Mob je odlican...sad ako to sta znaci![]()
Jel netko ima nekakva iskustva sa Nokiom N91? Dobio sam ponudu za 400 €, pa ako sve stima, prodao bi PDA, mobitel i zlatni zub pa bi ga uzeo![]()
Prvenstveno me zanima:
1. slusanje mp3ca?
2. brzina OSa, jeli procesor adekvatan?
3. wlan, jel se moze normalno koristiti za mail, web, IM i ostalo?
4. dostupnost programa za novi OS?
5. kvaliteta izrade?
6. s obzirom da sam vlasnik n-gagea, jel velik ili ne?
Procitao sam nekoliko recenzija, no previse se razlikuju...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Mob je odlican...sad ako to sta znaci![]()
Zanimaju me ovi detalji koje sam napisao, jer mi je to presudno kod kupnje... A da je odlican znao sam cim sam ga vidio![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sto se tice mp3 to nemoze da nevalja,podrzava hrpu formata i usput je glazbeni telefon
vjerovatno ga nisi ni koristio pa neznaš šta može štekat.Izvorno postao sonyck
ili odgovarajte ili nemojte pisat gluposti...
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=46746
Evo, pogledaj ovo sa stranoga foruma. Do sada nisam primjetio da je neki kolega forumaš spomenuo da je kupio N91.
Pazi samo, što sam pročitao za mp3 i onoj fori da se može spremiti do 4000 pjesama. Aha, a sitnim slovima piše-do 4000 pjesama u eAAC formatu (48 kB/s) i trajanja do 3,45min. Ali pjesme u AAC formatu i sa 128 kB/s- "samo" 1000.
u svakom slučaju povoljno,i ak ti ne bude dobar,prodaš i zaradiš....
evo ovako ja ga gleda ima ga u ruci prosavrlja po njemu i nista posebnoIzvorno postao rospaya
mobitel je tezak velik glomazan spor itd.... meni se ne svida moje misljenje
ps ima mi ga prijatelj a ekran mu je sugav do bola!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ekran je isti kao i kod N70... I dimenzijama i rezolucijom...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ali kontrast ekrana je nikakav n70 se bar vidi po danu ali n91 nisan bas siguranIzvorno postao Ićo
u ostom n70 je 2500kn a n91 ja 4000kn na crno
1. spojio sam ga na zvucnike, odlicno se cuje, cini mi se kvalitetniji zvuk nego na iPodu.Izvorno postao rospaya
2. brzina-tak tak, cuje se zujanje harda dok se otvara, uglavnom dosta brz, nije ko n80 al je jako dobro.
3. moze, ja imam wlan adsl i normalno se spaja, najbolja stvar
4. ne znam, imam ga kratko
5. hmmm...dobro, po meni malo nedoradjena i seljacka sjajna prednja strana.
6. velicina-najveca mana, pre pre velik, zapravo glomazan i nezgrapan, ne sjedi dobro u ruci
Možeš mi pojasniti malo pod točkom 5.? Kakva je to nekvaliteta izrade u pitanju?
E, je li istina da ostaju packe prstiju po čitavom mobitelu?
Ta n91 mi je i dalje "tiha patnja", ali prema svim naznakama za sada niš od toga.
Da i mene zanima što mu znači "seljački sjajna prednja strana"???
A možda čovjeku smeta što je "sjajan", tj izgleda kao da je od aluminija il tako nešto...
Ma nisi jedino Mobyy kojem je mob "tiha patnja"... Ja sam se zagledao u njega još ot kad je najavljen... Ali morat ću pričekati bar godinu da padne cijena...
I da se stabilizira soft, to je najbitnije, a cijena će mu, bar na crno, brzo kliznuti jer mislim da je Nokia najavila nasljednika n91. Ne znam koji točno, ali nešto načuh.
Vidio sam po Eldarovim recenzijama, na slikama da mu je mob pun packi od prstiju, sviđa mi se što se on ne libi sve pokazati, i minus i plus...
Ovaj mob mi se sviđa sve više i polako razmišljam o njegovoj kupnji.(nadam se da ću ove godine bocnut nešto novo)
Zanima me koliko taj hard skraćuje rad baterije, i da li je bolja opcija uzet npr. n80 i sd karticu od 2GB (ima li uopće kod nas te kartice)
Šta se tiče veličine malo je veći od ostalih symbiana gotovo neprimjetno.
Ovo sa zvučnicima mi je super stvar.![]()
![]()
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Pa, nije nešto preveliko.
Kužim što se sjaji. Čitav prednji dio se "topi" pod svjetlom, to mi malo smeta. Bar s fotke.
Mene isto zanima, do sada nisam nigdje pročitao, koliko drži baterija na N91?
Evo solidan VIP-ov review N91, ima nekih sitnica koje nisam znao o mobu.
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2510&idnews=21644969
jedan moj kolega ga ima, i chesto mi je u rukama... nisam nashao nishta loshe na njemu (josh)...
![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
di ga ima ? pa trazio sam na sto mjesta i nisam nasao , da sam nasao , money is no object
Danas sam gledao na Iblerovom trgu N91. Onaj prednji dio ne da sjaji, nego, usudio bih se kazati da može poslužiti i kao ogledalce. Osobno mi se ne sviđa ni tipkovnica jer su one tipke (brojčane) doslovce kao kopirane s Nokije 8850. Male, sićušne. I, treća stvar-onaj pokretni dio se tako loše otvara, kao da ga čupaš (sad, meni su davali Dummyja, ne pravu, možda prava ima mehanizam za izbacivanje pomičnog dijela...).
Softverski ne znam kakva je N91, ali ono što sam vidio hardverski, koji je to fušeraj (IMO)... Strava, pogotovo za te novce!![]()
Sad gledam slike tog moba, i tipke su mi premale...
Što se tiče kliznog mehanizma, sumnjam da je klimav, jer je to manja površina koja se miče (od recimo 6280 ili N80)...
Ali pošto sumnanjam da e cijena tog moba uskoro značajnije pasti (narednih godinu-godinu ipo), mislim da ću ohladiti i kupiti si tada N70 ili N72... Ali nećemo sad o tome...
Što se tiče prednjeg "sjajnog" dijela, to bi možda jedino smetalo po suncu kada čitaš poruke, pa ti se reflektira sjaj u oči...
Refleksija je dosta prisutna jer je mob do te mjere ispoliran, da mi zapravo, smeta i odsjaj žarulja u dućanu. Osim toga taj je dio jako podložan packanju prstiju. Tipke su fakat presitne za tu mrcinu od mobitela...
Ne znam, ali još mi je najljepša izgledala 6630 u izlogu.
Bookmarks