemam zivaca za servise sad ga koristim tak kak je. na popravku je bio prije mjesec dana i nisu ga popravili.
ocjena 2/10
Zadnji uredio m3 power : 08-09-2007 u 13:58
ja sam u mobis odnio svoju nokiu n80 prošli petak il četvrtak zbog dosta lošeg slide-a , rekli su da če bit gotov za 3 dana max .... provjerio preko njihove stranice i normalno još niš .... znam da na garanciji piše da mob može bit oko mj. dana čini mi se al koji k...c onda govori da je za tri dana gotov ... glavno da oni svoj servis reklamiraju na največoj razini što se tiće broja ljudi i lagera
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks