Zar se nikome nije desila ovakva stvar?
Nisam napomenuo da mi se isto desava i na PC-ju i na Lap-Topu.....
Pozdrav postovani clanovi cijenjenog foruma.
Zamolio bih Vas za malu pomoc, nikako ne mogu resit situaciju a ovo mi se nikada pre nije dogadjalo.
Dugo vremena imam Nokiu N73 i na njom sam radio i sa NSU i sa NSS i nikada nije bilo problema, pogotovo kada sam redovito updejtovao fon sa NSU.
Sada sam nabavio novi N97, medjutim nikako ne mogu da instaliram NSU!
Izbacuje mi nekakav ERROR 1720, kao pise da je povezano sa Win-Instalerom!
Skinuo sam alatku za brisanje Win-instalera i kao instalirao novi, ali sve opet bezuspesno, opet izlazi isti error i nikako ne mogu updejtovat telefone!
Da li imate i znate neko resenje za ovo?
Pozdrav svima i hvala.
Zar se nikome nije desila ovakva stvar?
Nisam napomenuo da mi se isto desava i na PC-ju i na Lap-Topu.....
@Cionn, hvala ti veliko prijatelju na odgovoru i verujem da si potpuno u pravu.
Medjutim, ovde kod mene je izgleda nesto drugo posredi, sto me vec prilicno i nervira!
Imam kuci 4 kompa i evo vec na trecem kako ne zeli da se instalira NSU!
A pokusao sam na drugom mestu na jednom kompu i - NSU se je instalirao odmah iz prve!
Da probam i na cetvrtom, tamo je 64x Vista, pa javljam sta je bilo....
Pozdrav.
Pokušaj preko WLAN-a skidat update direktno na mobitel (osim ako trebaš i product code mijenjat) *#0000# pa u opcijama imaš update ili FOTA ili nešto slično.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Google odmah izbacuje i moguće rješenje problema, pa probaj:
http://discussions.europe.nokia.com/...ssage.id=47237
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@MrBlc, hvala ti veliko, tako sam i uradio jos prvog dana kada sam ga kupio (Prekjuce)
@xlr, veliko hvala i tebi, ovo je zaista interesantno sa 7-Zipom i bas cu da probam, pa javljam za rezultat.
Inace da Vam kazem da je na 64x Visti uspelo odmah iz prve, NSU se je instalirao bez problema i updejtovao sam 'Stari' N73, ustvari - 'Prepeglao' software, posto je bila ista verzija, valjda vise ne izlazi nova (Pravio mi je neke probleme....)
Sad - ne znam da li da updejtujem i N97, posto kako je vec MrBlc napomenuo - to sam vec uradio direktno iz fona i valjda je to zadnje sto je izaslo.
Pa pogledaj sa upisivanjem koda *#0000# pa provjeri na nokijinoj stranici za svoj PC koji ti je zadnji FW..
No blesavo ti je ovdje otvarat threadove o recimo N97 posto ti ju mozda u cijelom zagrebu ima oko 100 ljudi (+/-). Bolje prati na Europskoj stranici kaj se dogada pa se tam regaj i tamo pitaj.![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni je uspjelo tek preko wlana, preko kabla nikako i sad je FW v12 unutra, jasno na N97
Bookmarks